2015 Ekim Anneleri

ngarenk0606, post: 39753568, member: 656845"]senin gibi ben üşüyorum titriyorum hatta ve çok aşırı uyuyorum en büyük sorunum bu:KK43:
doktoruna bunu sordunmu peki[/QUOTE]
hayır öncelikle kutlarım seni Rabbim sonuna kadar hayırlısıyla sağ salim bebeklerimizi kucağımza almayı nasip etsin bize sadece dr şunu söyledi kasıkların ağrır belin çok ağrır miğden belki bulanır onun dediği gibide oldu aşırı uyuyorum mesela elimde değil

ben uyuyamiyorum 3 yasinda bir kizim var onunla ilgilenmem lazim daha özele gitmesin bundan öncebir ddüşük yasadim bütün heveslerim bitmiş sanki onda ilk öğrendiğimde gitmistim

senin haftanla doktorunun söylediği hafta birbirini tutumu peki

kızlarr hepinize selamlar bayadır girmiyordum o kadar cok bulantım war kı laptopa bıle bakamıyorum.son 4 gundurde kahvaltıdan sonra hemen kusuyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.8.haftamın içindeyim sizin nasıl gidiyor ben cok kolay gecıyor dıyemeyecegım allah sabrınıda verır ıns.kalbımde cok sıkısıyor sızede oluyor mu merak edıyorum

2 çorap 1 patik giyiyorum banamisin demiyor üşüme aninda usudukten sonra Miden bulaniyomu bu olay sonra bagirsaklarini etkiliyomu:)))

hayır burası 1 yada 2 gün önceden gidiyor ama hemen hemen aynı benim bebeğim 7+1 burası ise 7 olmadan hemen o haftaya giriyor ama 2 gün filan oynadı aslına bakarsan çokta değil

2 çorap 1 patik giyiyorum banamisin demiyor üşüme aninda usudukten sonra Miden bulaniyomu bu olay sonra bagirsaklarini etkiliyomu:)))
bende bulantı hiç olmadı çook hafif tiksinme oldu etten mesela ağzıma et vuramıyorum sadece sebze besleniyorum ama tabi ki üşümek bağırsakları etkilior:)yeter ki sağ salim alalım kucağımıza gerii önemli değil gülü seven dikenine katlanır misali

Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar

kızlarr hepinize selamlar bayadır girmiyordum o kadar cok bulantım war kı laptopa bıle bakamıyorum.son 4 gundurde kahvaltıdan sonra hemen kusuyorum.allah hepımızın yardımcısı olsun.8.haftamın içindeyim sizin nasıl gidiyor ben cok kolay gecıyor dıyemeyecegım allah sabrınıda verır ıns.kalbımde cok sıkısıyor sızede oluyor mu merak edıyorum
akşam yemek yemeden önce bol bol marul domates salatalık yesene benim hafif bulantılarım bunlardan sonra rahatlıyor gerçi ben sizler gibi bi bulanma yaşamadım bilmiorum allah yadımcınız olsun

Kendimi strese sokuuorum yaa bebegimin kalbi durduysa die evham yapiyom 2 hafta var daha randevuma ama korkuuom kizlar
ne düşünürsen o olur unut ya tek doğuran senmisin aynı şeye odaklanacağına git kıyafet bak oda takımı bak başka şeylerle uğraş allah korusun her zaman olumlama yapın rica ederim zaten bişey olursa 9.ayıında kordon dolanır yine kaybederiz yapmayın iyi düşünün iyi olsun

Dun gece bi uyandim nasi usumusum titriyorum resmen hamileleikte normal heralde

Allah korusun canım ben de senin gibiyim bazen iyi mi acaba bebeğim diye endişelniyorum maalesef burdaki bir kaç olumsuz örnekten dolayı sanırım. Bizde endişeye kapıldık. Seni anlayabiliyorum.

Allah korusun canım ben de senin gibiyim bazen iyi mi acaba bebeğim diye endişelniyorum maalesef burdaki bir kaç olumsuz örnekten dolayı sanırım. Bizde endişeye kapıldık. Seni anlayabiliyorum.
lovely'e katılıorm benim hislerime tercüman olmus resmen aynı durumdayız canım. bende panikliorm ama aklıma geldikçe Rabbim korur onu bnmledir diorm kafamı baska seylere odaklamaya calısıorm sende öyle yap strese sokma kndini

Back
X