2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim hikayem nerdeyse 5 senelik.8 senelik evliyim ama 5 senedir ilacla tedaviler asilamalar devlet hastanesinde bir suru prosedur ugras 3 defa daha mecburi asilama sonunda tup bebek ama negatifle sonuclanan.sosbizim sebepsiz infertilite ne esimde nede bende sorun yok .ama rabbim vermeyince vermiyor .sonra ozel hastanede bir tup bebek daha .en son olarak dondurulmus 3 embriyomusu aldik hastaneden .ama bu defa hic stres yok sikinti yok sanki baska bisey icin hastaneye gelmisim gibiydi.ben sadece rabbimden istedim gercekten ve kalpten.hep istiyodum ama bu defa daha farkliydi.ve anneler disinda birbide en yakin arkadaslar kimseye soylemedik.gunde 3 litreye yakin su ictim.iki gun ananas yedim.bol bol meyve cilek erik yedim zeytinyagli yemekler hazirladim transferden once bol bol .baskada bisey yapmadim.6 gun iyi ve rahattim beyin olarak.6. Gun kafamda deli sorular oldumu olmadimi.ertesi gun arkadasima test aldirdim iki tane hemen ertesi gun test yaptim ben olmadi diye dusunuyorum.test yaptim evden ciktim arkadasima gittim .sonra geldim aman allahim hep bekledigim sye silik cizgi var inanamadim.hemen doktoru aradim birazda kanamam vardi .yarin gel kan ver dedi.allahim o gece hicmi gecmez.sabah zor oldu .ve test sonucu bizi cok mutlu etti yillardir ugrastigimiz sey sonunda gerceklesmisti.aglayamadim bile inanamadim sasirdim.hala bisey olacak yine olmiyck gibi geliyodu.ama gercekti ve bugunde kan sonuc i muz bekledigimizden iyi cikti .rabbim bizi sevindirdi mutlu etti.ben bu tedaviler yuzunden isi birakmak zorunda kaldim.hic yapmiycagim sey 3 yildir evdeyim.insallah bu ozveriler icin rabbim bizi mukafatlandiricak inaniyorum.sizde inanin ne olur inancinizi kaybetmeye guzel dusunceler getirin akliniza ve bebeklerine kavusun insallah.rabbim yardimciniz olsun.o kucuk mucizenizi size versin .insallah

Canımmmm çok üzüldüm dikkat et tatlım kendine Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın

Canımmmm çok üzüldüm dikkat et tatlım kendine Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın

Sağolun kızlar, Allah razı olsun. İnşallah bu zor günleri de atlatırız, inşallah Rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Amin.Dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

inşallah bizler de yaşarız bu mutluluğu.Rabbim kolaylık versin hepimize...

İnşallah canım bu sefer tutar. Ama duyuyorum kafası daha rahat olanların olumlu sonucu daha fazla. Evden çıkmak istemiyosanda kafanı meşgul et, aklına getirmemek mümkün olmasada unutmaya çalış canım

gunaydın...herkese iyi haftalar....bu güzel günesli günlerde tedavisi baslayanlara, opu olucaklara, olup da transfer olucaklara ya da donmus transferini bekleyenlere kısaca bebişlerine kavusmak icin bu yolda caba sarfeden bütün kk arkadaslarıma hayırlı bir hafta olmasını güzel haberler paylasmanızı diliyorum...

