Çok güzel allah tamamına erdirsin canım. Benim transfer olalı 2 gün oldu kafadan atmak ne mümkünHerkese iyi pazarlar kizlar.ben ikinci kan testimi yaptirdim bugun dergerim 105 den 371 e cikmis allah sukurler olsun .umarim hepiniz en az benim kadar mutlu olursunuz bebekleriniz size tutunurda .hep dua ediyorum sizler icin.tutunanlarda umarim kucaklarina almayi nasip eder rabbim.
Aynen canım ya bende bazen çok umutsuz hissediyorum kendimi inşallah bizlerin de hayırlı olumlu haberlerimizi vermek nasip olur.hamile arkadaşlar güzel haberlerinizi duyunca çok seviniyorum.özellikle tüp bebekle olan hamilelik haberi beni daha çok mutlu ediyor.çünkü ne sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum.sizden ricam probleminizi, tedavi sürecinizi, kaçıncı denemede hamile kaldığınızı kısaca yazarsanız bir müsait zamanınızda bizlere de umut olursunuz inşallah.bazen kendimi çok umutsuz hissediyorum çünkü.benim gibi hisseden çok arkadaş var buralarda.yazanlar şimdiden teşekkür ederim...
hamile arkadaşlar güzel haberlerinizi duyunca çok seviniyorum.özellikle tüp bebekle olan hamilelik haberi beni daha çok mutlu ediyor.çünkü ne sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum.sizden ricam probleminizi, tedavi sürecinizi, kaçıncı denemede hamile kaldığınızı kısaca yazarsanız bir müsait zamanınızda bizlere de umut olursunuz inşallah.bazen kendimi çok umutsuz hissediyorum çünkü.benim gibi hisseden çok arkadaş var buralarda.yazanlar şimdiden teşekkür ederim...
çok teşekkür ederim anlattıklarınız için.Rabbim bize de nasip eylesin en hayırlı zamanda...Merhaba canim. Ben de kendi hikayemi anlatayim. 10 aylik evliyken doktora gittim muayene icin. Kistim olduğunu ogrendim. Sogan kuru sayesinde kistim aktı. Bu sefer de kontrollerde esimde varikosel tespit edildi. Ameliyat önerildi. Ameliyat öncesi aşılama yaptirdik tutmadı. Birkac ay icinde esim ameliyat oldu. 3-4 ay bekledikten sonra tekrar gittik sperm sayisi cok düşmüş ve morfoloji %1 olmuş. Yaşın da etkisiyle tüp bebeğe karar verdik. Ilk tedavide 10 kadar folikul görülmesine ragmen 5 yumurta toplandı. 2si dollendi 2si de transfer edildi ve tutmadi. Doktorum bekleme sürecinde biesteron dhea ve inofolic verdi. Bir sonraki adetle tekrar tedaviye basladik. Ben 2. Tedaviye basladigimda burdaki arkadaslarin konusmalarindan morfoloji düşükse mutlaka imsi veya mikroçip yöntemi kullanilmasi gerekiyormus. Ama malesef bizde uygulanmamis. Büyük bir israrla ve her seferinde hatırlatarak 2. Tedavide imsi yontemi uygulandı. Ikinci tedavimde 16 yumurta toplandi 11 tanesi 3.gun donduruldu. Dondurulmus tedavisine karar verildi. Tedavi esnasinda kistim olusmus o yüzden fazladan bir ay daha kaybettim. Sonunda 30 mart ta transferim oldu ve ikizlerime hamileyim.
