2015 Ekim Anneleri

Bende ilk baslqrda ayniydim qma bikac gun usr uste kayisi ustune ilik su ictim benim duzeldi ins seninde duzelir doktoruna bi sor istersen

Sordum ayni seyleri soyluo kayisi kuru kayisi sivi al meyve ye en son kefir dene dedi bide onu denicem korkuyorum bebege bisi olcak die . Karnim tas gibi

Dr um ilk haftalarda bana hamileler icin lavman vermisti az yapmistim rahatlamistim bu haftada kullanmak sakincali olur mu acaba

bıgün mide bılantım var 5 gündür memlekete gittim orda annemler kayınvalidemler bar sanki orda böyle değildim evine gelince mide bulantım başlıyo ve evin kokusu kötü geliyor

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ?BN 2 GUNDUR BERBATIM
SİZE BİŞEY SORUCAM 2 GECE ONCE DEĞİŞİK RÜYALAR GÖRDÜM SONRA BIRI KULAĞIMA ÇOK NET BİR BİÇİMDE ZÜLEYHA ZÜLEYHA ZÜLEYHA DEDİ UYANDIĞIMDA GÖRDÜĞÜM HİÇBİR RÜYAYI HATIRLAMADIM AMA O İSİM VE SES HALA KULAĞIMDA.HAMİLE KALDIĞIMI OĞRENDİĞİM İLK GUNDEN BERİ KZIM OLCAK GIBI HISSEDİYORUM.EĞER KIZIM OLURSA İLLAKI ZULEYHA İSMİNİ KOYMAM GEREKİR Mİ Kİ :/

="sykapusuz, post: 3977272mber: 454466"]saırım gaz sorunu hepimizde var kızlar bende yoğurt yemeye çekiniyorum valla hemen şişiyorum oyyy çok kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun
beenim ilk zamanlar gaz sorunum coktu simdi okadar yok sadece usumelerim devamindada ishalim var seninle gunlerimiz cok ykin simdiye kadar kac kere doktora gittin[/QUOTE]
üç kere gittim cnm haftaya tekrar gideceğim benim tüp bebek d vitamini eksikliği çıktı bakalım ne diyecek

kızlar d vitamini düşük çıktı sizdede var mı birde ph yüksek çıktı

bıgün mide bılantım var 5 gündür memlekete gittim orda annemler kayınvalidemler bar sanki orda böyle değildim evine gelince mide bulantım başlıyo ve evin kokusu kötü geliyor
Aynen canım bana da evimin kokusu kötü geliyor. Her yeri açıyorum havalandırıyorum, siliyorum yerleri. Ama geçmiyor gibi. Kokulara hassasiyetim çok fazla.

Ay bende yeni geldim kızlar 6+5 gunlukmusuz...kalbimizde atıyor çok şükür...bi suru kan verdim idrarda verdim haftaya alacağım hepsini inşallah..hakkımızda hayırlısı inşallah....

slm herkese bende yeni hamileyim . cok heyecanliyim ama mide bulantilarindan dolayi yemeden icmeden kesildim buda moralimi bozuyor.
Hayırlı olsun canım.. ve de geçmiş olsuuunn.. Yaşayanlar var, paylaşıyorlar yaptıklarını. Bir göz gezdir istersen. İnşallah geçer canım..

Canım illa zorunlu hissetme kendini ama göbek adı da koysan olur bence. Çok ilginç bir rüyaymış. Allah hayırlara çıkarsın. Zülayha: su perisi demekmiş. Hz. Yusuf'un karısının da adıymış ve güzelliğiyle ünlüymüş o da. Hayırdır.. gönlünü ferah tut

Ay bende yeni geldim kızlar 6+5 gunlukmusuz...kalbimizde atıyor çok şükür...bi suru kan verdim idrarda verdim haftaya alacağım hepsini inşallah..hakkımızda hayırlısı inşallah....
Gözünaydın.. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin..

amn cnm inşlh Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Sağol cnm ....

hanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan

hanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan
Ben de aynen, göbekliydim zaten biraz :/ Şimdi 5 aylığım.. Puuff!!

Aynen canım bana da evimin kokusu kötü geliyor. Her yeri açıyorum havalandırıyorum, siliyorum yerleri. Ama geçmiyor gibi. Kokulara hassasiyetim çok fazla.
benimde koku hassasiyetim var ama hayret edilecek birşey kayonvalidemlerde gayet iyiydim eve gelince kokudan tiksiniyokrum halbuki benim evim daha iyi kokar çünkü dikkat ederim heryeri yumuşatıcıyla silerim güel koksun die kayınvalidem yazık sürekli yemek yaptığı için yemek kokar ama psikolojik mi bilmiyorum

Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum

yürüyüş hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar bu sabah biraz yürüyeyim dedim belim ağrıdı ve çok yoruldum

gecmis ="sykapusuz, post: 39778108, member: 454466"]beenim ilk zamanlar gaz sorunum coktu simdi okadar yok sadece usumelerim devamindada ishalim var seninle gunlerimiz cok ykin simdiy
Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum
benden 4tup iki de idrar tahlilide aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…