Benim ki kime çekti bilmem, çok tezcanlıyız ikimiz de. Dayısına benzediyse olabilir amabenimki babasına çektiyse kaygısız
Wuhuuu hızınıza sağlık. Oldu da bitti maşallah diyelim o zaman annesi. Sağlıkla kalın.Oğlumun sünnetinide yaptırdık çok şükür. 1-2 saat sonra taburcu olacağız kısmetse
Pazartesi bol doğum var desene. Allah kurtarsın. Hadi bakalım.Kızlar hepinize güzel bir haftasonu diliyorum öncelikle. Biz de bugün 40+3 olduk. Az önce muayeneden geldik. Nst iyi,ultrason iyi,açılma da iyiymiş. Ama hiiiiiic sancım yokdoktorum pazartesi 8de gel yatış yapalım dedi. Suni sancı verecek. Açılmam olduğu için sıkıntı olmadığını düşünüyor umarım da öyle olur. Artik ben de yavruma kavuşayım sağlıkla inşallah.. keza beklemek çok can sıkıcı artık 40+3 olan arkadaşlarım LadyCedar ve @pink_princes sizi çok iyi anlıyorum
Doğum süreci 40 hafta ile 41 hafta arası. Kadınlar kulübünün takvim sistemi 40 haftada bitince ruh hallerini etkiliyor. Bana kalırsa 41. Haftaya kadar takvim uygulaması olmalı. Sonuçta doğum denen şey 9 ay 10 gün süreç. Strese gerek yok canım keyfini sür.Canım bende aynı durumdayım sata göre 40+3. Ama artık kafama takmayacağım, düşündükçe stres oluyoruz maalesef. insanların doğum vakitleri değişmezmiş, ne kadar stres yaparsak yapalım o saatini bekliyor. Pazartesi bi karar ver gel dedi doktorum, pazartesiye kadar son hamilelik günlerimin tadını çıkarmayı düşünüyorum. Zaten geleceği varsa gelir, yoksa pazartesi bir şekil getireceğiz gibi, durum onu gösteriyor. Yeter ki sağlıkla kavuşalım, sen de canını sıkma. Sonbaharın tadını çıkar bir daha bulamayacağız :)
Canım yaa çok güldüm valla☺ deseydim keşke☺ kötü düşünmemek lazım ve böyle kötü şeyler anlatmamak lazım dimi diyebildim sadeceBebek kakasını tutuyor ilk senin ağzına yaptıracağım demek gerekiyor :))))hatta ben de o şom ağzına salıncak kurup sallana sallana yapmayı düşünüyorum demek. Sonra yüzünün aldığı o morumsu ifadeyi görüp yürümek :)))
Resmen okuyunca sesli güldüm, süper bi bakış açısıBebek kakasını tutuyor ilk senin ağzına yaptıracağım demek gerekiyor :))))hatta ben de o şom ağzına salıncak kurup sallana sallana yapmayı düşünüyorum demek. Sonra yüzünün aldığı o morumsu ifadeyi görüp yürümek :)))
Evt cnm samsundaym tokatta olmuş deprem baya hissettik ev beşik gibi sallandı çok korktkCanim gecmis olsun sen samsundaydin degil mi ablamlarda korkmuslar..erbaa da oldu ama amasya falan da sallanmis dun kardesim dedi depremi amasyada..cevre illerde de hissedilmis Rabbim korusun insallah annelik bole bise demekki once evladini dusunmek..Rabbim felaketlerden korusun cumlemizi
Kaynana lafını duyunca tuylerim diken diken oluyor ne karisiyosa huzur bozmak icin var bazılarıKizlar kaynanamla tartstik cok sinirliyim suan. Aslinda tartsma bile degil adam akilli soyledim ama kendiai triplrde. Dun bana sprmadqn balkonumdaki esyalrimin hepsini yangin merdivenine tasimis. Ben de tavr yaptim. Bugun ne oldu diye sordu. Bem de ii yapmissin guzel olmus da keskw benim habrim olsaydi dedim. Simdi konusmuyrz. Bana dedi ki sirtinda tasi tasi bir kez indirince kotu olursun dedi. Ne alaka anlayamadim. Ben de ben bana yaptiklarini inkar etmiyorum sadece habersiz yapmana alindim dedim. Kesin aksam kocam da anasini tutacak. Bak o zn sen kiyamete.
