aleyküm selam hoşgeldiniz aramıza.benim de amh 0,14.4 kere tedavim iptal oldu ama yılmıyorum.yaşınız kaç acaba.inşallah gelişir yumurtalar.önemli olan kaliteli olması.Rabbim kolaylık versin bizlere
canım çatlatma iğnesinde var beta hcg ama çatlamış yumurtaların var eşinlede birlikte olduysan neden olmasın rabbim nasip ederse olur 2 gün sonra tekrar yaptır benceKızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Allah yardımcın olsun. sana da mutlu hafta sonlarıMutlu hafta sonları kızlaarrr
Ben bildiğiniz gibiyim..
Zaman zaman acillerde serum bağlatıyorum,çoğu zaman yatar haldeyim,yemek yemek işkence,kocacımla kanka olduk artıkyanımda bile yatırmıyorum..Bitecek geçecek bugünler de diye bekliyorum...Perşembe kontrolüm var ama ben acillerde olduğumdan minnakımı görebiliyorum kontrole gitmeden tosun yayılmış içerde yan gelip yatıyor
Herkes iyidir inşallah
Mutlu hafta sonları kızlaarrr
Ben bildiğiniz gibiyim..
Zaman zaman acillerde serum bağlatıyorum,çoğu zaman yatar haldeyim,yemek yemek işkence,kocacımla kanka olduk artıkyanımda bile yatırmıyorum..Bitecek geçecek bugünler de diye bekliyorum...Perşembe kontrolüm var ama ben acillerde olduğumdan minnakımı görebiliyorum kontrole gitmeden tosun yayılmış içerde yan gelip yatıyor
Herkes iyidir inşallah
Allah yardımcın olsun. sana da mutlu hafta sonları
Hosgeldiiinn nerelerdesin sen
Gecmis olsun oncelikle, insallah sorunsuz olarak atlatirsin..
Senle aramizda pek bi gun farki yok, resmini gordunuz mu? Benim de bugun kontrolum var cok merak ediyorum napiyorlar ,sekil olarak nasillar acaba diye
maşallah miniğine büyümüş inşallah tez vakitte biter bulantıların keyfini sürersin hamileliğininMutlu hafta sonları kızlaarrr
Ben bildiğiniz gibiyim..
Herkes iyidir inşallah
benim ikizdi gebeliğim teke düştü birinin kalbi durdu ama diğeri maşallah çok iyi rabbime şükürler olsun bugün gittim gördüm iyiydi hatta cinsiyeti içinde erkeğe benziyor dedi haftasıyla uyumlu şükür allaha daha ne isterimkiAmin canım inşallah..
Sen ne durumdasın ?
benim ikizdi gebeliğim teke düştü birinin kalbi durdu ama diğeri maşallah çok iyi rabbime şükürler olsun bugün gittim gördüm iyiydi hatta cinsiyeti içinde erkeğe benziyor dedi haftasıyla uyumlu şükür allaha daha ne isterimki
bulantım zaten çok olmamıştı şimdilerde hiç yok gibi
amin inşallahRabbim kalana uzun ve sağlıklı ömür versin inşallah..
Cinsiyet bile belli olmuş nerdeyse maşallah...
Mide bulantının olmamasına çok sevindim cidden çok ama çok zor..
benim de benzer durum başıma geldi.ben durumu bilmediğim için ilişki yaşadık ve erken çatladı.nasip değilmiş demek.inşallah arkadaşın sonucu yükselir de onda işe yarar...Phala...
Kızların alıntılarından gördüm bchg değerini 165 çıkmış ama çatlatma iğnesinden şüpheleniyormuşsun..
fsh sorunu olması ve az yumi toplama durumlarında ilişki önerilmez canım erken çatlamayı tetikleyebiliyor siz de durmamışsınız maşallahama belki de iyi olmuştur durmamanız..Hesap yapıyorum eldeki verilerle sesli düşünüyorum şimdi..
En son pazar günü birlikte olmuşsunuz.
Salı çatlatma iğnesi vurmuşsun.
Perşembe opu iptal..
Dün kanda hcg 165 çıkmış yani iğneden 3 gün sonra..
Bu verilerle ilacın etkisi olması yüksek olasılık ama şöyle bir durumda var yumurtalar çatlatma iğnesinden önce çatladıysa yani ilişki gününüzde o zaman bhcg artışa yeni geçmiş olabilir ve üzerine çatlatma iğnesi eklenince bchg yüksek çıkmış olabilir...Her iki durumda olabilir yani..Yarın ki test sonucun inşallah 2 ye katlamış olur..
