2015 Ekim Anneleri

="sykapusuz, post: 3977272mber: 454466"]saırım gaz sorunu hepimizde var kızlar bende yoğurt yemeye çekiniyorum valla hemen şişiyorum oyyy çok kötü oluyorum Allah yardımcımız olsun[/QUOTE]
beenim ilk zamanlar gaz sorunum coktu simdi okadar yok sadece usumelerim devamindada ishalim var seninle gunlerimiz cok ykin simdiye kadar kac kere doktora gittin

Canım gözün aydınn sevindim adına :) Rabbim kucagına alacagın günlerdeki mutluluğuda nasp etsin inşAllah

hemde nasıl özledik :) dayanamadım eşimede süpriz olsun diye bi hafta öne aldım :) bi yandan cook heycan yapıorm günler gecmio gibi bi yandanda hala evhamlıyım bakalım Rabbim nasibimizde bıraksın inşAllah

Ayy canımm çook sevindim bende senin gibiyim bulantı fln hiçbişey yok haliyle cok evhamlıyım inşAllah senin gibi güzel haberlerle gelirim

kızlar benim bebişim ultrasonda 1 hafta küçük çıktı
Canım benimde öyle sat'a göre doğum 2 ekim ama ultrasonda 10 ekim görünüo bnde ultrasona göre yaptım takvimi doktor gec döllenme olabilir dedi bi sıkıntı olcagını sanmıorm yani :)

Amin canım güzel dileklerin için tesekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin Allah seninde minigini saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin inşAllah

Bu arada aklıma gelmişken bişey sorıyım
özellikle akşamları midem çok fena agrıyor sanki baskı yapılıomuşta nefes alamıyormusum gibi uzanınca gecior ama otururken hiç rahat deilim neyden olabilir

Kizlarrrr kaç kilosunuz ben 67 ciktimmmmmm ekmek yemiyorum 2 litre su iciyorum
Bende 67 kiloyum canım, aldığımı hiç sanmıyorum doğru düzgün bişiy yemediğimden haftaya doktor kontrolüm var ölçecekler bakalım kaç çıkıcam.

Bende 67 kiloyum canım, aldığımı hiç sanmıyorum doğru düzgün bişiy yemediğimden haftaya doktor kontrolüm var ölçecekler bakalım kaç çıkıcam.
Benimde dun ve bugun istahsizligim başladı canım bisey yemek istemiyor ondan önce zor tutuyordum kendimi şuan yeni kalktim ama midem çok sis sanki dünyaları yemiş gibiyim

Biz birbirimizi takip edelim ayni kilodayiz ya

Kızlar bugun ruyamda bebeğimi gördüm kızmış kucağımda gezdiriyordum opuyodum pembe zibini vardı üstünde elimde de sari ve pembe bebek çorapları vardı hatta üstüme bile kustu ayyy çok emzirmisim dedim ne demek acaba hayır olsun sanki gerçekti ya

Benimde dun ve bugun istahsizligim başladı canım bisey yemek istemiyor ondan önce zor tutuyordum kendimi şuan yeni kalktim ama midem çok sis sanki dünyaları yemiş gibiyim

Biz birbirimizi takip edelim ayni kilodayiz ya

Ben hamile kalmadan öncede kaldıktan sonra da aynı çıktım canım yani kilo almamışım hiç ama haftaya çarşamba randevum var muhtemelen aradan 1 ay geçti diye yine ölçecekler akla kara o gün belli olacak yazarım.

Ben sabaha karşı sağa sola dönerken şunu farkettim sağa dönüyorum sanki benle birlikte karnımın içinde o da sağa düşüyor, sola dönüyorum sola kayıyor sanki ama bu kadar erken olmaz diye düşünüyorum.

Tamam bakalım hayırlısı olsun :)

Gözün aydın canım, test fiyatlarını ben de hiç bilmiyorum
Kizlar selam @direngeziparki B bebetas ben dun hastenemi aradim bende ayin 28 inde gidicem. Once muayene oluyormussunuz bunun icin normal muayene ucreti veriyorsunuz. ben akademi hastanesine gidiyorum 33 tl de ikili test ucreti aliyorlarmis.

Canim gecmis olsun. Her iste bir Hayir vardir kendini toparlamana Sevindim. Insallah en kisa surede yeniden hamile kalirsin

Sen de bizim icin bir ekim annesisin:) insallah hersey guzel olacak canim. En azindan hamile kalabiliyorsun bi sorun yok bak. Birdahaki sefere insallah cok daha guzel cok daha hayirli bir evlat nasip eder rabbim sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…