Zorlu bi süreç olmuş allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba canim. Ben de kendi hikayemi anlatayim. 10 aylik evliyken doktora gittim muayene icin. Kistim olduğunu ogrendim. Sogan kuru sayesinde kistim aktı. Bu sefer de kontrollerde esimde varikosel tespit edildi. Ameliyat önerildi. Ameliyat öncesi aşılama yaptirdik tutmadı. Birkac ay icinde esim ameliyat oldu. 3-4 ay bekledikten sonra tekrar gittik sperm sayisi cok düşmüş ve morfoloji %1 olmuş. Yaşın da etkisiyle tüp bebeğe karar verdik. Ilk tedavide 10 kadar folikul görülmesine ragmen 5 yumurta toplandı. 2si dollendi 2si de transfer edildi ve tutmadi. Doktorum bekleme sürecinde biesteron dhea ve inofolic verdi. Bir sonraki adetle tekrar tedaviye basladik. Ben 2. Tedaviye basladigimda burdaki arkadaslarin konusmalarindan morfoloji düşükse mutlaka imsi veya mikroçip yöntemi kullanilmasi gerekiyormus. Ama malesef bizde uygulanmamis. Büyük bir israrla ve her seferinde hatırlatarak 2. Tedavide imsi yontemi uygulandı. Ikinci tedavimde 16 yumurta toplandi 11 tanesi 3.gun donduruldu. Dondurulmus tedavisine karar verildi. Tedavi esnasinda kistim olusmus o yüzden fazladan bir ay daha kaybettim. Sonunda 30 mart ta transferim oldu ve ikizlerime hamileyim.
çok teşekkür ederim anlattıklarınız için.Rabbim bize de nasip eylesin en hayırlı zamanda...
Zorlu bi süreç olmuş allah tamamına erdirsin inşallah
İster istemez oluyo aksaklıklar, güzel hikayeler duydukça mutlu oluyorum bende. Bu arada dikkatimi çeken bu topik uğurlu galiba hep ikiz nerdeyse :) darısı başımıza aminAmin canim cumlemizinkini inşallah bu yollardan gecmeyenler bizleri anlayamiyor tedavi surecinde en büyük moral kaynagim bu sayfaydi cok sey ogrendim burdaki kizlardan. Umarim bende umut olabilirim sizlere
hamile arkadaşlar güzel haberlerinizi duyunca çok seviniyorum.özellikle tüp bebekle olan hamilelik haberi beni daha çok mutlu ediyor.çünkü ne sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum.sizden ricam probleminizi, tedavi sürecinizi, kaçıncı denemede hamile kaldığınızı kısaca yazarsanız bir müsait zamanınızda bizlere de umut olursunuz inşallah.bazen kendimi çok umutsuz hissediyorum çünkü.benim gibi hisseden çok arkadaş var buralarda.yazanlar şimdiden teşekkür ederim...
Çikma canım bence biraz erken daha. Çünkü şuan tam da tutunmaya çalışıyorlar. Biraz daha sabret. 4-5gün sonra yürürsün.Kızlar transferim olalı 2 gün oldu, şimdi yürüyüşe çıkıyorum dışarıya abartmıyorum di mi suçluluk ta hissediyorum bi yandan ama hep evde kafam da hep tutunurlar mı olmaz mı pozitif mi negatif mi soruları
Çıktık valla bi 100 metre yürüdük geri geldik. Erken mi diyorsun ya yarın çıkmayayım o zaman korktum şimdi. Önemli olan ilk yarım saat diyolar ya artık biz ne yapsak boş sankiÇikma canım bence biraz erken daha. Çünkü şuan tam da tutunmaya çalışıyorlar. Biraz daha sabret. 4-5gün sonra yürürsün.
