2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

ne güzel yazmışsın.çok teşekkür ederim canım.olacak inşallah bende inanıyorum

Kazene şikayet etsene eşini ıp adresinden bulur yasaklar üyeliğini..

selam kızlar bugün transfer gününü sayarsak 6. günüm. hiç bir belirtim yok. sadece arada kasık ağrısı o da zaten progestan yapıyor. normal mi hiç bir belirti yaşamıyorum.bu durumda olup sonucunda hamile olan var mı aranızda?

Yalandunyaa eşinin tavrını anlamsız buldum , çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda çok pişman olacak. Bak iyi kaliteymis her zaman nasip olmaz sende kadınlar kulübüne girme , bebek sitelerine gir heveslendir kendini

nasıl bir eşin var sana çok üzüldüm rabbim gönlüne göre versin

kızlar yalandünya ile görüşüyoruz biz gerçekten çok zor günler yaşıyor ve söyleyecek hiç bir şey yok eşi onun hayatına ama duyarsız davranıyor ve dün pankreas atağı yaşayacağından korkuyordu inş öle bir şey olmaz bu süreçte

Son düzenleme:
inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürüm

inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürüm
Kesinlikle düşünülmeli, bû süreçte yanında olmayan yarın çocuk ateşlenince de çeker gider. Baba olmayı hak etmeyen insanlar çok .

Allah kolaylık versin. Eşinede Allah korkusu ve vicdan versin canım.

Canım konuşursan selamımızı söyle. Moralini bozmasın. Kocası istemiyosa girmesin daha fazla gerginlik yaşamasın. Bebegini düşünsün . Inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim kolaylık versin emegini boşa çıkarmasın.

çok üzülüyorum, arayamıyorum da eşi kızacak diye.Rabbim böyle insanlara hidayet versin.aslında o adamdan çocuk yapmasına, sağlığını tehlikeye atmasına değmez ama evlat hasreti o kadar büyük olmalı ki.herşeyi göze alıyor. Rabbim kolaylık versin.dua etmekten başka birşey yapamıyoruz...

Canım girme buraya, sinirlerin bozulmasın. Eğer sorun sadece buraya girdiğin içinse çokta önemli değil o yüzden kafana takma buraya da girme. Eminim bebeğin olunca her şey yoluna girer ve kısmetiyle gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…