2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşallah rabbim kocasını ıslah etsin çok zor böyle zamanlarda eş en büyük destekçi olmalı olmuyorsa ben olsam bir kere daha düşünürüm

Allah kolaylık versin. Eşinede Allah korkusu ve vicdan versin canım.

KIZLAR evet ALLAH hidayet versin başka diyecek bir şey yok malesef ben kendisine söyledim sorun sadece buraya gelmense (ben nette bir forma giriyor diye bir eşe bu kadar kötü davranılmasının neden olduğunu düşünmüyorum )girme konuşma sonuçta senin sağlığın huzurun hayatın daha öneml dedim ama bilmiyorum

Selam kızlar ayın 18 inde kan testim 1.9 çıktı doktorum ilaçları bırak dedi transferimin 12. günüydü ilaçları bıraktım 2 gün oldu adet olmadım Dr. olursun dedi ama ben adet olmak istemiyorum 1.9 nasıl bir değer kanda adet olur muyum ki bilemedim. Allah yardımcımız olsun...

canım geçmiş olsun bu değer negatif malesef (5 gebelik var 25 pozitif demektir ) RABBİM en kısa zamanda yüzünü güldürsün kulandığın ilaçalardan dolayı gecikme yaşayabilirsin ama olacaksındır

canım arka sayfada yazdım ne düşündüğümü başka yer rapor hakkın varsa kışla başkent dr esra hanım yada tayfun çok yidir ve turan çetin (kendisi ilgilenmesi koşuluyla ) iyidir

Merhaba ıstanbulda 2 aşılama + 5 tüp bebek yaptırdım sonuçları olumsuz. Eşim Adanalı görümcemin tavsiyesi üzerine kışla başkent hastanesinde Dr Tayfun Çok a gittim beni güzelce dinledi 1 ameliyat + 3 ay ilaç tedavisi sonundaa tüp bebek denedik veeeee hala inanamıyorum HAMİLEYİM . İstanbulda yaşayıpta Adanaya tedaviye mi gidecen diyorlardı ama o doktor için değer kendisine son denemem olduğunu ve şayet olmazsa evlatlık çocuk alacağımı belirtmiştim. Bana 1 mailinde son denemem dediğin için ..... ilacıda kullan şansımız bol olsun dedi. dün kalp atışlarını duyduk ve 1 ayın sonunda mutlu bir şekilde istanbula döndüm. Allahım isteyen herkese verip kucaklarımıza almayı nasip etsin. Bunca denemeden sonra ilk kez Adana da Tüp Bebek tedavisi olduğumu hissettim. 2 kez beyaz serum takıldı bağışıklık sistemini artırıp bebeğin tutunma şansını yükseltiyormuş.

Tüp Bebek tedavimden kalan 3 kutu Gonal F + 1 kutu Orgalutran 0,25 içinde 5 adet var + Decapeptyl 4 adet + 12 kutu Merional 75 IU + Genotropin 5 ünite kadar var (Büyüme Hormonu) hepsini isteyen talep eden olursa gultencengiz2014@gmail.com adresinden benimle iletişime geçip uygun fiyata alabilirsiniz.

gözün aydın çok sevindim ALLAH tamamnıa erdirsin tayfun bey benimde dr biz sonuç alamadık

gözün aydın rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

negatif sonuç olursun adet eğer olamıyorsan dr. bilgilendir söktürücü versin

Herkese gnaydınlar bugün 2. Kontrolüme gittim Allahım kısmet ederse Salı günü 26 Mayıs'ta donmuş bebişlerimin transferi olucak. Rahim kalınlığım 9,6 cıktı normal mı bilemedim.transfere kadar kalınlaşır mı biraz daha??? Bir de crinone jel yakıyor mu sabah aksam test Gününe kadar verildi

yeterli kalınlığa gelmiş transfer için 8 in üstü olmalı rabbim inşallah bebeklerini tutundurur.

Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin:) bende adanada yaşıyorum aynen senin gibi 5 negatifim var benimde..drum arasıra değişmekle birlikte tayfun beydi benim ama bana kısmet olmadı..şimdi istanbulda deniyorum..senin problemin neydi sakıncası yoksa 5 negatif için nasıl bir açıklama yapıldı sana immunolojik infertilite dendi mi sana bide ne ameliyatı yapıldı özeldende yazabilirsin 3 ay kullandığın ilacı da merak ettim..bana umut olur inan ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…