2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kizlar bugun test yaptirdim ve degerim 105.5 bugun 9. Gunum allahim hepimize bu mutlulugu yasatsin .kandiliniz mubarek olsun .rabbim bu guzel gecede dualarimizi kabul etsin.bizleri bebeklerimizle mükafatlandirsin.tum dualariniz kabul olsun
gözün aydın cnm.çok sevindim.Rabbim bizlere de nasip etsin...

Canımmm ablanın gözü aydınnn bende seninle aynı fikirdeyim kesinlikle aksini düşünmüyorum

Canim gecmis olsun oncelikle, nasipte varsa hersey olur.. ben grip olmustum transfer oncesi. Agri kesici,oksuruk kesici ilac,hap da kullanamadim. Limon,Portakal falan yedim. 1Hafta sonra da transfer oldum. Oksurugum gecmedi tabi. Kendimi zorlamadan oksurdum vs.. simdi 2.ayı doldurduk ikizlerle
Derinden oksurme, karnini tut hafiften hapsırırken falan, arabayla rampalardan gecerken.. bisey olmaz allahin izniyle..
Vucut ısın kac bilmiyorum, dr a danış istersen. Surekli yatmaliyim,ewden cikmamaliyim diye dusunme. Agir is yapma sadece. ( ben transferin 2.gunu dublex ewimi supurdum esime yardimci olayim diye ,sonra gorunce cok kızdi bana. Belim dr agridi tum gun. hata etmisim,bilemedim. Simdi de 2aydir supurgeye dokunmuyrm)

Ben 5 gun raporluydum, sonrasinda 1hafta kadar da istanbul trafiginde isten cikip ayakta tam 1bucuk saat yol gidiyordum hergun.. cok sukur ki herseye ragmen iyiyim,bisey olsa benimkine olurdu isyerinde yasadigim stres de cabası.. guzel seyler dusun ,olacak allah in izniyle..

Ben transferin 7.gunu kan verdim,sonuc pozitifti. Bi dur hemen sevinme tutacak mi bakalim oyle, 12.gununu bi bekle !!! Diye moral verdiler sagolsun. 11.Gunku sonuc 2500 civari cikinca da ayakta gidemem ben artik 6da cikip serwis kullanmaliyim dedim. Artik hep 6da cikip, 25 dk da serwiste oluyorum. Bazen miniklerime diyorum, herseye herkese inat hala benimlesiniz sukurler olsun sizi bana verene.

Son düzenleme:
Kızlar kandiliniz mübarek olsun. Ben embriyolarımı aldım geldim ;-)
hayırlı olsun BEBİŞ olsun inşş
gözün aydın canım sorun bu olsun ve inşş ortadan kalkmış olsunn inşş

Kizlar bugun test yaptirdim ve degerim 105.5 bugun 9. Gunum allahim hepimize bu mutlulugu yasatsin .kandiliniz mubarek olsun .rabbim bu guzel gecede dualarimizi kabul etsin.bizleri bebeklerimizle mükafatlandirsin.tum dualariniz kabul olsun
maşallah gözün aydınnn 9 ay göbüşünde bir ömür hayatında olsun inş

9. günde silik çizgi gebelik düşündürüyor

inşallah cnm.dualarınızı bekliyorum...
Canım benim inan hep dualarımdasınız Rabbim kabul etmeyeceği duaya kulunun ellerini açtırmazmış ben inanıyorum hepimiz bi gün anne olucaz Allah'ın izniyle sende inan bitanem

hayırlı olsun BEBİŞ olsun inşş
gözün aydın canım sorun bu olsun ve inşş ortadan kalkmış olsunn inşş
Yeterimmm inşallah canım yaaa inşallah

çok şükür sorun ortadan kalktı inşallah kalınlaşma sağlanır ve bebeklerin sana sımsıkı tutunur

tebrik ederim rabbim sağlıklı gebelik sonrası sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

evet gebelik var gibi fakat benim geçen transferimde böyle silik çıkmıştı 7-8-9 günler koyulaşma yoktu kimyasal gebelikmiş o yüzden kan verse daha iyi

