2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

geçmiş olsun.bu durumu yaşadığım için zorluğunu bilirim.yarı yolda kalmış gibi hissediyor insan.Rabbim kolaylık versin, inşallah çabuk atlatırsınız...
Canım nasılsın? Merak ettim tedavin ne aşamada, nasıl gidiyor?

Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
vardır herşeyde bir hayır bir sonraki tedaviyi ne zaman yaptırabilirsin uzunmu bekleniyor

Kızlar hayırlı haberler alacağımız bir gün olur inşallah. Benim 7. Günüm zaman geçmiyo....
inşallah az kalmış

benim 3.gün embriyosuydu canım benim
bence biraz daha bekle 3. gün olduğu için idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkar

Canım nasılsın? Merak ettim tedavin ne aşamada, nasıl gidiyor?
cnm 28 nisanda opu oldu.ama yumurta boş çıktı malesef.yaza kadar ara verdik.rahimde perde gördü sami bey onu almış.ilk defa kendiliğinden olabilir dedi.hayırlısı artık.olmazsa temmuzda yeniden düşünüyoruz.dualarını bekliyorum cnm.bir sürpriz de bizi bulsa keşke.Allah büyük.hayırlısı artık...

İnşallah hamile kalırsın cnm. Aynı strese girmezsin.

O zaman beklenti içinde olmayacaksın canım mümkünse kafandan atıcaksın

gözün aydın çok sevindim ALLAH tamamnıa erdirsin tayfun bey benimde dr biz sonuç alamadık
Canim merhaba nasilsin ya bisey soracagim ben bugun baskentten tayfun beyden randevu aldim baskentte tek bi tane tayfun bey var demi esra hanimla calisan baska tayfun yok demi birden aklima takildi

Canım okumamıştım, adına üzüldüm ama Hayırlısı olsun inş, bunda da var bi hayır demek de fayda var.... Bak ben de tedavi arkasından gördüm o sürprizi, ben ayağımı hala sürüyorum orda, inş sizlere de faydası olur canım benim.

Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
Canım gerçekten zor bir durum. Benim de iptallerim oldu ama hayırlısı buymuş. En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize. İnşallah dualarım sizinle.
Evet canım çok duyuyorum bu ara neredeyse herkeste oluyor tüpbebek ile hamile kalanlarda.Ama işte düşük tehlikesi de normal yolla oluşan gebeliklere göre daha fazla. İnşallah bu günler de geçer. Rabbimin takdiri inşallah en hayırlısıdır. Kimseye yaşatmasın, bir daha bize de yaşatmasın inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.
geçmiş olsun cnm.inşallah bir daha yaşamazsın bu stresi.sağlıkla büyürler inşallah önce karnında sonra dünyada.dualarımdasın her zaman biliyorsun zümrem...
Biliyorumcanım zaten, hepinizin duaları için Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla doğduğu büyüdüğü günleri de görelim. İnşallah hep birlte bebeklerimizi büyütelim. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin.
Benim genetik incelemeye gitmişti embriyoları.maalesef sağlıklı gelmedi...((
Canım Allah sabırversin. Birdahakine olur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Bebeklerimize kavuştursun hepimizi inşallah.
Canım sadece 24 saatleri sayarak kaçıncı gün olduğunu hesaplarız. Yani çarşamba günü 12 de opu oldun diyelim.perşembe günü saat 12 ye kadar 1. Gün sayılır. Persembe öğleden sonra artık 2. Güne geçmiş sayılır. Ama 2.günün içinde oluruz yani embriyolar 2 günlük demek değildir. Hadi tedavin hayırlı olsun inşallah, bebeğine kkavuşursun ve hiç ayrılmazsınız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…