- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
hamile arkadaşlar güzel haberlerinizi duyunca çok seviniyorum.özellikle tüp bebekle olan hamilelik haberi beni daha çok mutlu ediyor.çünkü ne sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum.sizden ricam probleminizi, tedavi sürecinizi, kaçıncı denemede hamile kaldığınızı kısaca yazarsanız bir müsait zamanınızda bizlere de umut olursunuz inşallah.bazen kendimi çok umutsuz hissediyorum
çünkü.benim gibi hisseden çok arkadaş var buralarda.yazanlar şimdiden teşekkür ederim...
Canımmmm çok üzüldüm dikkat et tatlım kendine Rabbim yardımcın olsun dualarımdasınYok canım dinlen bence, yani sebebini aAllah bilio tabi ama ben ilk transferde doktorun dedigi gibi 2 gun yattim sonra normale döndum hatta 3. Gün yurudum falan olmadı. Bu 2.cide 1 hafta kipirdamadim diyebilirim hatta duş bile 5.gün aldım. Cok sükür tuttu ama bu defa da şimdi kanamam var Rabbim bebeklerimize kavuştursun hepimizi insallah. Nolur dua edin cok ihtiyacim var. Sen tedirgin olma 100m den bisi olmaz o kadar evin icindebile yurunuyor. Ama bundan sonra da dinlen canim bence. İnşallah rabbim sana da yaşatsin hamile olmayi. Gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah bişey olmaz. sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Arkadaşımın tüp bebek değildi ama 7 ay kanaması oldu en sonunda normal doğumla dünyaya getirdi bebeğini korkma canım duaya devam. Bende edicem şimdi senin için
Dualarım seninle canım Allah esirgesin bebişlerini sana bagislasin. çok şükür kanama durmuş ilaçlarla, kanama alanı da bebislerine zarar getirmez Allahın izniyle,sen iyi düşün iyi olsun Rabbim buraya kadar getirdi devamını da nasip eder inşallahhh.
Canımmmm çok üzüldüm dikkat et tatlım kendine Rabbim yardımcın olsun dualarımdasın
günaydınlar
günaydın nasılsın canımmm paşa nasıl GÜLDEN ilk zamanları ağır geçiyor sanırım gelmedi son zamanlardaGünaydın canm :) Güldenden haber var mı?
inşallah bizler de yaşarız bu mutluluğu.Rabbim kolaylık versin hepimize...Benim hikayem nerdeyse 5 senelik.8 senelik evliyim ama 5 senedir ilacla tedaviler asilamalar devlet hastanesinde bir suru prosedur ugras 3 defa daha mecburi asilama sonunda tup bebek ama negatifle sonuclanan.sosbizim sebepsiz infertilite ne esimde nede bende sorun yok .ama rabbim vermeyince vermiyor .sonra ozel hastanede bir tup bebek daha .en son olarak dondurulmus 3 embriyomusu aldik hastaneden .ama bu defa hic stres yok sikinti yok sanki baska bisey icin hastaneye gelmisim gibiydi.ben sadece rabbimden istedim gercekten ve kalpten.hep istiyodum ama bu defa daha farkliydi.ve anneler disinda birbide en yakin arkadaslar kimseye soylemedik.gunde 3 litreye yakin su ictim.iki gun ananas yedim.bol bol meyve cilek erik yedim zeytinyagli yemekler hazirladim transferden once bol bol .baskada bisey yapmadim.6 gun iyi ve rahattim beyin olarak.6. Gun kafamda deli sorular oldumu olmadimi.ertesi gun arkadasima test aldirdim iki tane hemen ertesi gun test yaptim ben olmadi diye dusunuyorum.test yaptim evden ciktim arkadasima gittim .sonra geldim aman allahim hep bekledigim sye silik cizgi var inanamadim.hemen doktoru aradim birazda kanamam vardi .yarin gel kan ver dedi.allahim o gece hicmi gecmez.sabah zor oldu .ve test sonucu bizi cok mutlu etti yillardir ugrastigimiz sey sonunda gerceklesmisti.aglayamadim bile inanamadim sasirdim.hala bisey olacak yine olmiyck gibi geliyodu.ama gercekti ve bugunde kan sonuc i muz bekledigimizden iyi cikti .rabbim bizi sevindirdi mutlu etti.ben bu tedaviler yuzunden isi birakmak zorunda kaldim.hic yapmiycagim sey 3 yildir evdeyim.insallah bu ozveriler icin rabbim bizi mukafatlandiricak inaniyorum.sizde inanin ne olur inancinizi kaybetmeye guzel dusunceler getirin akliniza ve bebeklerine kavusun insallah.rabbim yardimciniz olsun.o kucuk mucizenizi size versin .insallah
