ilaçların böyle bı etkısı olucagını zannetmemm yarın dok. ara sor bence hamılesın tebrık ederımKızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
İğne vurulalı kaç gün oldu?Kızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Ay çok sevindim. Bence hamilesin. Doktorunu aradın mıKızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Aynen canım biz bu ay öyle yapalım dedik yarın tatile çıkıyoruz tam günlerini ayarladik bir de böyle deneyelim dedik bizde de bende hic bir sorun görünmüyor eşimin ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük, 5 yıllık evliyiz ilk 1,5 yıl korunduk sonra 1 yıl çocuk olsun diye bekledik olmadı dr.a gittik işte yum.takibi tahliller adet herşey normal olması gerektiği gibi düzenli 1 yılda onlara gitti son 1,5 yıldır da 1 aşılama 3 tüpbebek yapıldı yine sonuç alamadık artık dr.bize, sizi görünce mahçup oluyorum diyor çünkü ilk denemede kesin hamilesin diyordu,olmadı mı olmuyor bunda da vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda benim ve burada tüm isteyen arkadaşların kucağını doldursun inşallah.yumurta çatlama günlerine göre tatile kaçıp deneseniz belki stres atmış olursunuz
Nasıl yani canım çok şaşırdım sanırım tedavide ilaç kullanırken oldu? inşallah hamilesindir güzel haberlerini alırız ve büyük bir mucize olur.Kızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
hangi merkeze gidiyorsun?Aynen canım biz bu ay öyle yapalım dedik yarın tatile çıkıyoruz tam günlerini ayarladik bir de böyle deneyelim dedik bizde de bende hic bir sorun görünmüyor eşimin ileri hareketli sperm sayısı biraz düşük, 5 yıllık evliyiz ilk 1,5 yıl korunduk sonra 1 yıl çocuk olsun diye bekledik olmadı dr.a gittik işte yum.takibi tahliller adet herşey normal olması gerektiği gibi düzenli 1 yılda onlara gitti son 1,5 yıldır da 1 aşılama 3 tüpbebek yapıldı yine sonuç alamadık artık dr.bize, sizi görünce mahçup oluyorum diyor çünkü ilk denemede kesin hamilesin diyordu,olmadı mı olmuyor bunda da vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda benim ve burada tüm isteyen arkadaşların kucağını doldursun inşallah.
Kızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Kızlar eşimle en son pazar birlikte olduk aradan 5 gün geçmiş mümkün değil ilacın etkisi
aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza.benim de amh 0,14.4 kere tedavim iptal oldu ama yılmıyorum.yaşınız kaç acaba.inşallah gelişir yumurtalar.önemli olan kaliteli olması.Rabbim kolaylık versin bizlereSelamun aleyküm arkadaşlar. Umarım beni de araniza alirsiniz. Yaklaşik 1,5 yil once miyom ameliyatimla baslayan surecte 1 dis 1 biyokimyasal gebelik gecirdim. Bu yil subata asilamaya hazirlanirken 2 yumurtam buyudugu icin drumvazgecti yapmadi. O surecte amh degerimin 0.33 oldugunu ogrrndik ve tup bebeğe acil gecis yaptik. Nisanin 30 u mayisin 2 si arasinda bekledigim adetim ne yazikki 14 mayista tarlusalle geldi ve tedavim basladi. Klomen estrofem prednol menegon igne ilk grup ilaclarim. 8. gun degerlerim lh 6.4 e2 642 progesteron 0.4. 6 yumurtam var ama 3 eh istelerde 16.5- 14.5 -13.5 -11 -8 -8,5. Birde 3 ay onceden kalma 23.5 luk kistim hala duruyo. Drum e2 degerimin ptesiye 1400 leri gormesi gerektigini soyledi. Cok tedirginim ilk denememiz. Dr um ankarada ben istanbulda rahat rahat sorularimida soramiyorum. Maille telfle yurutuyoruz. Bu durumlari yasayip tedavisi devam edenler var mi aranizda. Rabbim hepimizin kucağıni doldursun hayirlisi ile inşaAllah. Beni de dualariniza alin inşaAllah..
cnm çok sevindim.inşallah 2 gün sonra değerin artar da biz de burdan sevinç çığlıkları atarız.Rabbim yardımcın olsun dua edeceğim inşallah...Kızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Teşekkür ederim canim dun tayfun beyden randevu aldim o yuzden merak ettimEvet tayfun çok başka tayfun yok canım
rica ederim canım hayırlı olsun sonu güzel bitsinnn (2009 yada 2010 da tayfun BAĞIŞ adana başkentte idi ama 2010 da sanırım ist acı bademle anlaşıp oraya gitti bazan has bu yüzden kafaları karışıyor )Teşekkür ederim canim dun tayfun beyden randevu aldim o yuzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?