2015 Ekim Anneleri

Yumuşatıcı kokularından da nefret ettim ben kokuyu ciğerlerimde hissediyorum resmen. İyice sıyırdım sanırım

Hanımlar bu rutin kan ve idrar testleri için kaç tüp kan almışlardı sizden ? Ben bir tüpte bile fenalaşıyorum eğer çok tüpse yanımda biriyle gideyim diyorum
Canım benimde damarlarım ince herkes kolay kolay alamıyor giriyolar cıkmıyo kan baska damar deniyolar vs o sırada tansiyonum düsüyor küt gidiyorum
O yüzdwn genellikle esim olıyor ve sürekli basımda beni konusturuyor taktik geliştirdik o sırada alıyolar kanı ben bugün verdim kan 4 tüp doktor bi 12/13 tane test istwmişti toplamda 4 tüp verdim ac karına ve bayılmadan bebişim kuvvet veriyor galiba bana

Kızlar yazmıstım doktor cok test istedi diye bugün sonuclarım cıktı hersey iyi güzel b12 vs ama idrarımda koyu renkle yazılmıs bi iki deger var netten arastırdım enfeksiyon diyor zaten kokusuz sarımtırak akıntım vardı canım sıkıldı ama anlayamadıgım 2 hafta önceki idrae testim gayet iyiydi böyle bi hafta icinde enfeksiyon oluyosa sık sık test yaptırmam gerekir hamilelik boyunca önlem almalı yarın sabah randevum var bakalım doktor ne diyecek sonucum söyle muhakkak bileniniz cıkacaktır
Lökosit 27 / referans degeri 0-4
Eritrosit 3 / referans degeri 0-2
İdrarda nadir bakteri görüldü ..
Test sonucları cıkanınız varmı arkadaslar

benm de cikti cnm bi sknti cikmadi cok sukur ...

Merhaba kızlar, çalışan anneler arasında ben de varım. Bu yüzden çoktan giremedim foruma. İş çık yoğun öğrenciler çok yoruyor beni. Çok şükür bulantım kusmam yok yoksa ne yapacaktım bilmiyorum. Sadece halaızlik be iştahsızlık. İşten eve yorgun gel sonra ev işi v s hiç foruma giremedim.

Bir de kabız olana arkadaşlar varsa kefir için veya sıkabiliyorsanız havuç+elma suyu. Sorunu kökten çözüyor.

Kızceler kusmsnız ne durumda ben valla su iciyorum suyu bile cıkarıyorum sız ne halerdesinizz.

hanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan

ben de aymıyım zaten göbeğim vardı ama gazdan iyice taş gibi oldu :)

Kabızlık sorunum için Dupalac verdi doktor bana. Ancak yapabiliyorum.

valla ben dün gece ağrıdan uyuyamadım. kayınvelidem verdi bana da bir ölçü içtim napıyım. bugün rahat uyuycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…