İnşallah canım bu sefer tutar. Ama duyuyorum kafası daha rahat olanların olumlu sonucu daha fazla. Evden çıkmak istemiyosanda kafanı meşgul et, aklına getirmemek mümkün olmasada unutmaya çalış canımMerhaba canim seni baska bi topikten daha taniyorum nisanda ikinci denememi oldum kimyasal oldu ve dokturim dustigunu soyledi gecen seferde bebde bi haftadan sonra uzun bi yuruyusle disari ciktim ona bagluyorum dustugunu busefer oyuzden disari cikmamayi dusunuyorum testime kadar benim 3 cu denem ve 2 tane 5 gun embriyosu trasfer edildi ben rahim filmi cekilmefim ama ne kistim ne polip ne basak bisey gorunmedigini soyledi doktorum esimde hareket azligindan dolayi olmuyo ins bu sefer beboslerim benimle kalir seninle zamanlarimiz yakin bende dun oldum transferimi sat 2 de :)
Niye oraya gittiniz arkadaşım cinsiyet için mi? Merkez çok önemli ya önce güven vermeli. Umut tacirliği yapmışlar resmenArkadaslar mrb...kibrisa gidecek olan arkadadlarm sizi bi konuda uyarmak istiyorumm.sakin ama sakin kolan hastanesi tercihiniz olmasin..buarada doktorun adi tolga tuna...bukadar amator bukadar kotu bi yer gormedim..cok pismanim gittigme..maddi manevi cokuntudeyiz suan..resmen bizle alay ettiler...basari yuzdemiz cok iyi bilmemne dediler dondurlms icin gittgmizde 6 aydr bu isi yaptklarni ogrendik..doktorun hic bisey bildigi yok..embriyolog diye tanitdiklari embriyolog bile degilmis....lutfen dikkat edin arkadaslar bizim gbi magdur olmayin sizlerde....
Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeklerimze kavuşuruz.Sen de Allaha emanet ol.Kendine iyi bak.Selam Arkadaşlar 16mayıs Cumartesi transferim oldu ama eşim sürekli Yanımda giremiyorm gitmemede izin vermiyor bu arada Allah'ın adıyla yasıyorm tek BASIMAYIM eşim eve ama sürekli yattı her ihtiyacı mı kendim karşılıyorum .benden duasını esirgemeyen tüm Arkadaşlardan Allah Razı olsun hep akşımdasınız ama giremiyorm eşimle şu durumda tartışmak istemiyorm dualarımdasınız Allah'a emanet olun halkımızı helal edin test tarihim 26mayıs
Cnm Allah tan herseyin hayırlısı. Guzel haberleri . Sık girmesende arada yaz cnm.Selam Arkadaşlar 16mayıs Cumartesi transferim oldu ama eşim sürekli Yanımda giremiyorm gitmemede izin vermiyor bu arada Allah'ın adıyla yasıyorm tek BASIMAYIM eşim eve ama sürekli yattı her ihtiyacı mı kendim karşılıyorum .benden duasını esirgemeyen tüm Arkadaşlardan Allah Razı olsun hep akşımdasınız ama giremiyorm eşimle şu durumda tartışmak istemiyorm dualarımdasınız Allah'a emanet olun halkımızı helal edin test tarihim 26mayıs
YOk cnm saglikli olsn kiz erkek farki yok asla..bi acemilikmi diyim ne diyim bilwmedm oldu iste..cikolata kistm var yasm 29 ..2 tane koymazlar diye tercihmz kibris oldu..ilkinde 4 tane koydlr olmadi 2.snde 2 tane donmus oda olmadi..ikinciyi mecbur gittik...cok pismanm ama yapacak bisi yok bu saaten sonra ne yazikki....Niye oraya gittiniz arkadaşım cinsiyet için mi? Merkez çok önemli ya önce güven vermeli. Umut tacirliği yapmışlar resmen
Canim Allah digerine saglik versin insallah. Kacinci haftanda oldu acaba. Kanaman oldu mu canim.BU ARADA İKİZ BAŞLAYAN GEBELİĞİM TEK GEBELİĞE DÜŞTÜ DİĞER BEBEĞİM ÖLDÜ DİĞER SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR
KANAMAM OLMADI HALA DURUYOR YERİNDE KÜÇÜLMÜŞ BİRŞEKİLDE 9+4 İKEN DURMUŞ KALBİCanim Allah digerine saglik versin insallah. Kacinci haftanda oldu acaba. Kanaman oldu mu canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?