canım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yokTam bu aylarda çıkması lazım ama soruyorum soruyorum daha gelmedi diyorlar.
teşekkürler canım, iyi oldu öğrendiğimizKizlar selam @direngeziparki B bebetas ben dun hastenemi aradim bende ayin 28 inde gidicem. Once muayene oluyormussunuz bunun icin normal muayene ucreti veriyorsunuz. ben akademi hastanesine gidiyorum 33 tl de ikili test ucreti aliyorlarmis.
O of bende bende aynisindancanım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yok
geçmişler olsunCanlar günaydın :) ben hala hastayım sol ciğerim tamamen. Enfeksiyon kapmış.Ama ddirençliyim çok şükür.ikea da aile kart sahiplerine indirim varmış çocuk mobilya larına. Bizde bu ay 25 inde doktor konkontrolünden sonra inşallah gidip alacağız ufak tefek birşeyler :)
Evet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.canım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yok
canım ben bol salata yiyerek aştım, bir de kahvaltıda tost yemeyi bırakınca da farketti (bulantı yüzünden bir dönem çok tost ymiştim, kabız yapıyor bence sabah sabah kuru tost üst üste yiyince)Anneler kabiZlik ceken caresini bulan varsa Allah rizasi icin bana desin kivraniyorum deliricem
bence biraz da başka şeylerle oyalanınca unutuyoruz bulantıyı:)bıgün mide bılantım var 5 gündür memlekete gittim orda annemler kayınvalidemler bar sanki orda böyle değildim evine gelince mide bulantım başlıyo ve evin kokusu kötü geliyor
bizde de ben camları açıyorum eşim kapatıyor, sürekli bir açmaca kapamaca halindeyiz böyleAynen canım bana da evimin kokusu kötü geliyor. Her yeri açıyorum havalandırıyorum, siliyorum yerleri. Ama geçmiyor gibi. Kokulara hassasiyetim çok fazla.
Sizinkiler yine iyiymiş 3 mart 5 mart , ya ben ne yapayım kaç yere sordum anca haziranda çıkar dediler oof ofEvet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.
gözünüz aydın o zamanAy bende yeni geldim kızlar 6+5 gunlukmusuz...kalbimizde atıyor çok şükür...bi suru kan verdim idrarda verdim haftaya alacağım hepsini inşallah..hakkımızda hayırlısı inşallah....
2 tüp aldılae benden, ama oğlumda tam 7 tüp aldılar çok iyi hatırlıyorumHanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum
canım o dediğin galiba benim istediğimden çıkması lazımdı ama antalyadada yok tv de gördüm 5-6 tanesi otuz tlymiş gelse alcam ama yok
evham hepimizde var canım. evhamsız hamilelik olmaz sanırım. anca doğduklarında geçer diyecem o zamanda geçmiyor annelerimizin halini gözlemleyince git gide artıyor sanırımhemde nasıl özledik :) dayanamadım eşimede süpriz olsun diye bi hafta öne aldım :) bi yandan cook heycan yapıorm günler gecmio gibi bi yandanda hala evhamlıyım bakalım Rabbim nasibimizde bıraksın inşAllah
daha önce gitme şansın yok mu canım bayağı geç vermişler tarihi. en azından için rahatlardı ama sen genede kötü düşünme belki geç döllenme falandır ya da karından baktıysa küçüktür diye görememiştir. eski ultrasyon cihazlarıda kalp atışını bayağı geç gösteriyor çünküAyın 12 sinde daha çok var bu 3. Gidişim
Tamam canım.
bende normalde kabızımdır ama maşallah hamileliğimden beri daha sık çıkıyorum tuvaleteBende kabızlık olmadı çok şükür hatta normale göre daha rahat tuvalete gidiyorum. Bende de böyle bir belirti oldu sanırım :)
bir iki haftalık farkları bebek kapatabiliyor canım önemli olan sağlıklı ve kalbinin atışının olması ayrıca geç döllenmedir belkidekızlar benim bebişim ultrasonda 1 hafta küçük çıktı
En kötü ihtimal aşeriyorum.com'a bak canım.Sizinkiler yine iyiymiş 3 mart 5 mart , ya ben ne yapayım kaç yere sordum anca haziranda çıkar dediler oof of
Anladım canım ama ayın 2 sinde gitmiştim 10 gün sonra gel dedi ewet son adet tarihim e göre 9 haftalık galiba ama bebek o kadar büyük değil dediğin gibi geç döllenme faln galiba ama sabırsızım malesef bir hafta beklicem ama 1 ay gibi gözümdedaha önce gitme şansın yok mu canım bayağı geç vermişler tarihi. en azından için rahatlardı ama sen genede kötü düşünme belki geç döllenme falandır ya da karından baktıysa küçüktür diye görememiştir. eski ultrasyon cihazlarıda kalp atışını bayağı geç gösteriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?