Bende yazayım hikayemi

2007 de evlendik ilk 2 sene çocuk istemedik güya ama hiç korunmadık sonuçta tüm uğraşlara rağmen olmadı tüp filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış çekim sırasında biri açıldı bundan 5 ay sonra ilk defa hamile kalmıştım tabi bilgisizliğimden hani sanki normal gebelikmiş gibi mutluluk içindeydik kısa sürdü gerçi dış gebelikmiş tabi bundan sonra ardı ardına gelen 7 gebelik daha ya dış gebelik yada çok erken düşük 5-6 hafta içinde düşük... hepsi hayal kırıklığı araştırma yapıldı bende sadece kan pıhtılaşması çıktı başkada bir sorun yoktu eşimin spermleride % 4 ken morfolojisi % 14 e çıktı sperm sayısıda iyiydi ama artık normal denemeyede korkar olmuştuk yine dış gebelik olacak diye...

ve sonunda tüp bebek için karar verdik

üniversiteden rapor çıkartmak için başvurduk ancak 1 sene sonra dönüş oldu tabi ben 1 sene içinde bekleyemedim

özelden yaptırdım

temmuz 2014 te başladık ilaçlarla 20 yumurtam olmuştu bunların sadece 6 tanesi 5. güne gitti 1 i transfer yapıldı diğerleri donduruldu ilk deneme negatif

2. tedavi dondurulmuş için başladı kalınlaşma sürecim uzun sürüyordu iki embriyo transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik

3. tedavi için histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı ama çizik atıldı ertesi ay kalınlaştırıldı ve kalan 3 embriyoyu transfer ettik bu sefer daha rahattım yani tutmayacak diye düşündüm ama allaha sığındım ona tevekkül ettim bu transferden itibaren kortizon kullandım 7. gün idrarda pozitifi gördüm 8. gün kanda 252 10. gün 552 12. gün 1394 ve 14. gün 2 kese gördük kortizonu bıraktık

çok şükür rabbim nasip etti inşallah doğumunuda nasip eder sağlıkla hayırla inşallah

rabbim herkese nasip etsin bu yolda uğraş veren rabbim bizede nasip et diyen cümle kullarına nasip etsin inşallah

Selam Arkadaşlar 16mayıs Cumartesi transferim oldu ama eşim sürekli Yanımda giremiyorm gitmemede izin vermiyor bu arada Allah'ın adıyla yasıyorm tek BASIMAYIM eşim eve ama sürekli yattı her ihtiyacı mı kendim karşılıyorum .benden duasını esirgemeyen tüm Arkadaşlardan Allah Razı olsun hep akşımdasınız ama giremiyorm eşimle şu durumda tartışmak istemiyorm dualarımdasınız Allah'a emanet olun halkımızı helal edin test tarihim 26mayıs

Merhaba arkadaşlar bende bahçeci fulyada haziranda tedaviye başlıyorum. doktorum aytun hanım. inşallah hepimiz için en güzeli olsun. allahım utandırmasın. aytun hanımla görüşmem iyiydi sağolsun çok moral verdi. şimdi haziranı beklemek var sırada dualarınız esirgemeyin.

Niye oraya gittiniz arkadaşım cinsiyet için mi? Merkez çok önemli ya önce güven vermeli. Umut tacirliği yapmışlar resmen

Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeklerimze kavuşuruz.Sen de Allaha emanet ol.Kendine iyi bak.

Cnm Allah tan herseyin hayırlısı. Guzel haberleri . Sık girmesende arada yaz cnm.

Niye oraya gittiniz arkadaşım cinsiyet için mi? Merkez çok önemli ya önce güven vermeli. Umut tacirliği yapmışlar resmen
YOk cnm saglikli olsn kiz erkek farki yok asla..bi acemilikmi diyim ne diyim bilwmedm oldu iste..cikolata kistm var yasm 29 ..2 tane koymazlar diye tercihmz kibris oldu..ilkinde 4 tane koydlr olmadi 2.snde 2 tane donmus oda olmadi..ikinciyi mecbur gittik...cok pismanm ama yapacak bisi yok bu saaten sonra ne yazikki....

Canim Allah digerine saglik versin insallah. Kacinci haftanda oldu acaba. Kanaman oldu mu canim.
KANAMAM OLMADI HALA DURUYOR YERİNDE KÜÇÜLMÜŞ BİRŞEKİLDE 9+4 İKEN DURMUŞ KALBİ

RABBİM DİĞERİNİ SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…