2015 ekim anneleri (totem) :)

Kızar bende gördün çift çizgiyi hayırlısı bakalım :) Ekin annesi olamadım ama bir aksilik olmazsa kasım annesi oluyorum :) Hatta bbir hafta 10 gün erken gelirse ekim sonu annesi bile olabilirim

Kızar bende gördün çift çizgiyi hayırlısı bakalım :) Ekin annesi olamadım ama bir aksilik olmazsa kasım annesi oluyorum :) Hatta bbir hafta 10 gün erken gelirse ekim sonu annesi bile olabilirim
AAA NEEE TESTMİ YAPTIN HADİ HAYIRLISI CANIM SAĞ SALİM KUCAĞINA AL İNŞALLAH EE BİZİM BATIÖIZA VAR DAHA :)

Yaaaaaaa harika haber buuuuu.. :) bildim ben valla yaa içime doğduu:)
eee kaç gün önce gördün çizgiyi, belirtiler fln ayrıntı verrrrr.. :)

Yaaaaaaa harika haber buuuuu.. :) bildim ben valla yaa içime doğduu:)
eee kaç gün önce gördün çizgiyi, belirtiler fln ayrıntı verrrrr.. :)
Ben adete 6 gün kala çookk çookk silik çizgi gördüm. Hatta fotosunu eşime gösterdim çizgi falan yok dedi o derece silik:) Ama ben dayanamadım koşa koşa kandan baktırdım. Sonuç 12.8 dr daha çok erken bakmak için dedi. Bunlar 4 gün önce oldu ve ben hergün idrar testinden bakıyorum artık baya görünüyor çift çizgi :)
Belirti hiç yaşamadım daha diyebilirim. Yorulursam hafif kasık batması çok az karın ağrısı onuda 1 kez yaşadım. Ne göğüslerde şişmez hassasiyet, ne bulantı, ve akıntı hiçbişey yok hala. Bat a da 1 yada 2 gün var. Belki zamanla belirtiler başlar :)

Canım çok sevindim yaa :)
6 gün önce hangi marka test yaptın pki? Erken mi normal mi test?

Anneler merhaba
Ben eger dogruysa kasim annesi olacam insallah ama yinede araniza katilmak istedim benim en son adet tarihim 15 subatti ama son bir haftadir migde bulantisi bas donmesi we kasiklarimda ara ara batmalar yasadim bir haftadir hayalet takipcinizdim ama insallah araniza katiliyorum dun aksam test yaptim ikinci cizgi cok hafifti ben gordum esim gormedi ama sabah iyice belirginlesti yani gorulebilio sizce hamileyim yurt disinda yasiyorum o yuzden test degisik atri isareti gibi olmali yardimci olurmusunuz bana

Eklentiler

• image.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 70
Seninle aynı durumdaydım 9 10 gün kadar önce. Şimdi gayet belirgin çizgim var hamileyim inşallah :) Cuma kontrolüm var Hayırlı olsun

Geçen hafta 7+3 teyken eşimle beraber kalp atışlarını duyduk.6+3 teyken içime kötü bi his çökmüştü o zaman tek gitmiştim o zamanda tek başıma dinlemiştim.doktor bida 32 gün sonra görüşelim dedi kan da istedi 3 tüp kan verdim kanım çok düşük çıktı malesef.Decavite devam dedi.mide bulantılarını zaten söylememe gerek yok aldı başını gidiyor şimdiden bu halde 2 beden büyümüşüm vayyy be kızlar :)

Seninle aynı durumdaydım 9 10 gün kadar önce. Şimdi gayet belirgin çizgim var hamileyim inşallah :) Cuma kontrolüm var Hayırlı olsun
Hayirli olsun canim insallah bende senin gibi rahatlarim en yakin zamanda

Hayirli olsun canim insallah bende en yakin zamnda senin gibi rahatlarim ne kadar spnra tekrar idrar testi yaptin sen bugune kadarda hic kan testi yaptin mi

Hayirli olsun canim insallah bende en yakin zamnda senin gibi rahatlarim ne kadar spnra tekrar idrar testi yaptin sen bugune kadarda hic kan testi yaptin mi
Ben testi silik çizgi görünce hemen kan verdim ama daha adete 6 gün olduğu için 12.7 çıktı. Sonra hergün idrar testi yaptım gittikçe koyulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…