- 29 Aralık 2016
- 86
- 68
- 18
Çok sevindim canım adını yazarsan isminle dualayayım inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin AllahO dua grubu devam etmiyor canım. Başka dua gruplarında dua etmeye devamtüp bebek tedavisiyle hamileyim. İkiz gebelik oluştu birinin gelişimi durdu. İki ay kanamam oldu. İlk dört ay yattım hep düşük riskim vardı. İnsallah bu bebeğimi kaybetmem.tup bebek tedavisiyle 3 kayıp yaşadım iki senede. Dua edersen sevinirim. 27.haftadayiz,kızımız olacak inşallah teyzesi
Bende bu gebeliğimde işi bıraktım evde bir tek mutfağa gidiyodum yemek yapmaya birde lavaboya yattım çoğunlukla..hergün iğne vurdum kendime kan pıhtılaşması için.. Sonra gebelik şekeri çıktı insülin 2 çeşit diyet parmaktan günde 7kez kan alma Ama değdi inan ki kucağına alınca unutuyosun herşeyiO dua grubu devam etmiyor canım. Başka dua gruplarında dua etmeye devamtüp bebek tedavisiyle hamileyim. İkiz gebelik oluştu birinin gelişimi durdu. İki ay kanamam oldu. İlk dört ay yattım hep düşük riskim vardı. İnsallah bu bebeğimi kaybetmem.tup bebek tedavisiyle 3 kayıp yaşadım iki senede. Dua edersen sevinirim. 27.haftadayiz,kızımız olacak inşallah teyzesi
uzun zamandır uğramıyordum kk ye iyiyim canım sen nasılsın
Rabbim sağlıkla ilerleyip kucagında sevdirsin canım
Iki kez idrar testi yaptim ilki bugun transferimin 4 gunu 3 gun embriyosu 2 embriyo konuldu biri 13 hucreli digeri 10 hucreli
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindimO dua grubu devam etmiyor canım. Başka dua gruplarında dua etmeye devamtüp bebek tedavisiyle hamileyim. İkiz gebelik oluştu birinin gelişimi durdu. İki ay kanamam oldu. İlk dört ay yattım hep düşük riskim vardı. İnsallah bu bebeğimi kaybetmem.tup bebek tedavisiyle 3 kayıp yaşadım iki senede. Dua edersen sevinirim. 27.haftadayiz,kızımız olacak inşallah teyzesi
aynilarini yasadim bende degdi butun acilara cok sukur seninde bebegin 6 aylik olmus bile allah anali babali buyutmeyi nasip etsinBende bu gebeliğimde işi bıraktım evde bir tek mutfağa gidiyodum yemek yapmaya birde lavaboya yattım çoğunlukla..hergün iğne vurdum kendime kan pıhtılaşması için.. Sonra gebelik şekeri çıktı insülin 2 çeşit diyet parmaktan günde 7kez kan alma Ama değdi inan ki kucağına alınca unutuyosun herşeyi
Rabbim herkese yasatsin insallah
Aldırma canım eşin haklı.. İlk çocuklarımızı ne zorluklarla oldu.. Kuzenin düğününe hamile git hem ne dicem sana hamile abiyeleri çok güzel oluyo.. Resim çektirirsin hem tatlı bir anı..güzel bir kızın olur inşallah bu saatte içimden geçen bu..seneye kışa bende 2.kardeş denemesine başlıcam nasip olursaMerhaba hanımlar!
Ben çok şaşkınım yeni yıla Cem'e kardeş haberiyle girdim.
Eşimle kavga ettik çünkü Cem büyürken çok zorlandım, yıprandım
2.'yi istediğimden emin değilim, aldıracaksan boşanırsın diyo. Ne yapacağımı şaşırdım. Temmuzda kuzenimin düğünü var 8 aylık mı gidicem?
Bende iyiyim üyeliğimin şifresini kaybettim yeniden aldım bende.. Allahın izniyle elinden öper bebeğim..büyüyoruz.. Sen iyisin inşallah abla..uzun zamandır uğramıyordum kk ye iyiyim canım sen nasılsın
Amin seninde insmrhb kızlar inş iyisinizdir yeni yıl tüm beklentilerinizi karşılasın inş
Canm ben tam olarak anlayamadm tüp bebege başladn ama ilaç kullanmıyormsn?eger ilaçsız bi deneme yapacaksanz zaten 3 tane olması cok normal panik yapma ve rahat ol cnm.stres sana daha cok zarar verirArkadaşlar ben tüp bebeğe başliycam ve çok korkuyorum üç tane yumurtam oluşmuş birinde hiç yok ilaç kullanıyorum lütfen Allah rızası için yardım edin
Canm kusura bakma yanlş okumusum ilaç kullanıyormşsun kacıncı gunun bugun ?panik yapma 2yumurta ıle hamıle kalanlar var hemde 2.gün embriyosu ileArkadaşlar ben tüp bebeğe başliycam ve çok korkuyorum üç tane yumurtam oluşmuş birinde hiç yok ilaç kullanıyorum lütfen Allah rızası için yardım edin
Çok sitresliyim yumurtam gelişsin diye kullanıyorum canımCanm ben tam olarak anlayamadm tüp bebege başladn ama ilaç kullanmıyormsn?eger ilaçsız bi deneme yapacaksanz zaten 3 tane olması cok normal panik yapma ve rahat ol cnm.stres sana daha cok zarar verir
Adet olmaması bekliyoruz doktor ile syledi fakat benim yumurta rezervin hiç yoktu bir ilaç kullandım biraz duzeldin adetin hormonlrim yumurtada oluşmuş yüzde 40 şans verdi doktorÇok sitresliyim yumurtam gelişsin diye kullanıyorum canım
Bak cnm ben ilk denememde cok stresliydm dr bana cok kızdı sen bole oldgn sürece olma bu iş dedi..sakin olmaya calıs ve korkma..kacıncı günün bugun?Çok sitresliyim yumurtam gelişsin diye kullanıyorum canım
Şuan glifor diye ilaç kullanıyorum hem zayıflatıcı hemde yumurtanın geliştirecek dedi doktor bir yumurtalığın da bir şey göremedim birinde iki üç tane var dediCanm kusura bakma yanlş okumusum ilaç kullanıyormşsun kacıncı gunun bugun ?panik yapma 2yumurta ıle hamıle kalanlar var hemde 2.gün embriyosu ile
Ozaman bak ne kadar guzel olusmus 3tane sevınmelısn bence stres yapmas sakın nerde yapılcak tüp bebek hangı merkez?ilk denemen galıbaAdet olmaması bekliyoruz doktor ile syledi fakat benim yumurta rezervin hiç yoktu bir ilaç kullandım biraz duzeldin adetin hormonlrim yumurtada oluşmuş yüzde 40 şans verdi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?