Ya o kdr takma kafana bence, yenisiniz daha olur elbet. Ben de 28 oldum.
Bi ark im sebepsiz infertileyle ilk tup denemede hamile, yine bi ark im tek yumurtaligiyla normal yolla hamile kaldi ve cocugu 10aylik oldu bile.. 40 yasinda insanlar bile cocuk sahibi olabiliyor. Biz neden yapamayalim ki? Ben ilk tedaviye basladigimda diyordum hep benm hamile kalanlardan neyim eksik diye. Moral motivasyon onemli, basaracagina inan. Olacak allah in izniyle
Canım o bende de oluyordu.hala da var. İnşallah pozitifi bu sefer görürsün.izlar trasferimin 3 gunu bitti idrar yaptiktan sonra bi sanci hissediyorum acaba bebislerimdenmidirrr
Kazene şikayet etsene eşini ıp adresinden bulur yasaklar üyeliğini..Merhaba arkadaslar SARİCİCEK ben dün gelip merak etmeyin diye buraya bir ileti yazdım diye eşim yine Üstüme yürüdü okdar zor durumdayım ki sabahtır ağlıyorm Benm gibi teranafer olup bekleme Sürecinde bunlarınyasayan yokTur Sabahtır ağlıyorm herkes gibi bebeğimi hissedip MITLU olamadım transfer Olduğum günden beri ZIKIM ediyor eşim inanın bu emriyo en kaliteli 5a idi ama demirde kazık olsa da bu kocayla bu cocuk olmaz zaten hiç belirtim yok ama emeğine hayallerime parama herseye üzülüyorum iki gün bile bebeğimi hayal ey uyuyamadım arkadaslar bi nick Ali nick almış i nick almış burda beni okuyor bu yazdı
ins canim ins gorurum bazen idrarim bitmeden sanci oluyo bazen bittikten sonra ins yavrularimdandir arti olarak bide bel agrim oluyo aradaCanım o bende de oluyordu.hala da var. İnşallah pozitifi bu sefer görürsün.
nasıl bir eşin var sana çok üzüldüm rabbim gönlüne göre versinBI yazdıklarımı da okuyup üstüne gelecek çünkü nıck almış ne yazsam okuyor umrumda DEGIL ben bu bebegı kaybettıkten sonra inanın dayakta yesem öldürmede umrumda değil hepiniz transfer oldunuz yada olacaksınız aranızda transfer den sonra eşinin zulmüyle Kars'ı karşıya gelip bu surecı Ağlayarak geçiren yada bukadar stres izlerine pozitif sonuç alan varmı ! ? Ben zaten bebegımın benımde OLDUĞUNU düşünmüyorum bu kadar strese bebek dayanmaz saatleridir ağlıyorm en son uykumdan uyandırıp nasıl üstüne yürüdü o an şok oldum korkudan Ağrı oldu ne yapıcam bılmıyorm transferin 4.günğ ama hergün aynı bir gün bebeğimle mutlu uyuyamadım suanda küsüz ben el bebek gül bebek nazlanmak istemiyorm ama en azından sırf kadınlar kulubüne girip durumumu yazdım diye şu durumda Üstüme yürümesini haketmedim ben bu bebeği Canımdan cok istedim saglıgımı riske attım istedim pankreas ilaçlarımı içmiyorum bile bebeğime zararı Olmasın diye canımla oynuyorum ben ama eşim elinden geleni yapıyor aşılama yaptırdığında da aynısını yaptı ZIKIM etti hatta aşılama yaptırdım çekti gitti 10gün sonra geldi ve biliyorm cok zor artık bu bendim bana tutunması ama lütfen dua edin cok KORKUYORM
inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürümkızlar @yalandünya01 ile görüşüyoruz biz gerçekten çok zor günler yaşıyor ve söyleyecek hiç bir şey yok eşi onun hayatına ama duyarsız davranıyor ve dün pankreas atağı yaşayacağından korkuyordu inş öle bir şey olmaz bu süreçte
