bir yandan yaptır diyorum kendime bir yandanda yaptırma.Ewet cnm. İdrar testi hiç yapmadım, çünkü cıkmayabiliyor.
sağol canım bilgin için bebişin de hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklaBen cnm .hiç belirti yoktu.belirti arama .olmayabilir,
Amin cnm. Hep birlikte inşallah.sağol canım bilgin için bebişin de hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
12. Gunmu dedi dr. Bana zaten 10. Gun yapın demişlerdi,bir yandan yaptır diyorum kendime bir yandanda yaptırma.
beni pazartesi için çağırdı. yani 12.gün12. Gunmu dedi dr. Bana zaten 10. Gun yapın demişlerdi,
Az kalmıs zaten . Biraz daha dayan istersen:))beni pazartesi için çağırdı. yani 12.gün
evet ama işte sende bilirsin beklemekte zor gerçi şu 2 gündür sanki geçmiyor günlerAz kalmıs zaten . Biraz daha dayan istersen:))
5. Gunmuydu senin. Oyleyse zaten cıkar cnm .beklemek stres yapacaksa yaptırevet ama işte sende bilirsin beklemekte zor gerçi şu 2 gündür sanki geçmiyor günler
benim 3.gün embriyosuydu canım benim5. Gunmuydu senin. Oyleyse zaten cıkar cnm .beklemek stres yapacaksa yaptır
Canım nasılsın? Merak ettim tedavin ne aşamada, nasıl gidiyor?geçmiş olsun.bu durumu yaşadığım için zorluğunu bilirim.yarı yolda kalmış gibi hissediyor insan.Rabbim kolaylık versin, inşallah çabuk atlatırsınız...
vardır herşeyde bir hayır bir sonraki tedaviyi ne zaman yaptırabilirsin uzunmu bekleniyorBu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
inşallah az kalmışKızlar hayırlı haberler alacağımız bir gün olur inşallah. Benim 7. Günüm zaman geçmiyo....
bence biraz daha bekle 3. gün olduğu için idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkarbenim 3.gün embriyosuydu canım benim
kızlar teşekkür edeimvardır herşeyde bir hayır bir sonraki tedaviyi ne zaman yaptırabilirsin uzunmu bekleniyor
inşallah az kalmış
bence biraz daha bekle 3. gün olduğu için idrarda çıkmayabilir ama kanda çıkar
cnm 28 nisanda opu oldu.ama yumurta boş çıktı malesef.yaza kadar ara verdik.rahimde perde gördü sami bey onu almış.ilk defa kendiliğinden olabilir dedi.hayırlısı artık.olmazsa temmuzda yeniden düşünüyoruz.dualarını bekliyorum cnm.bir sürpriz de bizi bulsa keşke.Allah büyük.hayırlısı artık...Canım nasılsın? Merak ettim tedavin ne aşamada, nasıl gidiyor?
İnşallah hamile kalırsın cnm. Aynı strese girmezsin.cnm 28 nisanda opu oldu.ama yumurta boş çıktı malesef.yaza kadar ara verdik.rahimde perde gördü sami bey onu almış.ilk defa kendiliğinden olabilir dedi.hayırlısı artık.olmazsa temmuzda yeniden düşünüyoruz.dualarını bekliyorum cnm.bir sürpriz de bizi bulsa keşke.Allah büyük.hayırlısı artık...
O zaman beklenti içinde olmayacaksın canım mümkünse kafandan atıcaksıncnm 28 nisanda opu oldu.ama yumurta boş çıktı malesef.yaza kadar ara verdik.rahimde perde gördü sami bey onu almış.ilk defa kendiliğinden olabilir dedi.hayırlısı artık.olmazsa temmuzda yeniden düşünüyoruz.dualarını bekliyorum cnm.bir sürpriz de bizi bulsa keşke.Allah büyük.hayırlısı artık...
