masallah rabbim tamamina erdirsin canimBende yazayım hikayemi
2007 de evlendik ilk 2 sene çocuk istemedik güya ama hiç korunmadık sonuçta tüm uğraşlara rağmen olmadı tüp filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış çekim sırasında biri açıldı bundan 5 ay sonra ilk defa hamile kalmıştım tabi bilgisizliğimden hani sanki normal gebelikmiş gibi mutluluk içindeydik kısa sürdü gerçi dış gebelikmiş tabi bundan sonra ardı ardına gelen 7 gebelik daha ya dış gebelik yada çok erken düşük 5-6 hafta içinde düşük... hepsi hayal kırıklığı araştırma yapıldı bende sadece kan pıhtılaşması çıktı başkada bir sorun yoktu eşimin spermleride % 4 ken morfolojisi % 14 e çıktı sperm sayısıda iyiydi ama artık normal denemeyede korkar olmuştuk yine dış gebelik olacak diye...
ve sonunda tüp bebek için karar verdik
üniversiteden rapor çıkartmak için başvurduk ancak 1 sene sonra dönüş oldu tabi ben 1 sene içinde bekleyemedim
özelden yaptırdım
temmuz 2014 te başladık ilaçlarla 20 yumurtam olmuştu bunların sadece 6 tanesi 5. güne gitti 1 i transfer yapıldı diğerleri donduruldu ilk deneme negatif
2. tedavi dondurulmuş için başladı kalınlaşma sürecim uzun sürüyordu iki embriyo transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik
3. tedavi için histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı ama çizik atıldı ertesi ay kalınlaştırıldı ve kalan 3 embriyoyu transfer ettik bu sefer daha rahattım yani tutmayacak diye düşündüm ama allaha sığındım ona tevekkül ettim bu transferden itibaren kortizon kullandım 7. gün idrarda pozitifi gördüm 8. gün kanda 252 10. gün 552 12. gün 1394 ve 14. gün 2 kese gördük kortizonu bıraktık
çok şükür rabbim nasip etti inşallah doğumunuda nasip eder sağlıkla hayırla inşallah
rabbim herkese nasip etsin bu yolda uğraş veren rabbim bizede nasip et diyen cümle kullarına nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin....Bende yazayım hikayemi
2007 de evlendik ilk 2 sene çocuk istemedik güya ama hiç korunmadık sonuçta tüm uğraşlara rağmen olmadı tüp filmi çektirdim tüplerim tıkalıymış çekim sırasında biri açıldı bundan 5 ay sonra ilk defa hamile kalmıştım tabi bilgisizliğimden hani sanki normal gebelikmiş gibi mutluluk içindeydik kısa sürdü gerçi dış gebelikmiş tabi bundan sonra ardı ardına gelen 7 gebelik daha ya dış gebelik yada çok erken düşük 5-6 hafta içinde düşük... hepsi hayal kırıklığı araştırma yapıldı bende sadece kan pıhtılaşması çıktı başkada bir sorun yoktu eşimin spermleride % 4 ken morfolojisi % 14 e çıktı sperm sayısıda iyiydi ama artık normal denemeyede korkar olmuştuk yine dış gebelik olacak diye...
üniversiteden rapor çıkartmak için başvurduk ancak 1 sene sonra dönüş oldu tabi ben 1 sene içinde bekleyemedim
özelden yaptırdım
temmuz 2014 te başladık ilaçlarla 20 yumurtam olmuştu bunların sadece 6 tanesi 5. güne gitti 1 i transfer yapıldı diğerleri donduruldu ilk deneme negatif
2. tedavi dondurulmuş için başladı kalınlaşma sürecim uzun sürüyordu iki embriyo transfer edildi ve sonuç kimyasal gebelik
3. tedavi için histeroskopi yapıldı bişey çıkmadı ama çizik atıldı ertesi ay kalınlaştırıldı ve kalan 3 embriyoyu transfer ettik bu sefer daha rahattım yani tutmayacak diye düşündüm ama allaha sığındım ona tevekkül ettim bu transferden itibaren kortizon kullandım 7. gün idrarda pozitifi gördüm 8. gün kanda 252 10. gün 552 12. gün 1394 ve 14. gün 2 kese gördük kortizonu bıraktık
çok şükür rabbim nasip etti inşallah doğumunuda nasip eder sağlıkla hayırla inşallah
rabbim herkese nasip etsin bu yolda uğraş veren rabbim bizede nasip et diyen cümle kullarına nasip etsin inşallah
masallah rabbim tamamina erdirsin canim
AMİN İNŞALLAHAllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı büyütmeyi nasip eylesin....
