2015 Ekim Anneleri

Canım açılmanın olması çok iyi, bende pazartesi açılmam varsa suni isteyeceğim. İnşallah bir kaç cm de olsa olur açılmam. Olmazsa da yapacak bir şey yok artık, hayırlısı
İnşallah açılman olur canim,zaten birkaç yerde okudum ben ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bazı doktorlar açılma hic yoksa sini vermiyorlarmış bebeği strese sokmamak için. Ama tabi belli olmaz hicbir şey. Bugün doktorum da bana suni ile başlayacağız ama bir aksilik olursa sezeryana da dönebiliriz dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Insallah canim icimiz rahat olsa ama elimizde degil ki uzulme annesi bebisin iyi heyecan hepimizde doruk noktada sona geldik insallah guzel haberlerle doneriz hepimiz

Sagol canim bizde siz gbi kavusalim bebislere heyecandan zor duruyorm☺

kızlarrr bugünün tarihi de çok güzel 10.10.15 tam doğum tarihi olsaaa ne güzel olurduuu bizim bebişlerin gelceği zaman belli olmadığı için böyle güzel tarihler denk gelirmi bilmiyorum. bir sonraki de güzel 15.10.15

İnşallah bizimki de sizinki gibi kolay olur, hikayenizi biliyorum ve dua ediyorum böyle kolay olsun diye☺

Cnm aynı belirtiler birde bebişler çok büyüdüğü için kalp atımları yüksek çıkıo benimki 169 u bile gördü. Doktor normal dedi sonuçta bizimki bile devamlı 70 atmıyo dediydi..
180-200 arası olunca serum bağladılar canım sonra düştü şükürler olsun. Kimse evladıyla sınanmasın inşallah.. kucağıma alınca nasıl olacağım acaba..

İnşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun☺

Bugün güne sinir olarak başladım bi densiz seni niye hala doğuma almıyorlar pazartesi günün geçerse sezeryan iste bebek kakasini yutar boynuna kordon dolanır falan deyip durdu biraz tersledim ama haketti. Yani bunlar söylenecek şeyler mi?? Artık kendimi karantinaya alcam nerdeyse.. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, tüm bekleyen anne adayları dualarimdasınız☺

Ayın 14 ü son yazmışsın. 41. Hafta mı 40. Hafta mı? Beni de son 2 dir kontrol ediyor alttan. Kendini kasma Can'ın çok yanmaz. Bir de Dr bana en az 1 saat yürüyüş verdi. Yürü sende. Hatta 2 saat yürü. Demek ki faydası var ki kadın sıkı sıkı tembihledi... 14 üne kadar çatır çatır doğurursun inşallah :)))

Bebek kakasını tutuyor ilk senin ağzına yaptıracağım demek gerekiyor :))))hatta ben de o şom ağzına salıncak kurup sallana sallana yapmayı düşünüyorum demek. Sonra yüzünün aldığı o morumsu ifadeyi görüp yürümek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…