- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Burda da öyle bütün yaz meyveleri var ama bende onları istemiyorum.Aynen :) burda büyük marketlerde mevsimi olmayan şeyler var ama benim istediğimden değil
Hepimiz aynı şeyi aşermeye çalışıyoruz sanırım.Kizlarr bende bisi aseriom hic bi yerde yok ama herAn cikabilir zamani geldi :) ruyalarima girio valla
O bende de oluyo yediğim şeyden anlamıyorum değişik bişeBu arada ben bişiy yemek istemiyorum çünkü ağzımda yedikten sonra çok kötü bir tat kalıyor neden ki..
En sonuncuyu baz al canım, bebeğinin gelişimi o yöndeymiş demekki. Ben en son gittiğimde 3 tane ultrason resmi çekti, birinde 6+5 birinde 7+0 birinde 7+2 çıktı. Çok hareket ettiğinden ölçemedi tam, en sonuncusunu baz aldık en son.Ben birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?
ende bakayım bi biraz daha sabrederim olmazsa getirtirim bi bakayım siteyeEvet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.
Canım bebişin maşallah çok güzel gelişmişBen birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?
bencede canım ama ev gelince psikolojik başlıyo galiba ordaya gittiğinde bulanmıyo diye düşüne düşüne bi hal oldum :)) şimdide çok sayılamaz tiksinme vr sadece nişey yiyesim gelmiyo orda hapur hupur yedimbence biraz da başka şeylerle oyalanınca unutuyoruz bulantıyı:)
En sonuncuyu baz al canım, bebeğinin gelişimi o yöndeymiş demekki. Ben en son gittiğimde 3 tane ultrason resmi çekti, birinde 6+5 birinde 7+0 birinde 7+2 çıktı. Çok hareket ettiğinden ölçemedi tam, en sonuncusunu baz aldık en son.
Son tarihi baz alıyorum o zaman.Burdaki ve netteki gün gün gelişimleri okumak büyük keyif veriyor bana o yüzden böyle ince hesap peşine düştüm :))Canım bebişin maşallah çok güzel gelişmişSon gittiğini baz almalısın bence ama zaten 3 gün fark etmiş herhalde. Çok da büyük bir fark değil bence.
canım sordum normal dedi doktor yine sat a göre alalım dedi sağlıklı olsundabir iki haftalık farkları bebek kapatabiliyor canım önemli olan sağlıklı ve kalbinin atışının olması ayrıca geç döllenmedir belkide
aynen öyle canım şimdi daha ii anlıyorum :)evham hepimizde var canım. evhamsız hamilelik olmaz sanırım. anca doğduklarında geçer diyecem o zamanda geçmiyor annelerimizin halini gözlemleyince git gide artıyor sanırım
Oh yarasınbencede canım ama ev gelince psikolojik başlıyo galiba ordaya gittiğinde bulanmıyo diye düşüne düşüne bi hal oldum :)) şimdide çok sayılamaz tiksinme vr sadece nişey yiyesim gelmiyo orda hapur hupur yedim
Bu arada ben bişiy yemek istemiyorum çünkü ağzımda yedikten sonra çok kötü bir tat kalıyor neden ki..
Ben birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?
En sonuncuyu baz al canım, bebeğinin gelişimi o yöndeymiş demekki. Ben en son gittiğimde 3 tane ultrason resmi çekti, birinde 6+5 birinde 7+0 birinde 7+2 çıktı. Çok hareket ettiğinden ölçemedi tam, en sonuncusunu baz aldık en son.
Benim hep aynı çıkıyor canım ama şöyle bir yazıya denk geldim bebeğimizin gelişme hızı her hafta aynı olmayabilirmiş yani bir hafta çok hızlı büyürken diğer hafta yavaşlayabilirmiş.Ben birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?