İlk öngörüşmeye.gittiğimizde biz soruyoruduk canım. 2 tane embriyo olabiliyor mı diye sadece bir yer itiraz etti gerisi tamam dedi aklında bulunsunYOk cnm saglikli olsn kiz erkek farki yok asla..bi acemilikmi diyim ne diyim bilwmedm oldu iste..cikolata kistm var yasm 29 ..2 tane koymazlar diye tercihmz kibris oldu..ilkinde 4 tane koydlr olmadi 2.snde 2 tane donmus oda olmadi..ikinciyi mecbur gittik...cok pismanm ama yapacak bisi yok bu saaten sonra ne yazikki....
AMİN CANIM DİĞERİ YAŞADIĞI İÇİN ÇOK MUTLUYUM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN 1 OLSUN SAĞLIKLI OLSUNERSU cum Rabbim diğer bebeğine sağlık ve güzel mutlu bir ömür versin. Inşallah minik meleğin de sizi cennette bekleyecek. Rabbim hepimizi sağ salim bebeklerimize kavuştursun inşallah.
Allah kalan bebeğine sağlık versin canımBU ARADA İKİZ BAŞLAYAN GEBELİĞİM TEK GEBELİĞE DÜŞTÜ DİĞER BEBEĞİM ÖLDÜ DİĞER SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR
AMİN CANIMAllah kalan bebeğine sağlık versin canım
cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et allahım esirgesin bebişleri. Kalkma yat dinlen bol bol.Sağol canım. Benim doktorum bulent hoca degil de merkez orasi. Görüstum doktorumla simdilik durdu gibi ama ultrasonda görunen kanama tam bebişlerin yaninda düsük riski var. Bugün zaten hastanede geçirdim. Igne serum falan kirmizi kanama durdu simdilik ama. İste surekli yatacağim, cok korkuyorum kaybetmekten. Dualarınıza ihtiyacim var.
cnm bnm allah diğerini kucağına almak nasip etsin. sağlıklı sıhhatle inşallah. Bizimde kesenin biri boş dedi başka doktora gitmiştik perşembe kendi doktorum ne diyecek bakalm.BU ARADA İKİZ BAŞLAYAN GEBELİĞİM TEK GEBELİĞE DÜŞTÜ DİĞER BEBEĞİM ÖLDÜ DİĞER SAĞLIKLI ÇOK ŞÜKÜR
AMİN İNŞALLAH RABBİMİN TAKDİRİ İLAHİSİNİ YAŞIYORUZ HEPİMİZcnm bnm allah diğerini kucağına almak nasip etsin. sağlıklı sıhhatle inşallah. Bizimde kesenin biri boş dedi başka doktora gitmiştik perşembe kendi doktorum ne diyecek bakalm.
Yatiyorum canim zaten, inşallah sağlık ve mutlulukla zamaninda bebeklerimize kavuşalım hepimiz. Duan için sağol. Ben yatarım ne o olacak nelere katlanmadık, yeter ki bebişler iyi olsun. Rabbim korusun.cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et allahım esirgesin bebişleri. Kalkma yat dinlen bol bol.
Evet cnm gec oldu ama ogrendim..İlk öngörüşmeye.gittiğimizde biz soruyoruduk canım. 2 tane embriyo olabiliyor mı diye sadece bir yer itiraz etti gerisi tamam dedi aklında bulunsun
Bende yazayım hikayemi
özelden yaptırdım
Selam Arkadaşlar 16mayıs Cumartesi transferim oldu ama eşim sürekli Yanımda giremiyorm gitmemede izin vermiyor bu arada Allah'ın adıyla yasıyorm tek BASIMAYIM eşim eve ama sürekli yattı her ihtiyacı mı kendim karşılıyorum .benden duasını esirgemeyen tüm Arkadaşlardan Allah Razı olsun hep akşımdasınız ama giremiyorm eşimle şu durumda tartışmak istemiyorm dualarımdasınız Allah'a emanet olun halkımızı helal edin test tarihim 26mayıs
Canm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklarEvet cnm gec oldu ama ogrendim..( acibademde arkadsm yaptrdi..o 36 yasinda gerci ama benm icin sormustu ozaman bakarz duruma demis
CANIM YARIN BİR BAKMIŞSIN YÜKSELMİŞ sakın ümidini kaybetmearkadaşlar bugün transferin 11.günüydü betahcg 5.45 çıtı.8.günde 2 çıkmıştı..2gün sonra tekrar vermemi söyledi doktor.karnımda ağrıyor regl ağrısı gibi aynı.kimyasal mı sizce
ahhhh aaahh yükselmesi için neler vermezdimki.bizde birgün görebilecekmiyiz acaba şöyle bol rakamlı bi beta hcg sonucu.inşallah dediğin gibidir canım sağol :)CANIM YARIN BİR BAKMIŞSIN YÜKSELMİŞ sakın ümidini kaybetme
12. gün olmasının sebebide bu
regl ağrısı bebeğin tutunmaya çalıştığını da gösterir
üzme kendini 2 gün sonra yükselir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?