Canim cok komik yazmissin guldurdun Allah da seni guldursun aynen ole demeli☺☺Bebek kakasını tutuyor ilk senin ağzına yaptıracağım demek gerekiyor :))))hatta ben de o şom ağzına salıncak kurup sallana sallana yapmayı düşünüyorum demek. Sonra yüzünün aldığı o morumsu ifadeyi görüp yürümek :)))
Aminn canim Rabbim. korusun hepimizi bende korktum ailem amasyada ablam samsunda sukur gecti sıkıntısızEvt cnm samsundaym tokatta olmuş deprem baya hissettik ev beşik gibi sallandı çok korktkrabbim ölümün de hayrlısını versn
Canim sen kotu bisey demenissinki sana haber vermesi gerekirdi ortada hic bise yok...ole ters cvap niye verdi ki sirtinda tasimak falan ne alaka boşver tatlim ya..Kizlar kaynanamla tartstik cok sinirliyim suan. Aslinda tartsma bile degil adam akilli soyledim ama kendiai triplrde. Dun bana sprmadqn balkonumdaki esyalrimin hepsini yangin merdivenine tasimis. Ben de tavr yaptim. Bugun ne oldu diye sordu. Bem de ii yapmissin guzel olmus da keskw benim habrim olsaydi dedim. Simdi konusmuyrz. Bana dedi ki sirtinda tasi tasi bir kez indirince kotu olursun dedi. Ne alaka anlayamadim. Ben de ben bana yaptiklarini inkar etmiyorum sadece habersiz yapmana alindim dedim. Kesin aksam kocam da anasini tutacak. Bak o zn sen kiyamete.
Bazen böyle insanlara büyük bir saygısızlıkla cevap vermenin iyi olduğunu düşünüyorum. Bir daha böylesine laf işitmemek için az çok kendilerini frenliyeceklerine inanıyorum. Maalesef toplumunuzda lafını tartmadan söyleyen söyleyene. Lafı işitenler terbiyesinden ve saygısından ödün vermediği için veya kırıcı olmamak için sustuğundan bunlar nesilden nesile ürüyorlar. Ben en terbiyelisinden yazdım. Turizm sektöründe daha farklı bir cevap ile ağzını kapatıyorlar böylelerinin :)) umarım öylelerine denk gelirler :)Canım yaa çok güldüm valla☺ deseydim keşke☺ kötü düşünmemek lazım ve böyle kötü şeyler anlatmamak lazım dimi diyebildim sadecedün de hastanede benim doktorun başka bir hastası doğum yapmış, kolumdaki serumun aparatı çıktı diye telaşlı bir haldeydim kaçamadım yanından, kadın resmen iki saniyede bana korku filmi şeklinde bir doğum yaptığını anlattı gitti. Eşim kızıyor niye durup dinliyorsun diye ben sadece geçmiş olsun dicektim ama yakalandım işte☺herkesle ilişiği kesmeliyiz bence dün de kayınvalidem burnun çok büyümüş dedi şok oldum☺☺
Sözü hangi enerji ile söylediğin çok önemli. Sinirlendiğin zaman 10 dk derin nefes al ve sakin bir şekilde söylemen gerekeni söyle derim. Etrafımızdaki herşey enerjiden ibaret. Söylenen söz değil karşı tarafa giden enerji kırgınlığa sebep çoğu zaman. Başka ülkeye taşımadığı sürece bırak nereye taşırsa taşısın eşyaları :) kim bilir nasıl iyilik yaptığını düşündü de taşıdı o eşyaları. Bana kalırsa üstünde düşünülecek ve kafaya takılacak bir konu değil. Hamileliğini böyle konularla kendine zehir etme. Küslük, kırgınlık ne bileyim bunlar en son ihtiyacın olan şeyler. Eşini de ortada bırakmadan tatlıya bağla derim. Ola ki uygulamak istersen kayınvalideni karşına al ve bir daha değişiklik yapmadan önce bana da haber verir misin anne? Belki burada kalması gereken eşyalar vardır. Beraber karar veririz. Teşekkür ederim, yormuşsun kendini gel bir yorgunluk kahvesi yapıp içelim de. Olsun bitsin. Mühim olan her daim günü kurtarmak. Hayattan keyif almak. Çevreye keyif katmak. (Hele ki söz konusu yakın çevre ise )Kizlar kaynanamla tartstik cok sinirliyim suan. Aslinda tartsma bile degil adam akilli soyledim ama kendiai triplrde. Dun bana sprmadqn balkonumdaki esyalrimin hepsini yangin merdivenine tasimis. Ben de tavr yaptim. Bugun ne oldu diye sordu. Bem de ii yapmissin guzel olmus da keskw benim habrim olsaydi dedim. Simdi konusmuyrz. Bana dedi ki sirtinda tasi tasi bir kez indirince kotu olursun dedi. Ne alaka anlayamadim. Ben de ben bana yaptiklarini inkar etmiyorum sadece habersiz yapmana alindim dedim. Kesin aksam kocam da anasini tutacak. Bak o zn sen kiyamete.
