- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
inşallah cnm.hayırlısı diyelimCanım okumamıştım, adına üzüldüm ama Hayırlısı olsun inş, bunda da var bi hayır demek de fayda var.... Bak ben de tedavi arkasından gördüm o sürprizi, ben ayağımı hala sürüyorum orda, inş sizlere de faydası olur canım benim.
Kasıkta batma ve göğüste dokununca hassasiyet vardı bunlar ilaçların etkisiymiş. Şimdi onlar bile gitti nerdeyse, adet olacakmış gibi ağrı var Kasıklarımda ama üşütme de olabilir yani ucundan tutulacak bir belirtim bile yokhayırlısı olsun canım inşallah güzel haber veririz. sende herhangi bir belirti var mı
bende oda yok belim ağrıyor ama benim fıtığım var ondan da olabilirKasıkta batma ve göğüste dokununca hassasiyet vardı bunlar ilaçların etkisiymiş. Şimdi onlar bile gitti nerdeyse, adet olacakmış gibi ağrı var Kasıklarımda ama üşütme de olabilir yani ucundan tutulacak bir belirtim bile yok
Evet tayfun çok başka tayfun yok canımCanim merhaba nasilsin ya bisey soracagim ben bugun baskentten tayfun beyden randevu aldim baskentte tek bi tane tayfun bey var demi esra hanimla calisan baska tayfun yok demi birden aklima takildi
mrb yeter ablacımmmmMrhb kızlar nasılsınız
hoşgeldiniz aramıza.femara tedavisini bir kere denedik.sonra klomenle devam ettik diğer iki tedavide.sorularınız olursa yardımcı olabilirim elimizden geldiğince.sizin sıkıntınız neydi?benim yumurta rezervim düşükHerkese merhaba. Bende klomen ve feamara kullanıp sonuç alamayanlardanım. Aşılamanın tutma oranı düşük olduğu için aşılama yaptırmadan bu ay regl ile tüp bebek tedavisine başlayacağız. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Valla bizdeki tek sıkıntı benim stresim. 31 yaşındayım, 3,5 yıllık evliyim. 2 yıl bebek istemedik sonrasında korunmayı bıraktık ama illa olsun diye takip yapmadık. Son 4 aydır doktor tedavisine başladık. Hormon testlerim normal, hsg sonucu normal, eşimin sperm testi normal, yumurta takibi yapıldı ilaçsız. Yumurta büyüyor ve çatlıyor sorun yok. Adetlerim düzenli şaşmaz. Ama olmuyo. Doktor sebepsiz infertilite dedi. Sakin ol stres yapma diyor ama malesef elimde değil. Yatıyorum kalkıyorum acaba bu ay olacak mı modundayım.
Rabbim nasip etmemiş henüz.O nasip edene kadar sabretmeliyiz.O nasip etmezse stres, hormonlar bahane oluyor.Nasip ederse de ne engel olabilir ki...dua edelim bol bol inşallah.Valla bizdeki tek sıkıntı benim stresim. 31 yaşındayım, 3,5 yıllık evliyim. 2 yıl bebek istemedik sonrasında korunmayı bıraktık ama illa olsun diye takip yapmadık. Son 4 aydır doktor tedavisine başladık. Hormon testlerim normal, hsg sonucu normal, eşimin sperm testi normal, yumurta takibi yapıldı ilaçsız. Yumurta büyüyor ve çatlıyor sorun yok. Adetlerim düzenli şaşmaz. Ama olmuyo. Doktor sebepsiz infertilite dedi. Sakin ol stres yapma diyor ama malesef elimde değil. Yatıyorum kalkıyorum acaba bu ay olacak mı modundayım.
Aynen canım stresli bir işim var. O da etkiliyor tabi. Ama işte insan isteyince olsun istiyor. Üstüne benden sonra düşünenler hamile kalınca iyice stres oluyorum.Rabbim nasip etmemiş henüz.O nasip edene kadar sabretmeliyiz.O nasip etmezse stres, hormonlar bahane oluyor.Nasip ederse de ne engel olabilir ki...dua edelim bol bol inşallah.
imtihanımız bu bizim.ben de üzülüyorum ama artık şöyle düşünmeye başladım.çok şükür ki onlar benim yaşadığım imtihanı yaşamıyor diyorum.Rabbim kolaylık versin bizlere...Aynen canım stresli bir işim var. O da etkiliyor tabi. Ama işte insan isteyince olsun istiyor. Üstüne benden sonra düşünenler hamile kalınca iyice stres oluyorum.
Çok doğru diyorsun. Hamile olan tüm arkadaşalrım için kendim kalmış gibi sevindim. Kardeşim 6 aylık evli eşi 2 aylık hamileymiş geç öğrendiler. Erken olduğu in aldırmak istedi. Onu duyduğumda çok ağlamıştım. Neden diye sonra benim sınavım bu dedim ve tüp bebeğe karar verdim. Doktora kalsa daha erken 6 ay klomen verecekti. Ama iş stresi üstüne her ay acaba hamilemiyim stresi. Günlük hayatımı etkilemeye başladı. Varsa nasibimizde anne olmak tüp bebekle olacaksa razıyım süreceimtihanımız bu bizim.ben de üzülüyorum ama artık şöyle düşünmeye başladım.çok şükür ki onlar benim yaşadığım imtihanı yaşamıyor diyorum.Rabbim kolaylık versin bizlere...
nasip herşey.Allah kimini vererek imtihan ediyor kimine de vermeyerek.hala düşünüyorlar mı çocuk aldırmayı kardeşiniz v eşi?Çok doğru diyorsun. Hamile olan tüm arkadaşalrım için kendim kalmış gibi sevindim. Kardeşim 6 aylık evli eşi 2 aylık hamileymiş geç öğrendiler. Erken olduğu in aldırmak istedi. Onu duyduğumda çok ağlamıştım. Neden diye sonra benim sınavım bu dedim ve tüp bebeğe karar verdim. Doktora kalsa daha erken 6 ay klomen verecekti. Ama iş stresi üstüne her ay acaba hamilemiyim stresi. Günlük hayatımı etkilemeye başladı. Varsa nasibimizde anne olmak tüp bebekle olacaksa razıyım sürece
Yok yok ikna ettik erkek tarafı olarak. Gelinin ailesi istemiyordu ama helinimiz sağolsun bizi dinledi kıyamadı bebeğine. Kalp atışını galan duymuştu 8 hafta olmuş insan nasıl kıyabilir. Allahım bizede yaşatsın o duyguyu pamuklara sararım onu.nasip herşey.Allah kimini vererek imtihan ediyor kimine de vermeyerek.hala düşünüyorlar mı çocuk aldırmayı kardeşiniz v eşi?
sevindim vazgeçmelerine.Rabbim bize de nasip eylesin.hayırlısıysa tabi biz bilemeyiz...Yok yok ikna ettik erkek tarafı olarak. Gelinin ailesi istemiyordu ama helinimiz sağolsun bizi dinledi kıyamadı bebeğine. Kalp atışını galan duymuştu 8 hafta olmuş insan nasıl kıyabilir. Allahım bizede yaşatsın o duyguyu pamuklara sararım onu.
Amin isteyen herkese nasip etsin güzel Allahım.sevindim vazgeçmelerine.Rabbim bize de nasip eylesin.hayırlısıysa tabi biz bilemeyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?