Canım zor zamanlar geçirmişsin ama ne Güzel bebişlerin seninle darısı hepimizin başına inşallah... Bizimde sıkıntı oldu, benim dedem yoğun bakıma yattı onu görünce öyle kötü boğazım düştü üzüntüden, bi türlü de geçmedi. Derken transferden 2 gün önce eşimin dedesi vefat etti ona Üzüldüm. Eşim izmir é gitti ben gidemiyorum, Son görevimi yerine getiremedim diye hırpaladım kendimi çok severdim dedeyi. Eşim transfer günü uçakla zor yetişti yanıma bide onun stresi filan baya gerildik. Şimdide kayınvalidem geçici hafıza kaybı yaşıyormuş, babasını kaybettiği için hep üstüste yani. Bide öksürünce zarar oluyo mu düşünmekten kendimi yiyorum ama seni duyunca rahatladım. Bende yerimden kalkarken yardım istiyorum karnım kasılmasın diye onun haricinde hep yatmıyorum sık sık yürüyorum, oturuyorum bugün kahvaltıyı masada yaptım çoğu zaman aklıma dikkat etmek gelmiyor aslında.

Canımmmm benim inşallah yaa dualarında u

Canım benim yaaa inşallah dualarında unutma benide canımmm

Canim basiniz sagolsun. Sen de zor gunler gecirmissin. Ama her karanlik gecenin sonunda gunes tekrar dogar. Insallah bebegin seninle olur, o kotu gunleri bir nebze olsa unutursunuz ,kayinvaliden de duzelir insallah..

Ben de 5 gun cakma rapor almistim isyerimden kimse bilmiyordu durumu,nolur duyulmasin bi siz bilin diye mdr e soyledik yarina rapor alacagimizi. Neyse donusum de beni odasina cagirdi. Neymis yetkilime niye anlatmamisim? Cok ayip etmisim, bana yakismamismis, hiyerarsiyi gecmisim.
Yetkilim bana tripli, konusmuyor.. Pardon da dedim ozel bi durum anlatma durumum yoktu grip olmusum da ben mi anlatmadim dedim. Burnumdan getirdiler. Herkes duymus falan filan aglamaktan canım cikti niye kimse beni anlamiyor,ustume geliyorlar, derdim var hosgormuyorlar neden saygi duymuyorlar diye. Ewe gelene kadr ayri, yemekte ayri,esime anlatirken ayri,isyerimde ayri agladim. Gece de aglarken uyumusum. Zaten hassas bi donem.
Dedim bu moralsizlikle zaten tutmaz, ustune hergun 1.5saat yol, simdi herkes duydu onun stresi oldu ustumde (yetkilim soylemis herkese,zaten duyulcakti dio bir de yuzume), birdaha denemem bile baslamadan bitti diyordum.
Cok sukur ,gayet de iyiler. Ikiz oldugunu bile demedim kimseye. Gecen mdr sordu nasil diye, iyi dedim. Ikiz mi yoksa dedi. Belli degil dedim bilmiyoruz

Siddetli Oksurmek,kabiz olmak,ıkınmak,derinden hapşırmak olumsuz etkiliyor tabi. Tutunmasini zorlastiriyor.
Ama hafiflerden bisey olmaz, insaniz nihayetinde dogal sey bunlar.. dr um kabiz olma bir de agir kaldirma dedi. Ananas_kivi tuket bolca. Hem c vitamini hem de tutunmayi sagliyormus. Ben de cok yedim transfer sonrasi belki etkisi olmustur. Dene istersen. Şansın bol olsun, insallah guzel sonuclarla geleceksin

Amin Canım inşallah. Benim idarecim anlayışlı çıktı o yönden rahat ettim. Bi görev sırasında senin durumun belli değil, arka planda dur diye geriye çekiyo yani. Seninkilerde insan değilmiş, kendi başlarına hiç bişey gelmez, açıkları olmaz zannediyolar. Öksürük hiç geçmiyo, bide hapşurma başladı bugün üstüne tüy Diker gibi :) artık ne yapayım vardır bi sebebi diyorum akışına bırakıyorum

Aman zaten misafirim aralarinda cok sukur
Gerci haklarini yemiyim, simdi ver biz yapalim agir kaldirma diyorlar.. keske basinda da anlayisli olsalarmis.

Kivi c vitamini konusunda portakaldan daha degerliymis. Bal_limon ye oksuruge iyi gelir sanirm. Bir de belini,ayaklarini sicak tut
Test gunu, ne zmn?

Günde bi kivi bi ananas yicem mutlaka. Fındık , kuru incir , kayısı , yoğurt tâ kesin geriside annem ne yemek yaparsa Test günü 25 mayıs 10. Gün oluyo ben 7. Gün bi yapayım diyorum

Allahın izni ile inş iyi olacak her sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…