Yok canım dinlen bence, yani sebebini aAllah bilio tabi ama ben ilk transferde doktorun dedigi gibi 2 gun yattim sonra normale döndum hatta 3. Gün yurudum falan olmadı. Bu 2.cide 1 hafta kipirdamadim diyebilirim hatta duş bile 5.gün aldım. Cok sükür tuttu ama bu defa da şimdi kanamam var Rabbim bebeklerimize kavuştursun hepimizi insallah. Nolur dua edin cok ihtiyacim var. Sen tedirgin olma 100m den bisi olmaz o kadar evin icindebile yurunuyor. Ama bundan sonra da dinlen canim bence. İnşallah rabbim sana da yaşatsin hamile olmayi. Gönlüne göre versin inşallah.Çıktık valla bi 100 metre yürüdük geri geldik. Erken mi diyorsun ya yarın çıkmayayım o zaman korktum şimdi. Önemli olan ilk yarım saat diyolar ya artık biz ne yapsak boş sanki
Cnm bizde 4 yillik evliyiz gecen sene arastirma hastanesinde basladi tedavimiz. Esimin morfoloji %1 cikti rahim filmim yumurta takiplerim temiz iyiydi ama 2 aşılama dan sonuc alamadik. Sonrasında tüp bebege karar verdik. Ilk gittigimiz yerde ki (aankara baskent ) hem olumsuz sartlar hem de imsi teknigi kullanmamasi sonunda da beni baya bir kizdirmalari sonucu ordan vazgecip Centrum klinige -Recai hocaya gittik. Cok şükür ilk denememizde hem sperm sayisi azligi hem morfoloji hem harektlilik azligi olmasina ragmen tutundular. 6 mayista 2 kesemizi gördük. Kalp atışı muayenemiz 21 inde. Belki okumsundur cumartesi baska doktor birini goremedi. Inşallah o da cana gelir eger gelmezse de cok şükür birini gördük pit pit atışını ya saglikli dogsun da tek olsn. Umudunu kaybetme cnm bnm rabbim bizi bu şekilde siniyor die düşün elbet bitecek bu sinav ve hepimiz yavrularimizi kucagimiza alacaz inşallah.
zor süreçlerden geçiyoruz.bizlere umutoluyorsunuz.teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.inşallah biz de meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla.ben olacağına inanıyorum.ama tabi vakti zamanı gelince.sabretmemiz lazımCanim biz de 3yillik evliyiz, 28 yasindayiz. 2Yildir falan olmuyordu cok da ustune dusmedik acikcasi,cocuk icin gerekli olgunluga sahip degildik o zamanlar.
Neyse,6_7 ay once esim niye olmuyor falan diye sorun yapinca dr a gitmeye karar verdik.
Ben pko yum. kendiligimden yilda iki kez falan adet goruyorum.dolayisiyla yumurtlama duzensizligi varmis(ne zmn yumurtladigim belli degil)
3ay klomen kullandim,yumurtalarim da gayet kaliteliydi, catlama ignesi bile yaptirdim .
doktorum kesin bu ay hamile kalirsin diyordu ama olmadi maalesef. Hic hamile kalamiyordum. Rahim filmim falan da temiz cikti,tupler acikti,myom vs gibi ameliyatlik durumum yoktu. Gayet iyisin dediler. O sira Esime test yaptirdik ve gorduk ki onda hareket dusuklugu varmis ve morfolojisi %1 mis. Bu sonucla tabiki olmaz dedi dr um ve esimdeki sorundan dolayi asilama yaptirmadan,vakit de kaybetmeden direkt IMSI yontemiyle tup bebek yaptirdik. 7 aylik ugraslar sonucu ilk denemeyle cok sukur ki 2.5 aylik ikizlerimize hamileyim
Ben tedavinin en basindan beri basaracagimiza inaniyordum, motivasyonum yuksekti, kafama takmamaya calisiyordum. Olacagina dair inancim tamdi. Tup bebege basladigimizda da icim huzur doluydu. Derler ya inanmak basarmanin yarısıdır...
