inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürüm
Allah kolaylık versin. Eşinede Allah korkusu ve vicdan versin canım.
Canım konuşursan selamımızı söyle. Moralini bozmasın. Kocası istemiyosa girmesin daha fazla gerginlik yaşamasın. Bebegini düşünsün . Inşallah güzel haberlerini alırız. Rabbim kolaylık versin emegini boşa çıkarmasın.
KIZLAR evet ALLAH hidayet versin başka diyecek bir şey yok malesef ben kendisine söyledim sorun sadece buraya gelmense (ben nette bir forma giriyor diye bir eşe bu kadar kötü davranılmasının neden olduğunu düşünmüyorum )girme konuşma sonuçta senin sağlığın huzurun hayatın daha öneml dedim ama bilmiyorumçok üzülüyorum, arayamıyorum da eşi kızacak diye.Rabbim böyle insanlara hidayet versin.aslında o adamdan çocuk yapmasına, sağlığını tehlikeye atmasına değmez ama evlat hasreti o kadar büyük olmalı ki.herşeyi göze alıyor. Rabbim kolaylık versin.dua etmekten başka birşey yapamıyoruz...
Selam kızlar ayın 18 inde kan testim 1.9 çıktı doktorum ilaçları bırak dedi transferimin 12. günüydü ilaçları bıraktım 2 gün oldu adet olmadım Dr. olursun dedi ama ben adet olmak istemiyorum 1.9 nasıl bir değer kanda adet ne zamana olurum ki ya da bir daha mı yaptırayım test bilemedim. Allah yardımcımız olsun...
canım geçmiş olsun bu değer negatif malesef (5 gebelik var 25 pozitif demektir ) RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün kulandığın ilaçalardan dolayı gecikme yaşayabilirsin ama olacaksındırSelam kızlar ayın 18 inde kan testim 1.9 çıktı doktorum ilaçları bırak dedi transferimin 12. günüydü ilaçları bıraktım 2 gün oldu adet olmadım Dr. olursun dedi ama ben adet olmak istemiyorum 1.9 nasıl bir değer kanda adet olur muyum ki bilemedim. Allah yardımcımız olsun...
canım arka sayfada yazdım ne düşündüğümü başka yer rapor hakkın varsa kışla başkent dr esra hanım yada tayfun çok yidir ve turan çetin (kendisi ilgilenmesi koşuluyla ) iyidir
gözün aydın çok sevindim ALLAH tamamnıa erdirsin tayfun bey benimde dr biz sonuç alamadıkMerhaba ıstanbulda 2 aşılama + 5 tüp bebek yaptırdım sonuçları olumsuz. Eşim Adanalı görümcemin tavsiyesi üzerine kışla başkent hastanesinde Dr Tayfun Çok a gittim beni güzelce dinledi 1 ameliyat + 3 ay ilaç tedavisi sonundaa tüp bebek denedik veeeee hala inanamıyorum HAMİLEYİM . İstanbulda yaşayıpta Adanaya tedaviye mi gidecen diyorlardı ama o doktor için değer kendisine son denemem olduğunu ve şayet olmazsa evlatlık çocuk alacağımı belirtmiştim. Bana 1 mailinde son denemem dediğin için ..... ilacıda kullan şansımız bol olsun dedi. dün kalp atışlarını duyduk ve 1 ayın sonunda mutlu bir şekilde istanbula döndüm. Allahım isteyen herkese verip kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bunca denemeden sonra ilk kez Adana da Tüp Bebek tedavisi olduğumu hissettim. 2 kez beyaz serum takıldı bağışıklık sistemini artırıp bebeğin tutunma şansını yükseltiyormuş.
gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba ıstanbulda 2 aşılama + 5 tüp bebek yaptırdım sonuçları olumsuz. Eşim Adanalı görümcemin tavsiyesi üzerine kışla başkent hastanesinde Dr Tayfun Çok a gittim beni güzelce dinledi 1 ameliyat + 3 ay ilaç tedavisi sonundaa tüp bebek denedik veeeee hala inanamıyorum HAMİLEYİM . İstanbulda yaşayıpta Adanaya tedaviye mi gidecen diyorlardı ama o doktor için değer kendisine son denemem olduğunu ve şayet olmazsa evlatlık çocuk alacağımı belirtmiştim. Bana 1 mailinde son denemem dediğin için ..... ilacıda kullan şansımız bol olsun dedi. dün kalp atışlarını duyduk ve 1 ayın sonunda mutlu bir şekilde istanbula döndüm. Allahım isteyen herkese verip kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bunca denemeden sonra ilk kez Adana da Tüp Bebek tedavisi olduğumu hissettim. 2 kez beyaz serum takıldı bağışıklık sistemini artırıp bebeğin tutunma şansını yükseltiyormuş.
negatif sonuç olursun adet eğer olamıyorsan dr. bilgilendir söktürücü versinSelam kızlar ayın 18 inde kan testim 1.9 çıktı doktorum ilaçları bırak dedi transferimin 12. günüydü ilaçları bıraktım 2 gün oldu adet olmadım Dr. olursun dedi ama ben adet olmak istemiyorum 1.9 nasıl bir değer kanda adet olur muyum ki bilemedim. Allah yardımcımız olsun...
yeterli kalınlığa gelmiş transfer için 8 in üstü olmalı rabbim inşallah bebeklerini tutundurur.Herkese gnaydınlar bugün 2. Kontrolüme gittim Allahım kısmet ederse Salı günü 26 Mayıs'ta donmuş bebişlerimin transferi olucak.Rahim kalınlığım 9,6 cıktı normal mı bilemedim.transfere kadar kalınlaşır mı biraz daha??? Bir de crinone jel yakıyor mu sabah aksam test Gününe kadar verildi
hayırlı günlerherkese güzel bir gün dileğiyle...
Amin canım ...canım geçmiş olsun bu değer negatif malesef (5 gebelik var 25 pozitif demektir ) RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün kulandığın ilaçalardan dolayı gecikme yaşayabilirsin ama olacaksındır
Çok teşekkür ederim
Aminnn. Insallah bu sefer tutunacak bebişlerimyeterli kalınlığa gelmiş transfer için 8 in üstü olmalı rabbim inşallah bebeklerini tutundurur.
Merhaba ıstanbulda 2 aşılama + 5 tüp bebek yaptırdım sonuçları olumsuz. Eşim Adanalı görümcemin tavsiyesi üzerine kışla başkent hastanesinde Dr Tayfun Çok a gittim beni güzelce dinledi 1 ameliyat + 3 ay ilaç tedavisi sonundaa tüp bebek denedik veeeee hala inanamıyorum HAMİLEYİM . İstanbulda yaşayıpta Adanaya tedaviye mi gidecen diyorlardı ama o doktor için değer kendisine son denemem olduğunu ve şayet olmazsa evlatlık çocuk alacağımı belirtmiştim. Bana 1 mailinde son denemem dediğin için ..... ilacıda kullan şansımız bol olsun dedi. dün kalp atışlarını duyduk ve 1 ayın sonunda mutlu bir şekilde istanbula döndüm. Allahım isteyen herkese verip kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bunca denemeden sonra ilk kez Adana da Tüp Bebek tedavisi olduğumu hissettim. 2 kez beyaz serum takıldı bağışıklık sistemini artırıp bebeğin tutunma şansını yükseltiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?