Aminn canim Rabbim. korusun hepimizi bende korktum ailem amasyada ablam samsunda sukur gecti sıkıntısız
Canim annemler suluovada abim amasyada..hssedilmis epey cok korktum ben .Allah korusun canim tekrarını gostermesin insallah sukur sıkıntı olmamis kimseye vermesin Rabbimcanım ailen amasya merkezde mi suluovada mı yaşıyor? ben de bir ilçesindeyim depremi fazlasıyla hissettik dün. merak ettim de
Sözü hangi enerji ile söylediğin çok önemli. Sinirlendiğin zaman 10 dk derin nefes al ve sakin bir şekilde söylemen gerekeni söyle derim. Etrafımızdaki herşey enerjiden ibaret. Söylenen söz değil karşı tarafa giden enerji kırgınlığa sebep çoğu zaman. Başka ülkeye taşımadığı sürece bırak nereye taşırsa taşısın eşyaları :) kim bilir nasıl iyilik yaptığını düşündü de taşıdı o eşyaları. Bana kalırsa üstünde düşünülecek ve kafaya takılacak bir konu değil. Hamileliğini böyle konularla kendine zehir etme. Küslük, kırgınlık ne bileyim bunlar en son ihtiyacın olan şeyler. Eşini de ortada bırakmadan tatlıya bağla derim. Ola ki uygulamak istersen kayınvalideni karşına al ve bir daha değişiklik yapmadan önce bana da haber verir misin anne? Belki burada kalması gereken eşyalar vardır. Beraber karar veririz. Teşekkür ederim, yormuşsun kendini gel bir yorgunluk kahvesi yapıp içelim de. Olsun bitsin. Mühim olan her daim günü kurtarmak. Hayattan keyif almak. Çevreye keyif katmak. (Hele ki söz konusu yakın çevre ise ) Eki Görüntüle 1652993
Canim annemler suluovada abim amasyada..hssedilmis epey cok korktum ben .Allah korusun canim tekrarını gostermesin insallah sukur sıkıntı olmamis kimseye vermesin Rabbim
Canim maasallah rahatlığına ama olsun paniklememen iyi olmus hamilesin cunku☺canim Rabbim bi daha yasatmasin insanoglu o kadar aciz ve caresiz ki ...yapcak bise olmuyor sukur kazasz belasiz geldi gecti iyisiniz ya muhim olan bu..kayinvalden de anca anlamis dalginmis demekk ki o da ☺☺evet canım Allaha şükür bir şey olmadı. bendeki de dün baya rahatlıktı. evim 5. katta söylemiştim daha önceden baya sallandık ama ben önce başım dönüyor sandım oturduğum koltukta sonra deprem olduğunu anladığım aa depremmiş dedim oturmaya devam ettim:) kayınvalidem de mutfakta yemek yaparken tabaklar sallanmış dolapta öyle algılamış. yarım saat sonra söylüyor deprem mi oldu diye:) baya rahat geçirdik:) geçen yıl bandırmadayken yaşamıştım o bundan şiddetliydi ve baya telaşa kapılıp eve de girememiştim akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?