2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

masallah rabbim tamamina erdirsin canim

Son düzenleme:
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin....

İlk öngörüşmeye.gittiğimizde biz soruyoruduk canım. 2 tane embriyo olabiliyor mı diye sadece bir yer itiraz etti gerisi tamam dedi aklında bulunsun

ERSU cum Rabbim diğer bebeğine sağlık ve güzel mutlu bir ömür versin. Inşallah minik meleğin de sizi cennette bekleyecek. Rabbim hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun inşallah.

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et allahım esirgesin bebişleri. Kalkma yat dinlen bol bol.

BU ARADA İKİZ BAŞLAYAN GEBELİĞİM TEK GEBELİĞE DÜŞTÜ DİĞER BEBEĞİM ÖLDÜ DİĞER SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR
cnm bnm allah diğerini kucağına almak nasip etsin. sağlıklı sıhhatle inşallah. Bizimde kesenin biri boş dedi başka doktora gitmiştik perşembe kendi doktorum ne diyecek bakalm.

cnm bnm allah diğerini kucağına almak nasip etsin. sağlıklı sıhhatle inşallah. Bizimde kesenin biri boş dedi başka doktora gitmiştik perşembe kendi doktorum ne diyecek bakalm.
AMİN İNŞALLAH RABBİMİN TAKDİRİ İLAHİSİNİ YAŞIYORUZ HEPİMİZ

İNŞALLAH DİĞERİNİDE DUYARSIN RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLAH

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et allahım esirgesin bebişleri. Kalkma yat dinlen bol bol.
Yatiyorum canim zaten, inşallah sağlık ve mutlulukla zamaninda bebeklerimize kavuşalım hepimiz. Duan için sağol. Ben yatarım ne o olacak nelere katlanmadık, yeter ki bebişler iyi olsun. Rabbim korusun.

ERSU canımm çok geçmiş olsun Rabbim diğer bebişine sağlık sıhhat versin canım yat dinlen bol bol sende

İlk öngörüşmeye.gittiğimizde biz soruyoruduk canım. 2 tane embriyo olabiliyor mı diye sadece bir yer itiraz etti gerisi tamam dedi aklında bulunsun
Evet cnm gec oldu ama ogrendim..( acibademde arkadsm yaptrdi..o 36 yasinda gerci ama benm icin sormustu ozaman bakarz duruma demis

arkadaşlar bugün transferin 11.günüydü betahcg 5.45 çıtı.8.günde 2 çıkmıştı..2gün sonra tekrar vermemi söyledi doktor.karnımda ağrıyor regl ağrısı gibi aynı.kimyasal mı sizce

Supersiniizz.. massallah nazar degmesin.. kucaginiza almak da nasip olsun

Canini sıkma.. sen de basaracaksin insallah, dualarimiz seninle...

Evet cnm gec oldu ama ogrendim..( acibademde arkadsm yaptrdi..o 36 yasinda gerci ama benm icin sormustu ozaman bakarz duruma demis
Canm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklar

arkadaşlar bugün transferin 11.günüydü betahcg 5.45 çıtı.8.günde 2 çıkmıştı..2gün sonra tekrar vermemi söyledi doktor.karnımda ağrıyor regl ağrısı gibi aynı.kimyasal mı sizce
CANIM YARIN BİR BAKMIŞSIN YÜKSELMİŞ sakın ümidini kaybetme
12. gün olmasının sebebide bu
regl ağrısı bebeğin tutunmaya çalıştığını da gösterir
üzme kendini 2 gün sonra yükselir inşallah

ahhhh aaahh yükselmesi için neler vermezdimki.bizde birgün görebilecekmiyiz acaba şöyle bol rakamlı bi beta hcg sonucu.inşallah dediğin gibidir canım sağol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…