- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Kızlar merhaba buraya her zaman yazamıyorum çok kalabalıksınız takip zorlaşıyor malesef
Ama hepinize ayrı ayrı sevgilerimi iletiyorum..
Yalnız anlamadığım bir şey var yalandünya isimli arkadaşımız sanırım eşi tarafından şiddet görüyor..
Burası iki gönülün bir olup meyvelerini alamadıkları için birbirlerine yardımcı olmaya çalışanların paylaşım yaptığı bi alan..
Gerçekten burdan kendisine seslenmek istiyorumm ŞİDDET bir KADINın değil bir İNSANın en son hak ettiği ve maruz kaldığı davranış şekli olmalı... madem gizliden eşinin paylaştığı şeyleri okuyormuş bizleri de iyi dinlesin..
Allah'ın zulmüne maruz kalmak ve gazabına uğramak istiyorsan beyefendi doğru yoldasın..
Ben olsam seni boşar hatta üzerine maddi manevi davalar açarım.. Güç dediğin şey sadece bilekle olmaz.. Çok şükür bizi yaratan bir rabbimiz ve koruyan yasalarımız var...[/QUOT yuregine eline saglik canim erkek olmak esine zulum siddet etmek degil ona destek olmaktir evlatlarimizi rabbim hayirli evlat hayirli es eylesin
Cok haklisin bende okudum cok uzuldum rabbim hidayete erdirsin diye dua ediyorum elimden baska bisey gelmiyo cunku destek olcana kostek olup eziyet etmek dinimizde yeri olmayan bir davranis diyorumya peygamberimiz eslerine destek olup yardim eden bir peygamber ummetiyiz nereye gidiyoruz boyle anlayamiyorum insallah peygamberimizin izinden giden eslerimiz olur evlatlarimiz olurCanım bunlar yazmak istediklerimin 1000/1 i bile değill..
Bune vicdansızlık, edepsizlik, kendini bilmezlik bune tanrıcılık demek istiyorumm... Yani inanılmaz bir zulüm!! Neye kime kendini ispatlama çabası.. Allah insanları erkek lanetinden korusun!!
Çok yazık gerçekten çok yazıkkk..
İnanılmazz üzgünüm şuan banane diyip gidemiyorum böyle şeylerde gerçekten..
Amin canımm evet...Cok haklisin bende okudum cok uzuldum rabbim hidayete erdirsin diye dua ediyorum elimden baska bisey gelmiyo cunku destek olcana kostek olup eziyet etmek dinimizde yeri olmayan bir davranis diyorumya peygamberimiz eslerine destek olup yardim eden bir peygamber ummetiyiz nereye gidiyoruz boyle anlayamiyorum insallah peygamberimizin izinden giden eslerimiz olur evlatlarimiz olur
Benimde yazacak cok seyim var senin gibi arkadasim, o kadar sinirleniyorum ki dusundukce zavalli insan kendini dunyanin merkezinde saniyor sanirim, Allah onu bildigi gibi yapsin, o guzel esini haketmiyor, ve bu arkadasimizin baska hastaliklarida var ona ragmen bile , butUn risklere karsi anne olmak istiyor, yaziklar olsun piskolojik ve bedensel siddet gosterenlere,Canım bunlar yazmak istediklerimin 1000/1 i bile değill..
Bune vicdansızlık, edepsizlik, kendini bilmezlik bune tanrıcılık demek istiyorumm... Yani inanılmaz bir zulüm!! Neye kime kendini ispatlama çabası.. Allah insanları erkek lanetinden korusun!!
Çok yazık gerçekten çok yazıkkk..
İnanılmazz üzgünüm şuan banane diyip gidemiyorum böyle şeylerde gerçekten..
cnm tekrar mı kanaman oldu.durumun nasıl.dualarımdasın...Merhabalaar,
Kızlar buraya arada giriyorum aslında ama hızlı ilerliyor sayfalar ve takip edemiyorum pek. Çünkü son zamanlarda biraz zor günler yaşadım. 2 oldu kanamam oluyor, düşük riskimiz var. Rabbim bana da herkese de sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız. Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar inşallah hepiniz sağlıkla bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Nolur dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacım var. Hepinize sevgiler.
arkadaşın durumu çok zor.ailesi de bilmiyor tedavi olduğunu.başka hastalıkları da var.Rabbim kolaylık versin.diyecek söz bulamıyorum...Amin canımm evet...
Hz. Muhammed'in çok güzel bir sözü vardır..
"Mümin arıya benzer; konduğu dalı kırmaz,oraya zarar vermez. Toplayıp bıraktığı eseri de güzeldir."
"Sizin hayırlınız, eşlerine ve aile fertlerine hayırlı olanıdır"
Bu zaman da bolluk içinde hala cahillik dönemini yaşayanları,
sevmek yerine savaşanı, konuşmak yerine dövüşeni , güzel söz yerine küfürü seçeni Allah'a havale ediyorum...
Evet canım ya. Kırmızı kanamam yarım saat falan sürüyor bitiyor ama hastaneye koşup o paniği yaşamak, düşük ihtimali olduğunu bilmek zor, her olduğunda doktorun ağzından çıkanları duymaya korkuyorum. Rabbim esirgesin. Sağolun dualarınızı almak için sizinle paylaşmak istedim. Sizlerin duaları kabul olur, inşallah hepinizin Allah gönlüne göre versin.cnm tekrar mı kanaman oldu.durumun nasıl.dualarımdasın...
Canimmmmm cok uzuldum cok zor biliyorum allah maddi manevi deneme gucu versin.Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
Merhabalaar,
Kızlar buraya arada giriyorum aslında ama hızlı ilerliyor sayfalar ve takip edemiyorum pek. Çünkü son zamanlarda biraz zor günler yaşadım. 2 oldu kanamam oluyor, düşük riskimiz var. Rabbim bana da herkese de sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Rabbim hepinize bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız. Hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar inşallah hepiniz sağlıkla bir hamilelik geçirip bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Nolur dualarınızı eksik etmeyin ihtiyacım var. Hepinize sevgiler.
Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
geçmiş olsun cnm.inşallah bir daha yaşamazsın bu stresi.sağlıkla büyürler inşallah önce karnında sonra dünyada.dualarımdasın her zaman biliyorsun zümrem...Evet canım ya. Kırmızı kanamam yarım saat falan sürüyor bitiyor ama hastaneye koşup o paniği yaşamak, düşük ihtimali olduğunu bilmek zor, her olduğunda doktorun ağzından çıkanları duymaya korkuyorum. Rabbim esirgesin. Sağolun dualarınızı almak için sizinle paylaşmak istedim. Sizlerin duaları kabul olur, inşallah hepinizin Allah gönlüne göre versin.
geçmiş olsun.bu durumu yaşadığım için zorluğunu bilirim.yarı yolda kalmış gibi hissediyor insan.Rabbim kolaylık versin, inşallah çabuk atlatırsınız...Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
Canım Allah sabır versin. Inşallah bu uğraş ve üzüntülerinin sonunda hayırlı haberlerini de duyucaz.Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?