2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tatlim sizdeki sorun ne ki? Yas kac?
Insallah 3.ye gerek kalmadan mucizen sımsıkı tutunur sana..
aslına bakarsan doğal yoldanda hamile kalabilirim şimdi sen öyle söyleyince içimde umut oluştu :) tek tüpüm var dış gebelik geçirmiştim.tüpümün olduğu tarafta 3 ayda 1 falan yumurta oluşuyor.o yüzden tüp bebeğe yöneldik direkt. 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz.ama şimdiden çok yoruldum.sabırsızlanıyorum artık inşallah gerek kalmaz 3.ye.

Merhabalar üzgünüm transferimin 13.günü kan değerim 1.9 estradiol 38.8 progesteron 6.87 adetim 2gün geçti doktorum gebe değilsin ilaçları bırak dedi tüp bebek denemiştik.Ama 4kere idrar testi yaptım hep 2. Çizgi silik çıkmıştı.

canım rabbim sabrını versin tekrar deneme gücü versin inş
acaba kimyasal mı oldu ki

Ahh canım resmen kocaman oldu :)
O kadar hareketli ki, ben sana ancak 1 gün sonra yazabiliyorum :)
İlker nasıl? O da büyümüştür Cem ile araları 2 günne de olsa :)

Geçmiş olsun canım bende 2hafta önce kimyasal yaşadım kullandığımız ilaçların etkisiyle ikinci çizgi çıkabiliyo maalesef bende de öle olmuştu

Ahh canım resmen kocaman oldu :)
O kadar hareketli ki, ben sana ancak 1 gün sonra yazabiliyorum :)
İlker nasıl? O da büyümüştür Cem ile araları 2 günne de olsa :)
Canım kocaman oldu çok yakışıklı

Canm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklar

Canm bnde acibademdeydim maslak da. 28 yasindayim, ilk denemeydi. Bana sormadan cift embr koydular. Tek koyun dedim,cozduk artik dediler.. iyi dedim. Ikisi de saglikli suan, 2.5 ayliklar
Massallah cnm biliorm seni diger topikten:)insallah bakalm persembe konusmaya gidicem ozaman belli olur buyuk ihtimalle tamam derler zaten..bizim gidevegmz adana acibadem

Merhaba arkadaslar SARİCİCEK ben dün gelip merak etmeyin diye buraya bir ileti yazdım diye eşim yine Üstüme yürüdü okdar zor durumdayım ki sabahtır ağlıyorm Benm gibi teranafer olup bekleme Sürecinde bunlarınyasayan yokTur Sabahtır ağlıyorm herkes gibi bebeğimi hissedip MITLU olamadım transfer Olduğum günden beri ZIKIM ediyor eşim inanın bu emriyo en kaliteli 5a idi ama demirde kazık olsa da bu kocayla bu cocuk olmaz zaten hiç belirtim yok ama emeğine hayallerime parama herseye üzülüyorum iki gün bile bebeğimi hayal ey uyuyamadım arkadaslar bi nick Ali nick almış i nick almış burda beni okuyor bu yazdı

BI yazdıklarımı da okuyup üstüne gelecek çünkü nıck almış ne yazsam okuyor umrumda DEGIL ben bu bebegı kaybettıkten sonra inanın dayakta yesem öldürmede umrumda değil hepiniz transfer oldunuz yada olacaksınız aranızda transfer den sonra eşinin zulmüyle Kars'ı karşıya gelip bu surecı Ağlayarak geçiren yada bukadar stres izlerine pozitif sonuç alan varmı ! ? Ben zaten bebegımın benımde OLDUĞUNU düşünmüyorum bu kadar strese bebek dayanmaz saatleridir ağlıyorm en son uykumdan uyandırıp nasıl üstüne yürüdü o an şok oldum korkudan Ağrı oldu ne yapıcam bılmıyorm transferin 4.günğ ama hergün aynı bir gün bebeğimle mutlu uyuyamadım suanda küsüz ben el bebek gül bebek nazlanmak istemiyorm ama en azından sırf kadınlar kulubüne girip durumumu yazdım diye şu durumda Üstüme yürümesini haketmedim ben bu bebeği Canımdan cok istedim saglıgımı riske attım istedim pankreas ilaçlarımı içmiyorum bile bebeğime zararı Olmasın diye canımla oynuyorum ben ama eşim elinden geleni yapıyor aşılama yaptırdığında da aynısını yaptı ZIKIM etti hatta aşılama yaptırdım çekti gitti 10gün sonra geldi ve biliyorm cok zor artık bu bendim bana tutunması ama lütfen dua edin cok KORKUYORM

Ya o kdr takma kafana bence, yenisiniz daha olur elbet. Ben de 28 oldum.
Bi ark im sebepsiz infertileyle ilk tup denemede hamile, yine bi ark im tek yumurtaligiyla normal yolla hamile kaldi ve cocugu 10aylik oldu bile.. 40 yasinda insanlar bile cocuk sahibi olabiliyor. Biz neden yapamayalim ki? Ben ilk tedaviye basladigimda diyordum hep benm hamile kalanlardan neyim eksik diye. Moral motivasyon onemli, basaracagina inan. Olacak allah in izniyle

Yaaa dusunmeee oyleee... bak ne emeklerle, hayallerle basliyoruz bu tedaviye. Canini sıkma. Girme buraya ozmn bosver, insallah hamileyim demek icin gelirsin bi dahakine.. uzme kendini. 4 Gunde belirti falan filan olmuyor zaten, cok yenisin daha.. 7.gun falan kasıklarda karincalanmalar baslar belki.. 8.gun kanda hafiften belli olur durumun(5.gun embriyosu ise) insallah hayirli sonuclarin olur.
HERKESE INAT BASARACAKSIN, SEN DE KUCAGINA ALACAKSIN INSALLAH.
Lutfen, ümidini kaybedip emeklerine yazik etme! Sana ihtiyaci var suan onlarin, tutunmaya calisiyorlar..
KIVI_ANANAS I BOLCA TUKET BU DONEM..

Yalandunyaa canim allah yardimcin olsun ne diycegimi bilemedim burda kimse kimseyi tanimiyi nasil bi esin var seni bu durumdayken sirf buraya girdin diye bunaltiyo allah hidayet versin dua et sadece bebegin icin degil esin icinde dua et canim herseyin hayirlisi ins yavrun seninledir ins o gelirde yuvaniz senlenir ins guzel haberlerini aliriz canim

cnm biliyorum çok zor durumdasın.unutma ki Allah herşeyi biliyor görüyor.kimsenin yaptığı da yanına kalmaz.eğer Rabbim nasip ettiyse bebeklerinin sana tutunmasını bunu kim, ne engelleyebilir ki?nasip etmezse de kim nasıl yapabilir ki?Allah en güzel vekildir.sen tüm işlerini O'na bırak.ilaçlarını da doktor kontrolünde bırak.sonuçta biz bedenimizin sağlığından da sorumluyuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…