2015 Ekim Anneleri

canım gittim doktora her şey normal sorun yok dedi. Haftaya normal randevuma gidecem. Dinlen zorlama dedi. Bu hafta için 3 gün raporluyum içim rahatladı ama niye tekrar çağırdı diye telaş yapmistim
gözün aydın canım sevindim senin adına allah kucağına almayı nasip etsin birşey yokmuş belkide o kesenin içindde. kanama gördü demişsin ya onu atmıştır

sağol canım hemen kalkmadım daha koltukta otururken fena oldum canım tansiypnum düştü galiba bide açtım sanırım ondan
evet canım ac gitmek gerekiyordu aclık kan sekeri için biraz da heyecan stres hepsi üst üste gelmiş sanırım o yuzden düşmüştür tansiyon geçmiş olsun

Ben bir şey yemeyince doğru düzgün çıkaramıyorum da ama mide bulantısının verdiği hareketlilik bile midemi rahatlatıyor. Çıkarttığım zaman çok rahatlıyorum ben tutmaktan daha iyi.
bende olay kolay çıkarabilen biri değilim canım çok iyi hatırlıyorum em son 2009 da kusmtum :) mide bulantışarım oluyor fakat çıkaramıyorym afedersin bazen geğirince ağzıma geliyo gibi oluyo o durum çok kötü oluyo tamamen çıkarbilsem midem biraz rahatlayacak gibi oluyo bazen

canım gittim doktora her şey normal sorun yok dedi. Haftaya normal randevuma gidecem. Dinlen zorlama dedi. Bu hafta için 3 gün raporluyum içim rahatladı ama niye tekrar çağırdı diye telaş yapmistim
Sevindim canım. Hadi geçmiş olsun.. Güzelce de dinlenirsin bu sürede. Endişelenme artık canım. Çağırmasa da belki ilgilenmiyor derdin :) Ne güzel işte, haftaya yine göreceksin bebişiniii Kontrol etmek istiyordur, iyi de yapıyor. Merak etme. Olmayacak bir şey

canım bana 14 marta randevu verdi çok mu geç acaba en son cmt gittim ..Senin kahverengi lekelenmen mi olmuştu benimde önceki haftalarda oldu dr takip et çoğalırsa gel dedi 3 gün sürdü hafif şekilde plesanta oluşumunda oluyormuş kesenin etrafında kanamam da yoktu bir ihtimal de miyomumdan gelmiştir diyorum sen dinlenmene bak kafana takma herkeste olabiliyor

Teşekkürler canım. Evet haklısın. Hem bebisi mi gördükçe daha çok rahatlıkla um geçen kontrolüm de 2 hafta sonra gel diyince uzulmustum

Evet canım kese etrafında çok küçük kanama alanı vardı sanırım onu attım. Ama dediğin gibi plesenta yerleşmesi olabilir o da 7-8. Haftalara denk geliyor. Icin rahat etsin git görün sende çok stresli bir durum canım anlıyorum seni dün çok korkmustum ben.

canım benimki önceki haftalardaydı şu anlık bir şey yok hatta akıntım olduğu gün doktora gitmiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti inşallah olmaz ikimizin de bir daha

canım benimki önceki haftalardaydı şu anlık bir şey yok hatta akıntım olduğu gün doktora gitmiştim bir sıkıntı gözükmüyor demişti inşallah olmaz ikimizin de bir daha
Inşallah canim. Kimsede olmasın inşallah. Sağlıkla sıhatle kucağımıza almak nasip olsun hepimize. Şu sıkıntılı haftalar bir geçse 3. Ayı doldurmak rahatladım canım öyle düşünüyorum

Amin canım.. Ne oldu akıntın kesildimi yoksa devam ediyormu?

Bizde salı günü gidicez 4+4 um benden küçük olan varmı yoksa en kucuk bizmiyiz

Birde özel hastaneye mi devletemi gidiyorsunuz

İyi, mutlu akşamlar cici anneler :)
Hiç moralini bozma canım benim de sat 14 ocak 13 şubatta kanda çıktı, geçen hafta usg de kese göründü bebiş görünmedi cuma tekrar kontrol var bakalım ne olacak :) bir de karından yada alttan bakmaya göre değişebiliyor. 5+6 haftalıksın canım sat a göre :)
Bizde salı günü gidicez 4+4 um benden küçük olan varmı yoksa en kucuk bizmiyiz

Birde özel hastaneye mi devletemi gidiyorsunuz
galiba en küçük sizsiniz ama bakarsınız bizi geçersiniz :) ben bulunduğum şehir şartlarında üniversite hastanesine gidiyorum yalnız hastane büyük şehirlerdeki bazı özellerden bile daha donanımsız bunun için Ankara da doğum düşünüyorum kısmet olursa oradada eğitim araştırma hast. düşünüyorum ama özele de dönebilirim

Ben de kararsız kaldım şuan özele gidiyorum ama ankarada lokman hekim var etlik ve sincanda ama iyi değil diye duydum

Ben de kararsız kaldım şuan özele gidiyorum ama ankarada lokman hekim var etlik ve sincanda ama iyi değil diye duydum
Canım bulmak zor valla bende ankara elmadagda oturuyorum ve dk kırıkkaleye gidiyorum doktora orada özel hastaneye gidiyorum

kızlar hami hamileyken hormonların etkisiyle duygu değişikliği yaşanıyor deniliyor ya galiba bugün öyle bişey yaşadım akşam akşam kalktım tuvaletleri temizledim biraz ortalığı topladım ama ağlaya ağlaya heryer çok pis diye ağladım :) (şimdi gülüyorumbu yaptığıma) eşimde ağlama bebeğim ben yarın temizlerim diyo ama ben hala ağlıyorum oda gülüyo ay çok tuhaf bi durumdu kaç günlerdir hiçbirşeye elimi sürmüyorum inanın sanki hiç halim yok gibi eşimde yaptırmıyo gerçi süpürge tutacak oluyorum kızıyo bizde durumlar böyle

Anneler saglık ocagında yaptırdıgım tahlıl sonuclarını aldım demır dusuk hem de cooook haftsya doktora gosterecem zaten bıldım bileli hep dusuk uffff galıba bu yuzden hep yorgun olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…