Benimkide pazartesi belli olucak, hayırlısı olsunbeni pazartesi için çağırdı. yani 12.gün
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haber veririz. sende herhangi bir belirti var mıBenimkide pazartesi belli olucak, hayırlısı olsun
Canim merhaba nasilsin ya bisey soracagim ben bugun baskentten tayfun beyden randevu aldim baskentte tek bi tane tayfun bey var demi esra hanimla calisan baska tayfun yok demi birden aklima takildigözün aydın çok sevindim ALLAH tamamnıa erdirsin tayfun bey benimde dr biz sonuç alamadık
Canım okumamıştım, adına üzüldüm ama Hayırlısı olsun inş, bunda da var bi hayır demek de fayda var.... Bak ben de tedavi arkasından gördüm o sürprizi, ben ayağımı hala sürüyorum orda, inş sizlere de faydası olur canım benim.cnm 28 nisanda opu oldu.ama yumurta boş çıktı malesef.yaza kadar ara verdik.rahimde perde gördü sami bey onu almış.ilk defa kendiliğinden olabilir dedi.hayırlısı artık.olmazsa temmuzda yeniden düşünüyoruz.dualarını bekliyorum cnm.bir sürpriz de bizi bulsa keşke.Allah büyük.hayırlısı artık...
Canım gerçekten zor bir durum. Benim de iptallerim oldu ama hayırlısı buymuş. En hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim hepimize. İnşallah dualarım sizinle.Bu gün opum oldu. 5 yumurtam vardı toplanacak maalesef erken çatlamışlar. Tedavim iptal oldu
Evet canım çok duyuyorum bu ara neredeyse herkeste oluyor tüpbebek ile hamile kalanlarda.Ama işte düşük tehlikesi de normal yolla oluşan gebeliklere göre daha fazla. İnşallah bu günler de geçer. Rabbimin takdiri inşallah en hayırlısıdır. Kimseye yaşatmasın, bir daha bize de yaşatmasın inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin.Ayy canım yaa çok geçmiş olsun..lütfen dikkat et kendine çok iyi bak..ikiz bebeklerin böyle biraz yerleşme esnasında kanama yaptığı olabiliyormus duyduğumuz kadariyla..Bebeklerin de sen de Allaha emanetsiniz inşallah bugünleride atlstırsın en kısa zamanda
Biliyorumcanım zaten, hepinizin duaları için Allah razı olsun. İnşallah sağlıkla doğduğu büyüdüğü günleri de görelim. İnşallah hep birlte bebeklerimizi büyütelim. Rabbim sizlere de en hayırlı zamanda nasip etsin.geçmiş olsun cnm.inşallah bir daha yaşamazsın bu stresi.sağlıkla büyürler inşallah önce karnında sonra dünyada.dualarımdasın her zaman biliyorsun zümrem...
Canım Allah sabırversin. Birdahakine olur inşallah. Rabbim yardımcınız olsun. Bebeklerimize kavuştursun hepimizi inşallah.Benim genetik incelemeye gitmişti embriyoları.maalesef sağlıklı gelmedi...((
Canım sadece 24 saatleri sayarak kaçıncı gün olduğunu hesaplarız. Yani çarşamba günü 12 de opu oldun diyelim.perşembe günü saat 12 ye kadar 1. Gün sayılır. Persembe öğleden sonra artık 2. Güne geçmiş sayılır. Ama 2.günün içinde oluruz yani embriyolar 2 günlük demek değildir. Hadi tedavin hayırlı olsun inşallah, bebeğine kkavuşursun ve hiç ayrılmazsınız inşallah.öncelikle tedavi gören herkese hayırlı olsun arkadaşlar.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın bebeişlerinizle dönün evinize...
ben de tüp bebek tedavisi görüyorum şuan iğnelerdeyiz muhtemelen pazartesi çatlatma iğnemi vurulucam ve çarşamba opu olacak.tarnsfer öncesi opu olan günü yani çarşamba günü mü 1.gün oluyor yoksa perşembe mi bunu bilemedim hangi günden sayıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?