Senin neden iptal oldu tedavinphala canım çok geçmiş s olsun.Rabbim dayanma gücü versin.benim de bu ay tedavim iptal oldu.ne yapalım sabredip devam etcez.Rabbim bizi de guldurecek inşallah birgün..
canım geçmiş olsun vardır onda da bi hayır üzme kendiniSenin neden iptal oldu tedavin
phala canım çok geçmiş s olsun.Rabbim dayanma gücü versin.benim de bu ay tedavim iptal oldu.ne yapalım sabredip devam etcez.Rabbim bizi de guldurecek inşallah birgün..
opu olduğum günden itibaren saydı benim hemşirelerim.öncelikle tedavi gören herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeişlerinizle dönün evinize...
ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğnelerdeyiz muhtemelen pazartesi çatlatma iğnemi vurulucam ve çarşamba opu olacak.tarnsfer öncesi opu olan günü yani çarşamba günü mü 1.gün oluyor yoksa perşembe mi bunu bilemedim hangi günden sayıcam.
sağol canım çarşambayı 1.gün sayıcam o haldeopu olduğum günden itibaren saydı benim hemşirelerim.
evetsağol canım çarşambayı 1.gün sayıcam o halde
Bnm 5. Gun transferi oldu.opu salı gunuydu .pazar gunu transfer oldu.öncelikle tedavi gören herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeişlerinizle dönün evinize...
ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğnelerdeyiz muhtemelen pazartesi çatlatma iğnemi vurulucam ve çarşamba opu olacak.tarnsfer öncesi opu olan günü yani çarşamba günü mü 1.gün oluyor yoksa perşembe mi bunu bilemedim hangi günden sayıcam.
Persembe 1. Gun olur cnm. Dollenmeden 24 saat sonradı yani.sağol canım çarşambayı 1.gün sayıcam o halde
Ben cnm .hiç belirti yoktu.belirti arama .olmayabilir,benim bugün transfer sonrası 9.günüm hiç bir belirtim yok. belirtisi olmadan hamile kalan var mı???
testini kaçıncı gün yaptın.Ben cnm .hiç belirti yoktu.belirti arama .olmayabilir,
9. Gun yaptım.testini kaçıncı gün yaptın.
5. Gun embriyosuysa cıkar cnm.zaten şindiye kadar tutması lazım. Gec tutunsa bile yine az olsa da cıkar.bende korkuyorum yapmaya bugün 9.günüm ama cesaret edemiyorum. ya tutmadıysa diye
kan testinde tabiki dimi5. Gun embriyosuysa cıkar cnm.zaten şindiye kadar tutması lazım. Gec tutunsa bile yine az olsa da cıkar.
Ewet cnm. İdrar testi hiç yapmadım, çünkü cıkmayabiliyor.kan testinde tabiki dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?