2015 Ekim Anneleri

Kizlarr bende bisi aseriom hic bi yerde yok ama herAn cikabilir zamani geldi :) ruyalarima girio valla

Bu arada ben bişiy yemek istemiyorum çünkü ağzımda yedikten sonra çok kötü bir tat kalıyor neden ki..

Ben birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?

Ben birşey daha soracağım hanımlar , geçen hafta çarşamba ultrasonda 6+0 çıkan gebeligim bu hafta çarşamba 7+3 çıktı , simdi hangisini baz alayım ben ?
En sonuncuyu baz al canım, bebeğinin gelişimi o yöndeymiş demekki. Ben en son gittiğimde 3 tane ultrason resmi çekti, birinde 6+5 birinde 7+0 birinde 7+2 çıktı. Çok hareket ettiğinden ölçemedi tam, en sonuncusunu baz aldık en son.

b
Evet ben haberlere baktım netten hep 3 mart ve 5 martta çıktığına ve gönderilmeye başlandığına dair haberler yapmışlar. Aşeriyorum.nette buldum 150 gr. 20 lira.
ende bakayım bi biraz daha sabrederim olmazsa getirtirim bi bakayım siteye

Canım bebişin maşallah çok güzel gelişmiş Son gittiğini baz almalısın bence ama zaten 3 gün fark etmiş herhalde. Çok da büyük bir fark değil bence.

bence biraz da başka şeylerle oyalanınca unutuyoruz bulantıyı:)
bencede canım ama ev gelince psikolojik başlıyo galiba ordaya gittiğinde bulanmıyo diye düşüne düşüne bi hal oldum :)) şimdide çok sayılamaz tiksinme vr sadece nişey yiyesim gelmiyo orda hapur hupur yedim

Canım bebişin maşallah çok güzel gelişmiş Son gittiğini baz almalısın bence ama zaten 3 gün fark etmiş herhalde. Çok da büyük bir fark değil bence.
Son tarihi baz alıyorum o zaman.Burdaki ve netteki gün gün gelişimleri okumak büyük keyif veriyor bana o yüzden böyle ince hesap peşine düştüm :))

bencede canım ama ev gelince psikolojik başlıyo galiba ordaya gittiğinde bulanmıyo diye düşüne düşüne bi hal oldum :)) şimdide çok sayılamaz tiksinme vr sadece nişey yiyesim gelmiyo orda hapur hupur yedim
Oh yarasın

ilk kese için 17 şubatta gittiğimde 5 haftalıktı. 27 şubatta kalp için gittim 6+6 idi. bajalım bı dahakıne 19 mart da gidicem o zman ne cıkıcak

Benim hep aynı çıkıyor canım ama şöyle bir yazıya denk geldim bebeğimizin gelişme hızı her hafta aynı olmayabilirmiş yani bir hafta çok hızlı büyürken diğer hafta yavaşlayabilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…