2015 Ekim Anneleri

Hey maşallah doktorum bir tane bile test istemedi benden.

Canım benim 34.57 mm yazıyordu. 7+1 gitmiştim.

yaa benim yarın randevum vardı kan tahlili sonuçlarımın baIsı pazartesi çıkacak pazartesiye kaldı memlekete gideceğiz bugün kayınvalidemde kalacağız :s annemlerde aynı yetde ama hep oarada kalıyoruz

Canım rubella, toksoplazma falan çok önemli!! Hayvan parazitlerine ve çiğ ete karşı bağışıklık falan oluyor. Eğer bağışıklığın yoksa, kesinlikle uzak durman gerekiyor. HIV zaten aids yani Allah korusun.. Sonra bazı hastalıkların sarılık falan taşıyıcılığına bakıyorlar.. İdrar testi enfeksiyon için falan önemli.. Hepsi önemli canım. Baktırmalısın bebişin içiiinn

of canım ben her kalktığımda benîm ki hemen kızıyo bişey yapma diye neyse artık bu zamanlarıda geçireceğiz napalım atık içim ne kadar rahat etmesede

Canım daha önce görmemiş miydi keseyi? İlk defa mı gittiniz? Başka gidebileceğin bir doktor yok mu, sorsan.. İnşallah sorun yoktur canım yaa..
Hayır burada randevu almak çok zor ancak alabildim rahim büyümüş iyi dedi birçok öneri yaptı vaginal usg olduğu için kendimi çok sıktım yani bir dakika bile sürmedi usg

Ay benim doktorum istemedi. Sağlık ocağından da istemediler nasıl sinir oldum şimdi anlatamam.

Hayır burada randevu almak çok zor ancak alabildim rahim büyümüş iyi dedi birçok öneri yaptı vaginal usg olduğu için kendimi çok sıktım yani bir dakika bile sürmedi usg
7. haftanda neden vajinal çözebilmiş değilim 5 haftalık gitmiyorsun ki.. Bu doktorlar bir alem.

selam hamişler mide bulantılarımdan kac gundur giremedim buraya bulantı bilekligi aldım banamısın demedi ya yokmu care bulan su bulantılara bu arada 6+3 olduk gecen hafta dr kalp sesini falan duydu ama daha tahlil falan istemedi bazı arkadasların tahlilleri testleri falan yapılmıs ne zaman istiyecekler bizden ya

of canım ben her kalktığımda benîm ki hemen kızıyo bişey yapma diye neyse artık bu zamanlarıda geçireceğiz napalım atık içim ne kadar rahat etmesede
Kızması iyidir belki de :)) Benimki mi sallamıyo acep Ama çok ağır iş yapmıyorum canım. elektirik süpürgesi, vileda gibi bir şeyle yer silme falan.. Bir de evde yokken yapmıştım Bir de ablam doktor benim. Sen yine de dikkat et, çok yokmuş gibi davranma, ilk 3 ay önemli dedi. Kalp atışını duyana kadar kendimi çok kaptırmak istemiyorum Allah korusun ama, zaten yorgun olunca bişey yapmıyorum.. Dinlen gitsin sen de canım

Sagol canım yok hepsini yaptıracagım zaten artık yavas yavas verecegiz kanı ne yapalım

Doğru canım benimkinide yukledim kese 5 cm mis 15.4 baya ibüyük tabi makinadn makinaya fark var belkide rahim kalınlığı falandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…