- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Valla doktor gibisin kizz masallah :)) ben hicbisey anlamadm baktigimda. Peki nasil boyutu moralim bozuldu biraz kucuk gibi geldiCnm bu kese değil bebeğin boyu 3,8 mm ve ultrason sonucuna göre 6 hafta 1 günlük yazıyor kağıtta, hatta 2 gün fazla veya 2 gün eksik olabilir yazıyor. Ayrıca benim hesabıma göre 233 gün değil 237 gün var doğuma. Galiba seninki geç döllenme 4 gün kadar.
Doktora sordum nasil diye normaal dedi sorun yok 15 gün sonra gel dedi yiNede bak senin dedgini gibi 4-6 olmaliymis6 haftalıksın daha normalde 4-6 mm olmalı diye okudum. seninki +-2günüde düşünürsen normal bence cnm üzülme doktor ne dediki?
Aynen canim cunku ben sunu anladm gerçekten doktordan doktora fark var. Doktor dis gebelik deyince kac gun boyunca neler cektim bir ben bir Rabbim bilir... Benim kendi doktorm bana dediki nasil doktor yalnizca sana dedegre bakip dis gebelik demis dedi cok sasirdi.. Rabbim bebislerimizi sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etain insallah canim yaacanım tedirgin olmakta çok çok haklıymışsın doktoralarada güven olmuyor ama sen en iyisini yapmıssın valla peşini bırakmamıssın arastırmıssın etmişsin ne güzel şuan bebeğin senınle şimdi daha çok hak verdim sana Rabim bebeğini korusun canım sağlıcakla kucağına al inşallah
Bence de sorun yok gittiğin saat bile etkiler boyunu çok hızlı büyüyor çünkü bu dönemde bebekler. Bence 0,02mmyi kafana takma hiç önemli bir rakam değil ayrıca bak senin ultrason kağıdın da 6 hafta 1 gün yazıyor ama opsiyonda var yani 5 hafta 6 günde olabilir diyor. Bu aralığı neden veriyorlar çünkü o kadar küçük bir şeyi dışardan ölçerken ölçüm hatası yapılabilir diye. O nedenle kafana takma.Doktora sordum nasil diye normaal dedi sorun yok 15 gün sonra gel dedi yiNede bak senin dedgini gibi 4-6 olmaliymis
Cok tesekkur ederim canim insallah hicbir sorun olmaz. Peki sunu merqk ediyorum sik sik usg ye girmek gercekten zararli mi?? Ve aldigimiz besinlerle bebegin buyumesine katki saglayabilirmiyiz bu donemde hizli gelisim icin ?Bence de sorun yok gittiğin saat bile etkiler boyunu çok hızlı büyüyor çünkü bu dönemde bebekler. Bence 0,02mmyi kafana takma hiç önemli bir rakam değil ayrıca bak senin ultrason kağıdın da 6 hafta 1 gün yazıyor ama opsiyonda var yani 5 hafta 6 günde olabilir diyor. Bu aralığı neden veriyorlar çünkü o kadar küçük bir şeyi dışardan ölçerken ölçüm hatası yapılabilir diye. O nedenle kafana takma.
Eki Görüntüle 1434211 Buda benim minigim cok korkuttu beni artik hersey bitti yasamiyor sanmistim.sukurler olsun rabbime.
Evet canim duymadik ama attigini gorduk cok sukur.kalp atışı var mı cnm .:) çok sevındım
Usg ses dalgalarıyla yapılan bir ölçüm metodu zararı olmayabilir fakat ben her ihtimale karşı sık sık gitmiyorum doktora çünkü ilk yaptıkları bi usg çekmek oluyor. Bence kendine doğum için bir doktor belirle bir de ne olur ne olmaz diye kontrol için bir doktor belirle yeter.Cok tesekkur ederim canim insallah hicbir sorun olmaz. Peki sunu merqk ediyorum sik sik usg ye girmek gercekten zararli mi?? Ve aldigimiz besinlerle bebegin buyumesine katki saglayabilirmiyiz bu donemde hizli gelisim icin ?
Tamam tatlm cok haklisin cook tesekkurler. Ben devlet hastanesindeki doktorumdan cok memnunumda o da 15 gun sonra gel dedi. Benden 5 tup kan ve idrar tahlili istedi pp.tesi cikacak sonuclar ama doktor 15 gun sonra sonuclarla gel dedi. Ben daha erken gelim dedim yok dedi kizdi bana bekle bu kadar sabirsiz olma dedi ama benim icim rahat etmiyo sonuclari alip oxele mi gostersem diyorum sence napayim tatlm k. Bakm a cok wiktim seni sorularimla amaUsg ses dalgalarıyla yapılan bir ölçüm metodu zararı olmayabilir fakat ben her ihtimale karşı sık sık gitmiyorum doktora çünkü ilk yaptıkları bi usg çekmek oluyor. Bence kendine doğum için bir doktor belirle bir de ne olur ne olmaz diye kontrol için bir doktor belirle yeter.
Yeme içme tabi önemli vücudun ihtiyacı kadar her gıda grubundan azar azar yemeli. dengeli beslenmek gerekiyor.
bende önümüzdeki günlerde karar vericem yarınki kontrolü atlatayımdaEvet yer olarak bana da biraz ters korfezde oturuyorum ama hastane yeni oldugu icin ozellikle akademi olsun istedim. Cihazlari odalari mobilyalari lavabolari yeni. Bu yuzden tercih sebebim oldu acikcasi:)
benimde öyle hemen midem bulanıyorBir kaç gündür su içmek işkence gibi.
benimde öyle hemen midem bulanıyorşu hiç midesi bulanmayanlara çok özeniyorummmm
Benim icin ikisidr ayni derece ama kizim olursa beraber bir ornek giyinmek gibi bir hevesim var:) simdiden kombinlere bakiyorum hatta esim tek erkek cocuk ailesinde onu dusununcede erkek olsun istiyorum :) herseyden once saglikli olsunlar da ...canım ne güzel ya ben sanki erkek olcak gibi hissediyorum ama allah ın gücüne gitmesin kız olsun istiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?