inşallah.herşeyin vakti var.demekki daha zamanı değilmiş.temmuzda 3.deneme olacak bakalımİnşallah canım.Hic ümidini yitirme.. Allah ol derse olur biliyorsun..
Tatlim sizdeki sorun ne ki? Yas kac?inşallah.herşeyin vakti var.demekki daha zamanı değilmiş.temmuzda 3.deneme olacak bakalım
aslına bakarsan doğal yoldanda hamile kalabilirim şimdi sen öyle söyleyince içimde umut oluştu :) tek tüpüm var dış gebelik geçirmiştim.tüpümün olduğu tarafta 3 ayda 1 falan yumurta oluşuyor.o yüzden tüp bebeğe yöneldik direkt. 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz.ama şimdiden çok yoruldum.sabırsızlanıyorum artıkTatlim sizdeki sorun ne ki? Yas kac?
Insallah 3.ye gerek kalmadan mucizen sımsıkı tutunur sana..
canım rabbim sabrını versin tekrar deneme gücü versin inşMerhabalar üzgünüm transferimin 13.günü kan değerim 1.9 estradiol 38.8 progesteron 6.87 adetim 2gün geçti doktorum gebe değilsin ilaçları bırak dedi tüp bebek denemiştik.Ama 4kere idrar testi yaptım hep 2. Çizgi silik çıkmıştı.
Geçmiş olsun canım bende 2hafta önce kimyasal yaşadımMerhabalar üzgünüm transferimin 13.günü kan değerim 1.9 estradiol 38.8 progesteron 6.87 adetim 2gün geçti doktorum gebe değilsin ilaçları bırak dedi tüp bebek denemiştik.Ama 4kere idrar testi yaptım hep 2. Çizgi silik çıkmıştı.
Canım kocaman oldu çok yakışıklıAhh canım resmen kocaman oldu :)
O kadar hareketli ki, ben sana ancak 1 gün sonra yazabiliyorum :)
İlker nasıl? O da büyümüştür Cem ile araları 2 günne de olsa :)
Canm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklar
Massallah cnm biliorm seni diger topikten:)insallah bakalm persembe konusmaya gidicem ozaman belli olur buyuk ihtimalle tamam derler zaten..bizim gidevegmz adana acibademCanm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklar
sana da geçmiş olsun çok üzücü bir durum...Geçmiş olsun canım bende 2hafta önce kimyasal yaşadımkullandığımız ilaçların etkisiyle ikinci çizgi çıkabiliyo maalesef bende de öle olmuştu
aslına bakarsan doğal yoldanda hamile kalabilirim şimdi sen öyle söyleyince içimde umut oluştu :) tek tüpüm var dış gebelik geçirmiştim.tüpümün olduğu tarafta 3 ayda 1 falan yumurta oluşuyor.o yüzden tüp bebeğe yöneldik direkt. 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz.ama şimdiden çok yoruldum.sabırsızlanıyorum artıkinşallah gerek kalmaz 3.ye.
BI yazdıklarımı da okuyup üstüne gelecek çünkü nıck almış ne yazsam okuyor umrumda DEGIL ben bu bebegı kaybettıkten sonra inanın dayakta yesem öldürmede umrumda değil hepiniz transfer oldunuz yada olacaksınız aranızda transfer den sonra eşinin zulmüyle Kars'ı karşıya gelip bu surecı Ağlayarak geçiren yada bukadar stres izlerine pozitif sonuç alan varmı ! ? Ben zaten bebegımın benımde OLDUĞUNU düşünmüyorum bu kadar strese bebek dayanmaz saatleridir ağlıyorm en son uykumdan uyandırıp nasıl üstüne yürüdü o an şok oldum korkudan Ağrı oldu ne yapıcam bılmıyorm transferin 4.günğ ama hergün aynı bir gün bebeğimle mutlu uyuyamadım suanda küsüz ben el bebek gül bebek nazlanmak istemiyorm ama en azından sırf kadınlar kulubüne girip durumumu yazdım diye şu durumda Üstüme yürümesini haketmedim ben bu bebeği Canımdan cok istedim saglıgımı riske attım istedim pankreas ilaçlarımı içmiyorum bile bebeğime zararı Olmasın diye canımla oynuyorum ben ama eşim elinden geleni yapıyor aşılama yaptırdığında da aynısını yaptı ZIKIM etti hatta aşılama yaptırdım çekti gitti 10gün sonra geldi ve biliyorm cok zor artık bu bendim bana tutunması ama lütfen dua edin cok KORKUYORM
cnm biliyorum çok zor durumdasın.unutma ki Allah herşeyi biliyor görüyor.kimsenin yaptığı da yanına kalmaz.eğer Rabbim nasip ettiyse bebeklerinin sana tutunmasını bunu kim, ne engelleyebilir ki?nasip etmezse de kim nasıl yapabilir ki?Allah en güzel vekildir.sen tüm işlerini O'na bırak.ilaçlarını da doktor kontrolünde bırak.sonuçta biz bedenimizin sağlığından da sorumluyuz...BI yazdıklarımı da okuyup üstüne gelecek çünkü nıck almış ne yazsam okuyor umrumda DEGIL ben bu bebegı kaybettıkten sonra inanın dayakta yesem öldürmede umrumda değil hepiniz transfer oldunuz yada olacaksınız aranızda transfer den sonra eşinin zulmüyle Kars'ı karşıya gelip bu surecı Ağlayarak geçiren yada bukadar stres izlerine pozitif sonuç alan varmı ! ? Ben zaten bebegımın benımde OLDUĞUNU düşünmüyorum bu kadar strese bebek dayanmaz saatleridir ağlıyorm en son uykumdan uyandırıp nasıl üstüne yürüdü o an şok oldum korkudan Ağrı oldu ne yapıcam bılmıyorm transferin 4.günğ ama hergün aynı bir gün bebeğimle mutlu uyuyamadım suanda küsüz ben el bebek gül bebek nazlanmak istemiyorm ama en azından sırf kadınlar kulubüne girip durumumu yazdım diye şu durumda Üstüme yürümesini haketmedim ben bu bebeği Canımdan cok istedim saglıgımı riske attım istedim pankreas ilaçlarımı içmiyorum bile bebeğime zararı Olmasın diye canımla oynuyorum ben ama eşim elinden geleni yapıyor aşılama yaptırdığında da aynısını yaptı ZIKIM etti hatta aşılama yaptırdım çekti gitti 10gün sonra geldi ve biliyorm cok zor artık bu bendim bana tutunması ama lütfen dua edin cok KORKUYORM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?