2015 ekim anneleri (totem) :)

KIZLARR NASILSINIZ BEN BU AY OVULAYON TESTİ YAPAMADIM MALESEF AMA AKINTILARI TAKİP ETTİM 17-18 ŞUBAT AKINTI GELDİ..O 2 GÜN BİRER KEZ ÇALIŞTIK GERİSİ NASİP ARTIK :) EŞİMİ BU AY DAHA İSTEKLİ GÖRDÜM ADAMI HEP HEVESLENDİRİYORUM BİŞEY YOK BU AY İNŞ OLUR

kız
Slmlar :) sanırım benim de bugün wc de beyaz bir akıntı geldi ama bembeyazdı sanırım çatlıyor :) bugün dr a gidiyorum kontrole bakalım hayırlısı ne dicek :)

Aynı günlerovu. ve çalışma olmuş :) Ben test yaptım 17 sinde koyu çift çizgi 18inde silik çizgi gördüm ve 2 gün çalıştık. Bakalım ne olacak. Senin sonadet tarihi ne zamandı

Kızlar iyi haftalar :),
Benim normal de 19 şubatta ovülasyon günüm dü ama 21 de tam çift çizgiyi gördüm. Dr'a gitmiştim perşembe günü o dedi cumatesiye çatlama ihtimali yüksek diye . Bu arada ben inofolic kullanıyorum kızlar ve sanırım çok ciddi işe yarayan birşey, yumurtaları kaliteli yapıyor bence dr larınıza da sorun derim :) . Hadi bakalım inşallah bu ayyyy o aydırrr hepimiz için Amin :)

İNŞALLAH CANIM AMİİİNN :) DR UM BANADA İNOFOLİC KULLANMAMI SÖYLEDİ 3 AY KADAR KULLANDIM TABİ BEBK OLMAYINCA PSİKOLOJİK OLARAK BIRAKTIM.. BEN SABAH 2 TANE AKŞAM 2 TANE İÇTİĞİM İÇİN ÇABUK BİTİYORDU.KIZDIM VE BIRAKTIM ASLINDA BAŞLAMAM LAZIM TEKRAR

Canım benim sabah 2 tane iç dedi bana aç karnına tabi herkesin başka başka ama ne bilim yumurtalarımın kalitesini ve büyümesini ciddi anlamda değiştirdiğini görünce ben de inandım hayırlısı tatlım inşallah bu ay yüzümüz güler :)

CANIM İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN... ÇALIŞMALAR BİTTİ SONUÇLARINI BEKLİYORUZ ARTIK BAT A 1 HAFTA VAR DAHA :) BAKALIM ..SEN NE DURUMDASIN

1 hafta mıııı.. :) heyecan dorukta..haberlerini bekliyoruz..
bende de sınav stresi var bu ay cnm, konuya hiç odaklanamadım..iş için yükselme sınavı çalışmaları daha yoğun gündemde.. :)

Slm kizlar bende bat bekleyenlerdenim bat 10 adetim gelmez insallah da bebis haberlerini duyariz bir yildir istiyoruz çünkü. Isteyen herkese Rabbim en kisa zamanda nasip etsin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…