2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Günde bi kivi bi ananas yicem mutlaka. Fındık , kuru incir , kayısı , yoğurt tâ kesin geriside annem ne yemek yaparsa Test günü 25 mayıs 10. Gün oluyo ben 7. Gün bi yapayım diyorum
HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH

İnşallah canım çok sağol. Transferin ilk günlerinde vücudunu ateş basması oluyo muydu?
TRANSFERİN ilk 4 günü bişeyim yoktu hatta neden bir belirti yok tutmadı galiba diye düşünmüştüm 5. günden sonra midem bulanmaya başladı zaten 7. gün idrarda pozitif çıktı

Kizlar merhaba hepiniz iyisinizdir insallah iyi haftasonlari. btlsrdr cmm bende transferden bir hafta onxe kuru öksürük vardi hatta ertelesek mi dediydim hocaya. Kış boyunca hasta olmadm transfere bi hafta kala öksürük durdurmuyordu. Hem bol bol portakal mandalin greyfurt kivi ne bulduysam yedim. Hemde opu dan sona 250 mg lik bi antibiyotik verdilerdi o da ise yaradi herhalde transfer günü biraktirdilar o gun iyiydim. Bol bol meyve ye annene de soyle muhakkak et kullansin yemeklerde. Bi de ananasin yanisiraham kabak cekirdegi dw yedim ben ne kadar etkili bilemiom.

Bnm durumumu anlatim kizlar bugun igne olmaua gittigim tip merkezinin doktoruna ultrasonla karondam bakti ikizlerimin birini gördük hem kendini hem kalp atisini 6+5gunluk dedi ama diger kesede bisey gorunmuo dedi anlicaniz moralimi bozdu kendi doktoruma persembe gunu gidecez kk da baska topiklerde olabilir yazmislar 8. Haftada goren varmis ama normal gebeliklerde tüp bebek te de böyle olur mu bilemiom. Rabbim onlari bize bagislar kucagima almayi nasip eder insallah. Cok sukur ki digeri saglikli dedi. Rabbim hayirlisini versin bir tane olsun saglikli olsun napalm zaten bu olasiligi biliyordum ama insan uzulmeden edemio. Perşembe nasl gelecek bilmiyorum.

Günde bi kivi bi ananas yicem mutlaka. Fındık , kuru incir , kayısı , yoğurt tâ kesin geriside annem ne yemek yaparsa Test günü 25 mayıs 10. Gün oluyo ben 7. Gün bi yapayım diyorum

Hadi insallahhh, bnde 7.gunde kan vermistim hayatimda ilk defa pozitifi gordum
Beslenmene,dinlenmene dikkat et canim..

Hayırlısı olsun canım karnında sağlıklı bi bebek var çok şükür. İnşallah diğerinden de sağlıklı bi haber alırsınız

TRANSFERİN ilk 4 günü bişeyim yoktu hatta neden bir belirti yok tutmadı galiba diye düşünmüştüm 5. günden sonra midem bulanmaya başladı zaten 7. gün idrarda pozitif çıktı
İdrara eşim izin vermiyo :-( çıkmazsa tek mi yada hiç mi yok diye kafanı takacaksın diyip aklımı karıştırdı. Yapsam bi dert yapmasam bi dert işte

Sonuc bekleyen arkadaslarim sakin belirti aramayin kendinizde bende hic bir belirti yoktu hatta tutmadi galiba bu degada dedim ama rabbim tutundurdu .sadece kafanizi bosaltin en azindan transfer zamani ve 6. Gunune kadar dusunmemeye calisin ben bu defa tutunmasini bi nevi onjnda sebep oldugunu dusunuyorum.cunku transfer gun u ve 5. Gune kadar cok rahatti kafam.ama sonra ki gunler feci halde stres yaptim ama . :)

HAYIRLI SONUÇLAR ALIRSIN İNŞALLAH

Yalandunyaa bugün transferin vardı heralde canım ne yaptın nasıl geçti?

Hadi insallahhh, bnde 7.gunde kan vermistim hayatimda ilk defa pozitifi gordum
Beslenmene,dinlenmene dikkat et canim..

İdrara eşim izin vermiyo :-( çıkmazsa tek mi yada hiç mi yok diye kafanı takacaksın diyip aklımı karıştırdı. Yapsam bi dert yapmasam bi dert işte
hamile arkadaşlar güzel haberlerinizi duyunca çok seviniyorum.özellikle tüp bebekle olan hamilelik haberi beni daha çok mutlu ediyor.çünkü ne sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum.sizden ricam probleminizi, tedavi sürecinizi, kaçıncı denemede hamile kaldığınızı kısaca yazarsanız bir müsait zamanınızda bizlere de umut olursunuz inşallah.bazen kendimi çok umutsuz hissediyorum çünkü.benim gibi hisseden çok arkadaş var buralarda.yazanlar şimdiden teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…