2015 Ekim Anneleri

180-200 arası olunca serum bağladılar canım sonra düştü şükürler olsun. Kimse evladıyla sınanmasın inşallah.. kucağıma alınca nasıl olacağım acaba..
Benim de geçen hafta aynısı oldu serum bağladılar. Sana neden olmuş olabilir dedi doktorun?

sorma canım fazlasıyla rahat davranmışız yaa. bendeki rahatlık durumunu da anlayamıyorum ben normal hayatında çok panik bir insanım ama son zamanlar böyle oldum. neyse dediğin gibi çok şükür iyiyiz sıkıntı yok. Allah bir daha yaşatmasın

Benim kv 1 haftadır bende. Biz ayrı ülke ve ayrı kültürün insanlarıyız. Konuşulan dilden tut, pişirilen yemeğe kadar farklı... Benim 2 kelimem var. Azınlıkta evet, çoğunlukla hayır. Hayır derken bile yüzümden tebessümü eksik etmiyorum(zorunlu olarak değil mizacım gereği) o da sorun etmiyor. Bazen hayatıma müdahale girişimine girişmeye çalıştığı oluyor. O zaman da saba Tümer gibi bir kahkaha atıyorum ve cevap veriyorum. O da kahkahalarla gülüyor, cevabıma sinir bile olamıyor. Ne bileyim ben 36sene daha yaşayacak mıyım? Yaşayacaksam da neden her günüm güzel, keyifli olmasın? Diye düşünüyorum. Tabii her insanın hayata bakışı ve olaylara tepkisi farklı. Bende bu düşünceye gelene kadar neler yaşadım neler... Hayatımıza her daim keyif katan, huzur veren insanlar çekelim diyorum.

Son düzenleme:

ay sinir oldum. zaten bizde doktor yerine başka bişeye muayene oluyoruz. bunlar doktorlardan daha iyi biliyor ya. te allahım sen sabır ver hepimize. bu ne yaaa. moral verir insan zaten strese girmişiz gireceğimiz kadar. bi kere bebek o kadar büyüdü ki içerde zaten rahat hareket bile edemiyor ki kordon dolanması çok zor. daha bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar ya uyuz oluyorum. sen hiç takma arkadaşım. bunlardan etrafta maalesef çok var.

canım düşünce tarzına bayılıyorum:) aslında biraz da eşimle iletişim nedeniyle bıraktım kendi haline. onunla çok sorun yaşıyoruz ailesi yüzünden. bir de dediğin gibi yaşayacak ne kadar süremiz var bilmiyoruz hayat kısa nerede son bulacağı belli değil. kendimizi strese sokmaktan yormaktan başka bir işe yaramıyor.

tatlım ayın 14 ünde 41+0 oluyor. ya bilmiyorum önceden de muayene oldum ama bu kadar acımamıştı. en sonuncusu nedense çok acıdı. hatta dün idrarı yaparkende yanma falan çok oldu. ama bu sefer uzun muayene etti çatıya baktı falan biraz da kastı ben ona bağlıyorum. yoksa bende utanma falan kalmadı o konuda ama o muayeneyi olmadan öncede 1 haftadır ufak ufak yanmalar vardı bakınca daha çok acıdı

Aynen ya doktor kontrolundeyiz.. benim ilk doğum onun yüzlerce doğumu olmuş sonuçta ☺ biz bu muhabbetlere daha fazla maruz kalmadan inşallah meleklerimiz sağlıkla gelir☺

Ay inşallah doğum pozisyonunu almıştır. Sezaryen iptal olur. Heyecanlı heyecanlı sürpriz gelişini bekleriz.
Kizlar bugun yine gittim doktora kizim ters kafasi yukari dayali ve suyu da cok azalmis.dr macera aramayalim isil hanim dedi..pzt sezeryan kesinlesti..hayirlisi boyleymis diyorum..bi dr nst ye girdim ilk kez sancilarim cikti 70-80 e varan..zaten 2 gundur cok kasilmam var karnim uzun sure sert kaliyor cok rahatsiz edici..

realistan allah da seni güldürsün arkadaşımmm

Aynen ya doktor kontrolundeyiz.. benim ilk doğum onun yüzlerce doğumu olmuş sonuçta ☺ biz bu muhabbetlere daha fazla maruz kalmadan inşallah meleklerimiz sağlıkla gelir☺

en kızdığım bayan modelleri. artık dediğin gibi bende daha fazla maruz kalmak istemiyorum. dün en yakın arkadaşım bile kaptırıverdi artık gelsin minişlerimiz

Amin canim insallah Rabbim korusun hepimizi

Pazartesi doğum yapacaklar listesindesin. Dualarımız seninle. "Macera aramayalım " :))) süpermiş doktor. Sezaryen olup memnun kalan çok arkadaşım var. Umarım çok kolay bir operasyon olur, tez vakit sağlığına da kavuşursun. Pazartesiyi iple çekiyoruz. Çok fazla doğum yapacak Ekim annesi var yuppi.

Canim hayirlisi buymus pazartesi kavuşcan insallah melegine Rabbim kolaylik versin

Kizlar mesajlarınız için çok teşekkürler. Geldik doktodan. Bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sadece tüm bebeklerde 3.5 mm mi cm mi bilmiyorum bir açıklık olacağını bizimkinde 4 mm oldugunu ama sorun teşkil etmediğini yüzde90 2 yaşına kadar kapanacagni söyledi. 9 ay sonra tekrar göreyim dedi.
Çok şükür atlattik. Rabbim hepimizin evladına sağlık versin İNŞALLAH.

gögüs ucu yara olanlar zeytınyağı sürüp streç filmle gögüslerinizi sarmayı da deneyin bi, bir tanıdık boyle yapmış göğüslerim hiç yara olmdı dedi

Bizimki de aynı canım kendi nereye ne isterse onu yapıyor çiçekli plastik legenler kaplar alıp herşeyimi onların içine yerlestiriyor, evdeki herseyin yeri değişiyor. Şimdi de kanepelere örtü alıp örttü kullanmadigim bir oda olduğu olduğu icin sorun degil birsey demedim. Sigaradan nefret ediyorum eşim balkonda ya da dışarı çıkıp içer. Kayinvalidem mutfakta pufur pufur içiyor evin içi leş gibi kokuyor.. yapabilecek hicbirseyim yok belim ağrıyor diyor başım ağrıyor tansiyonum oynadı şekerim oynadı diyip duruyor bana yardıma geldi güya☺

Canım diğer konular tolore edilebilir ama sigara konusuna bi dur demek lazım. Sen hamilesin + o eve bir bebek girecek. Kesinlikle içilmemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…