Kesinlikle düşünülmeli, bû süreçte yanında olmayan yarın çocuk ateşlenince de çeker gider. Baba olmayı hak etmeyen insanlar çok .inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürüm
Tebriklerama çıkıp koşma bence
Allah kolaylık versin. Eşinede Allah korkusu ve vicdan versin canım.kızlar yalandünya ile görüşüyoruz biz gerçekten çok zor günler yaşıyor ve söyleyecek hiç bir şey yok eşi onun hayatına ama duyarsız davranıyor ve dün pankreas atağı yaşayacağından korkuyordu inş öle bir şey olmaz bu süreçte
Canım konuşursan selamımızı söyle. Moralini bozmasın. Kocası istemiyosa girmesin daha fazla gerginlik yaşamasın. Bebegini düşünsün . Inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim kolaylık versin emegini boşa çıkarmasın.kızlar yalandünya ile görüşüyoruz biz gerçekten çok zor günler yaşıyor ve söyleyecek hiç bir şey yok eşi onun hayatına ama duyarsız davranıyor ve dün pankreas atağı yaşayacağından korkuyordu inş öle bir şey olmaz bu süreçte
çok üzülüyorum, arayamıyorum da eşi kızacak diye.Rabbim böyle insanlara hidayet versin.aslında o adamdan çocuk yapmasına, sağlığını tehlikeye atmasına değmez ama evlat hasreti o kadar büyük olmalı ki.herşeyi göze alıyor. Rabbim kolaylık versin.dua etmekten başka birşey yapamıyoruz...kızlar yalandünya ile görüşüyoruz biz gerçekten çok zor günler yaşıyor ve söyleyecek hiç bir şey yok eşi onun hayatına ama duyarsız davranıyor ve dün pankreas atağı yaşayacağından korkuyordu inş öle bir şey olmaz bu süreçte
Gördün mü keseyiçok teşekkür ederim canım. valla heyecandan mutluluktan ne yapacağımı bilemedim. oturdum ağladım sevincimden saatlerce. allah razı olsun dualarını esirgemeyenlerden ve doktorumdan.
Canım girme buraya, sinirlerin bozulmasın. Eğer sorun sadece buraya girdiğin içinse çokta önemli değil o yüzden kafana takma buraya da girme. Eminim bebeğin olunca her şey yoluna girer ve kısmetiyle gelir.BI yazdıklarımı da okuyup üstüne gelecek çünkü nıck almış ne yazsam okuyor umrumda DEGIL ben bu bebegı kaybettıkten sonra inanın dayakta yesem öldürmede umrumda değil hepiniz transfer oldunuz yada olacaksınız aranızda transfer den sonra eşinin zulmüyle Kars'ı karşıya gelip bu surecı Ağlayarak geçiren yada bukadar stres izlerine pozitif sonuç alan varmı ! ? Ben zaten bebegımın benımde OLDUĞUNU düşünmüyorum bu kadar strese bebek dayanmaz saatleridir ağlıyorm en son uykumdan uyandırıp nasıl üstüne yürüdü o an şok oldum korkudan Ağrı oldu ne yapıcam bılmıyorm transferin 4.günğ ama hergün aynı bir gün bebeğimle mutlu uyuyamadım suanda küsüz ben el bebek gül bebek nazlanmak istemiyorm ama en azından sırf kadınlar kulubüne girip durumumu yazdım diye şu durumda Üstüme yürümesini haketmedim ben bu bebeği Canımdan cok istedim saglıgımı riske attım istedim pankreas ilaçlarımı içmiyorum bile bebeğime zararı Olmasın diye canımla oynuyorum ben ama eşim elinden geleni yapıyor aşılama yaptırdığında da aynısını yaptı ZIKIM etti hatta aşılama yaptırdım çekti gitti 10gün sonra geldi ve biliyorm cok zor artık bu bendim bana tutunması ama lütfen dua edin cok KORKUYORM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?