Insallah sizler benden de sansli olursunuz, allah im hic birimizi evlat hasretiyle sinamasin. Gercekten cok zor bir surecmis.Allah im hepimizi hayirlisiyla kurtarsin,kucagimiza alabilmeyi nasip etsin insallah
Canım geçmiş olsun kanaman yogun mu yoksa damla şeklinde mi? Inşallah bir an önce kesilir ve sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın meleğini, doktorun bülent hocaydi sanırım görüstün mü, ne dedi kanama için iğne, v.s. vermiştir zaten. Sende çok dikkat et kendine inşallah kesilir en kısa sürede.Yok canım dinlen bence, yani sebebini aAllah bilio tabi ama ben ilk transferde doktorun dedigi gibi 2 gun yattim sonra normale döndum hatta 3. Gün yurudum falan olmadı. Bu 2.cide 1 hafta kipirdamadim diyebilirim hatta duş bile 5.gün aldım. Cok sükür tuttu ama bu defa da şimdi kanamam var Rabbim bebeklerimize kavuştursun hepimizi insallah. Nolur dua edin cok ihtiyacim var. Sen tedirgin olma 100m den bisi olmaz o kadar evin icindebile yurunuyor. Ama bundan sonra da dinlen canim bence. İnşallah rabbim sana da yaşatsin hamile olmayi. Gönlüne göre versin inşallah.
Sağol canım. Benim doktorum bulent hoca degil de merkez orasi. Görüstum doktorumla simdilik durdu gibi ama ultrasonda görunen kanama tam bebişlerin yaninda düsük riski var. Bugün zaten hastanede geçirdim. Igne serum falan kirmizi kanama durdu simdilik ama. İste surekli yatacağim, cok korkuyorum kaybetmekten. Dualarınıza ihtiyacim var.Canım geçmiş olsun kanaman yogun mu yoksa damla şeklinde mi? Inşallah bir an önce kesilir ve sorunsuz bir şekilde kucağına alırsın meleğini, doktorun bülent hocaydi sanırım görüstün mü, ne dedi kanama için iğne, v.s. vermiştir zaten. Sende çok dikkat et kendine inşallah kesilir en kısa sürede.
İnşallah bişey olmaz. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Arkadaşımın tüp bebek değildi ama 7 ay kanaması oldu en sonunda normal doğumla dünyaya getirdi bebeğini korkma canım duaya devam. Bende edicem şimdi senin içinSağol canım. Benim doktorum bulent hoca degil de merkez orasi. Görüstum doktorumla simdilik durdu gibi ama ultrasonda görunen kanama tam bebişlerin yaninda düsük riski var. Bugün zaten hastanede geçirdim. Igne serum falan kirmizi kanama durdu simdilik ama. İste surekli yatacağim, cok korkuyorum kaybetmekten. Dualarınıza ihtiyacim var.
Dualarım seninle canım Allah esirgesin bebişlerini sana bagislasin. çok şükür kanama durmuş ilaçlarla, kanama alanı da bebislerine zarar getirmez Allahın izniyle,sen iyi düşün iyi olsun Rabbim buraya kadar getirdi devamını da nasip eder inşallahhh.Sağol canım. Benim doktorum bulent hoca degil de merkez orasi. Görüstum doktorumla simdilik durdu gibi ama ultrasonda görunen kanama tam bebişlerin yaninda düsük riski var. Bugün zaten hastanede geçirdim. Igne serum falan kirmizi kanama durdu simdilik ama. İste surekli yatacağim, cok korkuyorum kaybetmekten. Dualarınıza ihtiyacim var.
Merhaba canim seni baska bi topikten daha taniyorum nisanda ikinci denememi oldum kimyasal oldu ve dokturim dustigunu soyledi gecen seferde bebde bi haftadan sonra uzun bi yuruyusle disari ciktim ona bagluyorum dustugunu busefer oyuzden disari cikmamayi dusunuyorum testime kadar benim 3 cu denem ve 2 tane 5 gun embriyosu trasfer edildi ben rahim filmi cekilmefim ama ne kistim ne polip ne basak bisey gorunmedigini soyledi doktorum esimde hareket azligindan dolayi olmuyo ins bu sefer beboslerim benimle kalir seninle zamanlarimiz yakin bende dun oldum transferimi sat 2 de :)Kızlar transferim olalı 2 gün oldu, şimdi yürüyüşe çıkıyorum dışarıya abartmıyorum di mi suçluluk ta hissediyorum bi yandan ama hep evde kafam da hep tutunurlar mı olmaz mı pozitif mi negatif mi soruları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?