Benim başıma 2.denememde şöyle bir durum gelmişti;
Yumurtalarım iğneye rağmen çatlamadığı için 2 kere opu olmuştum aynı gün..
Opu günü kan aldılar ve bhcg ye baktılar acaba iğne kana karışıp işe yaramadı mı diye..
Opu günü bhcg 74 çıkmıştı...
Senin ki yüksek hcg bu sebeple umutlanıyorum ben
mide bulantıların geçer inşallah kısa sürede.minik kuzunu seninle olması güzel.rahatına baksın orda zamanı gelen kadar.dualarını bekliyoruz cnm...Hoşbuldum canım..
Bebeğimle yatıyorum bol bol o içerde yayılmış ben evde..
Zor günlerden geçiyorum Rabbim tüm kızçelerime mide bulantısız gebelikler versin ya da katlanılabilir kısa süren mide bulantıları olsun..
Ben acile gidiyorum serum bağlatıyorum mide bulantısı ve sıvı kaybımdan ötürü bu arada da ultrasona giriyorum..
2 gün önce gördüm en son kuzuyu maşallahı vardı..
Asıl doktorumla randevum bu perşembe sanırım ikili test zamanı geliyor..
Phala...
Kızların alıntılarından gördüm bchg değerini 165 çıkmış ama çatlatma iğnesinden şüpheleniyormuşsun..
fsh sorunu olması ve az yumi toplama durumlarında ilişki önerilmez canım erken çatlamayı tetikleyebiliyor siz de durmamışsınız maşallahama belki de iyi olmuştur durmamanız..Hesap yapıyorum eldeki verilerle sesli düşünüyorum şimdi..
En son pazar günü birlikte olmuşsunuz.
Salı çatlatma iğnesi vurmuşsun.
Perşembe opu iptal..
Dün kanda hcg 165 çıkmış yani iğneden 3 gün sonra..
Bu verilerle ilacın etkisi olması yüksek olasılık ama şöyle bir durumda var yumurtalar çatlatma iğnesinden önce çatladıysa yani ilişki gününüzde o zaman bhcg artışa yeni geçmiş olabilir ve üzerine çatlatma iğnesi eklenince bchg yüksek çıkmış olabilir...Her iki durumda olabilir yani..Yarın ki test sonucun inşallah 2 ye katlamış olur..
Benim başıma 2.denememde şöyle bir durum gelmişti;
Yumurtalarım iğneye rağmen çatlamadığı için 2 kere opu olmuştum aynı gün..
Opu günü kan aldılar ve bhcg ye baktılar acaba iğne kana karışıp işe yaramadı mı diye..
Opu günü bhcg 74 çıkmıştı...
Senin ki yüksek hcg bu sebeple umutlanıyorum ben
gerçeğini de görürsünüz inşallah.ama bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı yükselmesi insanı şüphelendiriyor ilaçtan mı acaba diye.inşallah gerçektir sonucu phalanın..Benim denemelerim birinde, opudan sonra hastalandım ağrıdan duramadım o gece hastaneye yattım, benden kan aldılar yapılan tahliller arasında beta hcg testide vardı, 180 çıkmıştı hatta, hamile olmam imkansız, ama yüsek çıkmıştı iğneden dolayı...bazen ilk ve tek yalan olan pozitif beta değerime bakarım, iç geçiririm
Olsun geçer bunlar, hem bu topikte olupta kocasıyla kanka olmayan var mıMutlu hafta sonları kızlaarrr
Ben bildiğiniz gibiyim..
Herkes iyidir inşallah
inşallah arkadaşım, Rabbim hepimize nasip etsin.gerçeğini de görürsünüz inşallah.ama bu kadar kısa sürede bu kadar hızlı yükselmesi insanı şüphelendiriyor ilaçtan mı acaba diye.inşallah gerçektir sonucu phalanın..
Kıyamam ya inşallah gerçeğini de görürsünBenim denemelerim birinde, opudan sonra hastalandım ağrıdan duramadım o gece hastaneye yattım, benden kan aldılar yapılan tahliller arasında beta hcg testide vardı, 180 çıkmıştı hatta, hamile olmam imkansız, ama yüsek çıkmıştı iğneden dolayı...ara ara yalan olan pozitif beta değerime bakarım, iç geçiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?