2015 Ekim Anneleri

Gecmis olsun nezaman kan verdin.doktorunmu istedii
sağıl canım bugün sabah verdim doktorum istedi onunda hepsini yapmıyırlarmış iki tanesini yapıyorlarmış gitmişken ikisi dalan olsun varsın demiştim bende çok kötü oldum şimdi de halin yok gibi yatıyorum artuk

Ben bir şey yemeyince doğru düzgün çıkaramıyorum da ama mide bulantısının verdiği hareketlilik bile midemi rahatlatıyor. Çıkarttığım zaman çok rahatlıyorum ben tutmaktan daha iyi.

Inşallah canim akşam gidecez haber verecem mutlaka dua et bana lütfen inşallah gene bir sorun çıkmaz mutlu mutlu gelirim
inşAllah canım sen içini ferah tut olumlu düşün olumlu olsun inşAllah dualarım seninle Rabbim seninde benimde bütün bekleyenlerinde saglıklı sıhatli sıkıntısız bi şekilde bebişlerimizi kucagımza almayı nasip etsin inşAllah

bugün bi bitseydi derin bi ohhhh çekicem yani.Denetimler hamileyken hiç çekilmiyor denetçinin kafasına elime geçen ilk şeyi indirecektim nerdeyse son anda hop ipek kendine gel diyebildim

bugün bi bitseydi derin bi ohhhh çekicem yani.Denetimler hamileyken hiç çekilmiyor denetçinin kafasına elime geçen ilk şeyi indirecektim nerdeyse son anda hop ipek kendine gel diyebildim
Ay sende mi denetimler geçiriyorsunn... Kabusum o denetimleeerrrr :)) Kaprisli denetçileerr :) İyi ki indirmemişin

Inşallah canim akşam gidecez haber verecem mutlaka dua et bana lütfen inşallah gene bir sorun çıkmaz mutlu mutlu gelirim
Canim korkma bse cikmiycak bebisinde iyiymis pit pitlarida atiyor.oluyor bazi hamislerde bol bol su ic ve dinlen.dun benimde hafif pembe gelmisti gecti sonra.bu arda sayende ilk asermemo yasadim limon dedin oturdum limon yedim

Ay sende mi denetimler geçiriyorsunn... Kabusum o denetimleeerrrr :)) Kaprisli denetçileerr :) İyi ki indirmemişin

EWT CANIM DÜZENLİ GELİRLER BU DENETÇİLER SOSYAL DENETİMLER GEÇİRİYORUZ MÜŞTERİLERDEN ONA GÖRE DE YURTDIŞINDAN YÜKLÜ SİPARİŞ GELİYO O YÜZDEN KASILDIKÇA KASILIYORUZ

EWT CANIM DÜZENLİ GELİRLER BU DENETÇİLER SOSYAL DENETİMLER GEÇİRİYORUZ MÜŞTERİLERDEN ONA GÖRE DE YURTDIŞINDAN YÜKLÜ SİPARİŞ GELİYO O YÜZDEN KASILDIKÇA KASILIYORUZ
Biz de bağımsız kuruluşlardan kalite, ürün denetimleri, laboratuvar denetimi şu bu ohooo... Başımın belası :)) Kurtulmayı umuyorum 2 aya kadar Allah kısmet ederse.. Allah kolaylık versin sana da canım :)

Biz de bağımsız kuruluşlardan kalite, ürün denetimleri, laboratuvar denetimi şu bu ohooo... Başımın belası :)) Kurtulmayı umuyorum 2 aya kadar Allah kısmet ederse.. Allah kolaylık versin sana da canım :)

SANA DA CANIM İŞTEN Mİ AYRILACAKSIN ??

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte sağlıcakla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi

Ben de bir kaç gündür öğrendim hamileliğimi.foruma bakıyorum herkeste aynı heyecan.Rabbim herkese sagliklı bir sekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..

Allah razı olsun canım. İnşallah

SANA DA CANIM İŞTEN Mİ AYRILACAKSIN ??
Evet canım.. Yani inşallah :) Sonunda haftabaşında söyledim patrona, kalbim ağzımda.. 1,5-2 yıldır istiyorum da kısmet olmamıştı. Düşünecekmiş bakalım, ne düşünecekse :) Haftaya salı cevap veriyim dedi. Umarım bırakmamazlık yapmaz da iyi ayrılırım. Tazminatımı da istedim ama, artık ona kalmış. Düşünsün de versin inşallah, yoksa baya zor olacak.. Bebişi stressiz büyütmek istiyorum Allah nasip ederse.. O günleri de görürsek, doğduktan sonra iş aramaya başlarım diye düşünüyorum.. Zaman ne gösterecekse artık..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte sağlıcakla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
İnşallah canım.. Amiinnn

Ben de bir kaç gündür öğrendim hamileliğimi.foruma bakıyorum herkeste aynı heyecan.Rabbim herkese sagliklı bir sekilde bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin..
Hayırlı olsuunn Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.. Amin..

Canim icini ferah tut. Kese etrafinda felan hic kanama gormus muydu doktorun? Oni atmis olabilirsin bana doktorum koyu kahve akintidan korkma pembe ve kirmizi olan tehlikelidir demisti. Dun bende servisten inerken ayagim lap diye yere basti o an karnimin altina bicak saplanir gibi agri dustu pesinden bir akimti hissettim bir vesvese bir vesvese eve giden yol bitmedi. Sonuc normal siradan bir akinti. Bebislerimizi uzuyoruz hep baska bisey degil

Selam hanımlar sizlere bir sorum var sat 15 ocak tı ve ben 13 şubatta dr gitim kanda gebelik var dedi ama ultrasonda göremedi ve bugün tekrar çağırdı ve gittim kese oluşmuş ama bebeği göremedi iki hafta sonra gel dedi benimde moralim bozuldu benim gibi olan bayanlar varmı sizin hamilelik ne durumda daha kaç haftalık onu bile söylemedii

inşallah bi sıkıntı çıkarmazda tatlı ayrılırsınız canım :) en azından tazminat vermesede çıkarmış gibi gösterip işsizlik maaşı almanı sağlayabilir. patrona maddi bi külfet olmaz bu

Benim de son adet tarihim 15 ocaktı. 18 şubatta gittim doktora ama bir şey demedi zaten küçük siyah bir noktaydı sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…