İnşallah açılman olur canim,zaten birkaç yerde okudum ben ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bazı doktorlar açılma hic yoksa sini vermiyorlarmış bebeği strese sokmamak için. Ama tabi belli olmaz hicbir şey. Bugün doktorum da bana suni ile başlayacağız ama bir aksilik olursa sezeryana da dönebiliriz dedi. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Canım açılmanın olması çok iyi, bende pazartesi açılmam varsa suni isteyeceğim. İnşallah bir kaç cm de olsa olur açılmam. Olmazsa da yapacak bir şey yok artık, hayırlısı
Insallah canim icimiz rahat olsa ama elimizde degil ki uzulme annesi bebisin iyi heyecan hepimizde doruk noktada sona geldik insallah guzel haberlerle doneriz hepimizGünaydın canım ahh bende de bitmiyor heyecan yapmayım diyorum yapıyorum. Dün bebeğimin kalp atışları çok yükseldi ve bunun nedeni büyük ihtimal benim heyecan ve stres yapmammış o kadar üzüldümki ona bir zarar veriyorum diye.. Rahat olmamız gerek canım. Allah yardımcımız olsun..
Canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun insallah kavuscaksin bebisine ne guzellKizlar 12 bucukta sezeryana girecegiz dua edin. Doktorlar oyle karsr verdiler. I'm
Sagol canim bizde siz gbi kavusalim bebislere heyecandan zor duruyorm☺Gozunaydin canım.. Annen gelirse rahatlarsin. Destek oluyorlar insana şükürler olsun. Allah başımızdan eksik etmesinİnşallah en kolay şekilde yaparsın doğumunu canım..
Canım ne güzel anlatmissin. Aynen öyleBu ara pek giremesem de aklımın bir tarafı burda hep Doğumu bekleyen herkese kolay sağlıklı doğumlar inşallah..
Canım ciddi bir durum varsa başka doktora görün istersen. İnşallah her şey yolundadır hayırlısıyla.. Stres yapma canım..
Hadi bakalım inşallah, yazarım ben her türlü gelişmeyi eğer oğlum gelecek olursa :)
Sabırlı mı kaygısız mı bilemiyorum vallahiooo benim de oğluşum geliyor. sabırlı oğlanlar olcaklar anlaşılan
Az kaldı inşallah sağlıkla gelsinler kuzularımızInsallah canim icimiz rahat olsa ama elimizde degil ki uzulme annesi bebisin iyi heyecan hepimizde doruk noktada sona geldik insallah guzel haberlerle doneriz hepimiz
Sabırlı mı kaygısız mı bilemiyorum vallahi
İnşallah bizimki de sizinki gibi kolay olur, hikayenizi biliyorum ve dua ediyorum böyle kolay olsun diye☺Doğuma sancısız gittim kızlar haberiniz olsun bende doğum sancılarını nasıl anlıcaz diyordum burda belki hatırlarsınız çünkü zaten son zamanlar kasılmalarım vardı. Benim önce nişanım, 5-10 dakka içinde suyum geldiğinde ne sancım vardı ne bişiy. Duşa girdim çıktım saçımı kuruttum, fön çektim, makyaj yaptım, giyindim, ortalığı topladım, bulaşıkları yerleştirdim 2 saatte falan çıktık evden hastaneye gittiğimde hala hissedilir sancım yoktu açılmam 3 cm'di. Nst'ye bağlandığımda düzenli sancı çıkıyordu ama ben hissetmiyordum. Odaya indirdiler orda bağladılar bekleyelim dayanabildiğin yere kadar dediler 5-6 cm olmuş açılmam sancılar o zaman başladı. Nefes tekniğiyle de çok kolay idare edilebiliyordu fakat ne çekicem ya dedim öyle istedim epidurali. E eager
180-200 arası olunca serum bağladılar canım sonra düştü şükürler olsun. Kimse evladıyla sınanmasın inşallah.. kucağıma alınca nasıl olacağım acaba..Cnm aynı belirtiler birde bebişler çok büyüdüğü için kalp atımları yüksek çıkıo benimki 169 u bile gördü. Doktor normal dedi sonuçta bizimki bile devamlı 70 atmıyo dediydi..
İnşallah hepimizin Allah yardımcısı olsun☺E eager ara kasılmaların başlamış sadece. Tam bir sancı yok gibi. Zaten sancı gelse yerinde duramıyormuşsun. Bunu mutlaka anlarsın. Doktoruna güven. Senin kendi sancılsrın başlasın diye bekliyor umarım da öyle olur tatlım. Allah yardımcın olsun korkma. Bu arada doğum sancıları düzenli seyrediyormuş ve 20 dk da bir 10 dk da bir ve 5 dk da bir diye de kısalıyormuş. Bu arada şiddeti de artıyormuş.
Bizimki kızooo benim de oğluşum geliyor. sabırlı oğlanlar olcaklar anlaşılan
Bugün güne sinir olarak başladım bi densiz seni niye hala doğuma almıyorlar pazartesi günün geçerse sezeryan iste bebek kakasini yutar boynuna kordon dolanır falan deyip durdu biraz tersledim ama haketti. Yani bunlar söylenecek şeyler mi?? Artık kendimi karantinaya alcam nerdeyse.. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, tüm bekleyen anne adayları dualarimdasınız☺Bu arada arkadaşlar 40+3 olduk ve halen bişi yok strese girmeye çoktan başladım. Boş doğum hikayeleri dinlemekten de bıktım. Herkes kafasına göre yorum yapıyo. İşin kötü tarafı bunu anlatanlarda benden 2 hafta önce doğum yapan kişiler. Neden böyle oldu neden uzuyor bilmiyorum. Psikolojim iice bozuldu başlasa doğum keşke kendiliğinden. Hergün bugün doğum başlayabilir diye uyanmaktan bıktım. Kızlar ne olur dua edin hayırlı bi şekilde doğum başlasın hayırlı sonuçlar olsun
Ayın 14 ü son yazmışsın. 41. Hafta mı 40. Hafta mı? Beni de son 2 dir kontrol ediyor alttan. Kendini kasma Can'ın çok yanmaz. Bir de Dr bana en az 1 saat yürüyüş verdi. Yürü sende. Hatta 2 saat yürü. Demek ki faydası var ki kadın sıkı sıkı tembihledi... 14 üne kadar çatır çatır doğurursun inşallah :)))canım merhaba. benim ilk gebeliğim. doktor normal olsun diye bekletiyor. ama 14 ü son. hala kendiliğinden doğum başlar umuduyla stres oluyorum. birde kontroller var. her seferinde hüsran. artık açılma varmı diye bakıyor hep. canım her seferinde daha çok yanıyor.
Bebek kakasını tutuyor ilk senin ağzına yaptıracağım demek gerekiyor :))))hatta ben de o şom ağzına salıncak kurup sallana sallana yapmayı düşünüyorum demek. Sonra yüzünün aldığı o morumsu ifadeyi görüp yürümek :)))Bugün güne sinir olarak başladım bi densiz seni niye hala doğuma almıyorlar pazartesi günün geçerse sezeryan iste bebek kakasini yutar boynuna kordon dolanır falan deyip durdu biraz tersledim ama haketti. Yani bunlar söylenecek şeyler mi?? Artık kendimi karantinaya alcam nerdeyse.. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin, tüm bekleyen anne adayları dualarimdasınız☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?