Yumuşatıcı kokularından da nefret ettim benbenimde koku hassasiyetim var ama hayret edilecek birşey kayonvalidemlerde gayet iyiydim eve gelince kokudan tiksiniyokrum halbuki benim evim daha iyi kokar çünkü dikkat ederim heryeri yumuşatıcıyla silerim güel koksun die kayınvalidem yazık sürekli yemek yaptığı için yemek kokar ama psikolojik mi bilmiyorum
Canım benimde damarlarım ince herkes kolay kolay alamıyor giriyolar cıkmıyo kan baska damar deniyolar vs o sırada tansiyonum düsüyor küt gidiyorumHanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum
O zaman bendeki bu belirsizlik böyle devam edebilir bir ileri bir geri tarihlerle :< 11 martta çağırdı doktor o zaman anlarım tam tarihi insallah
Ben de 11 mart ben deeeBenimde 11 mart canım 10+5 olucaz.
benm de cikti cnm bi sknti cikmadi cok sukur ...Kızlar yazmıstım doktor cok test istedi diye bugün sonuclarım cıktı hersey iyi güzel b12 vs ama idrarımda koyu renkle yazılmıs bi iki deger var netten arastırdım enfeksiyon diyor zaten kokusuz sarımtırak akıntım vardı canım sıkıldı ama anlayamadıgım 2 hafta önceki idrae testim gayet iyiydi böyle bi hafta icinde enfeksiyon oluyosa sık sık test yaptırmam gerekir hamilelik boyunca önlem almalı yarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek sonucum söyle muhakkak bileniniz cıkacaktır
Lökosit 27 / referans degeri 0-4
Eritrosit 3 / referans degeri 0-2
İdrarda nadir bakteri görüldü ..
Test sonucları cıkanınız varmı arkadaslar
basladim bende kefir icmeyeee bakalm ise yaricak miBir de kabız olana arkadaşlar varsa kefir için veya sıkabiliyorsanız havuç+elma suyu. Sorunu kökten çözüyor.
basladim bende kefir icmeyeee bakalm ise yaricak mi
merhaba güzel anneler bende ekim annesi olcam inşallah yeni gördüm bu bölümü Allah hepimizi sağ salim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Herkese Merhaba bende allah izin verirse ekim annesi olacağım .
Cnm kaçıncı haftanda başladı kusmalarin?Kızceler kusmsnız ne durumda ben valla su iciyorum suyu bile cıkarıyorum sız ne halerdesinizz.
hanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan
Kabızlık sorunum için Dupalac verdi doktor bana. Ancak yapabiliyorum.
merhaba :) aynı gün doğum tarihiiHerkese Merhaba bende allah izin verirse ekim annesi olacağım .
Benim gibi uyumayan var mı aranızda
Bende OLE canım 2 yi buldu yatmam sabahta erkenden uyanıyorum uykum varken uyuyamıyorum çalışan biri misin cnm yoksa ev hanımı mı?mesajını yeni gördüm ama bu gece saat ikiye kadar döndüm durdum yatakta :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?