Sürekli uyku halim var, akşamları erken uyuyorum amaaaa Bende sık sık uyanıyorum. Ya tuvalete gitmek için yada su içmek için. Sabah ta sersem sersem uyanıyorum.Bende OLE canım 2 yi buldu yatmam sabahta erkenden uyanıyorum uykum varken uyuyamıyorum çalışan biri misin cnm yoksa ev hanımı mı?
Evet bende sık uyanırım uyuyamadığım halde ama neyse bi müddet sabredicez artık sonunda bi mucize var dimi ☺Sürekli uyku halim var, akşamları erken uyuyorum amaaaa Bende sık sık uyanıyorum. Ya tuvalete gitmek için yada su içmek için. Sabah ta sersem sersem uyanıyorum.
Bu arada herkese günaydınnn... Güzel bir gün olsun inşallah...
Günaydıııınnn, hayırlı cumalarHERKESE GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR
18:00 da canim. Haftasonu çalışmıyorum. Senin nasil ?
ben 08:00 - 17:00 çalısıorm ama henüz 5te cıktıgım görülmedi :) cogu zaman 17:30 bazen 18'de olabilior :) c.tesi pazar farkı yok hafta boyu aynı şekilde çalısıyorum yarım günüm yok yani tek izin günüm p.tesi :)çalışan anneler kaçta paydos ediyorsunuz?
canım kötü düşünme :) bende senin gibiyim sadece uyku problemim var ilk basta olan gögüs hassasiyeti flnda kalmadı ama saolsun burdaki arkadaslar içimi rahatlattı :) yinede insan tedirgin oluor bnde pazartesi gününü bekliorm güzel düşünelim güzel olsun bebişlerimiz bizimle olsunBen aşermiyorum, göğüslerim de acımıyo, midem de bulanmıyo.. sanki hamile değilim gibi.. bi tek uykum geliyo öğlenleri onun dışında aynıyımvar bu işte bi iş ama bakalım..
canım gözün aydın :) Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşAllahiyi aksamlar guzel anneler :)
biz bugun kalp atisimizi gorduk sukur. gec dollenme olmus o yuzden 6 haftalik gorunuyor. zaten vajinal ultrasonla gorebildik. karindan gorunmedi. kusmalarim baslaadi benim de. metpamit verdi dr.
canım hayırlı olsun hoşgeldinn Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşAllahmerhaba güzel anneler bende ekim annesi olcam inşallah yeni gördüm bu bölümü Allah hepimizi sağ salim sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
canım hayırlı olsun hoşgeldinn Rabbim kucagına almayı nasip etsin inşAllahHerkese Merhaba bende allah izin verirse ekim annesi olacağım .
canım o bendede oluyor sürekli agzım kuruyor ve cok fazla su tüketiyorum günde 1.5 litre rahat içiorm daha fazlada olabilir ama en az 1.5 litre gidior ona ragmen gece su içmeye kalkıorm sabah dudaklarım kupkuru oluorGünaydın kızlar ben günde toplasanız bir bardak suyu bu hafta zor içiyorum midem kabul etmiyor kesinlikle o yüzden geceleri ağzım, dudaklarım kupkuru oluyor. Bu gece korktum bu kadar susuzluk belirtisi veriyor vücudum ya bebeğime bişiy olursa diye bugün içmeye çalışacağım bakalım gece bir farklılık olucak mı...
ben varım ama kiloluydum ben 58,5 kiloydum o yüzden çok çirkin duruyorumhanımlar size birşey sorucam benim karnım çok sertleşti daha 7. haftamdayim birazda göbeğim vardı zaten ama o göbek oldu 4 5 aylık gibi. var mı böyle bir durumda olan
1. 5 litre bende bir ara içmeye özen gösteriyordum ama şu haftalar bulantılarımın tavanda gezdiği haftalar olduğu için ne mümkün ağzıma bişiy koymak. Ağzımda sürekli bir ekşi acı çirkin bir tat var. Ne yersem yiyeyim o tat geçmiyor.canım o bendede oluyor sürekli agzım kuruyor ve cok fazla su tüketiyorum günde 1.5 litre rahat içiorm daha fazlada olabilir ama en az 1.5 litre gidior ona ragmen gece su içmeye kalkıorm sabah dudaklarım kupkuru oluor
Canım o ilaca dikkat etmeni öneririm.Hayırlı cumalar kızlar..
Gittikçe kötüye giden kusmalarım ve en sonundada her yediğimi çıkaracak hale geldikten sonra doktorum zofran diye bi ilaç önerdi. ilaçı içer içmez bulantım kesildi haftalar üstüne yemek yiyebildim. Şikayeti olanlara tavsiye ederim.
bnm bulantım olmadıgı için içebiliorum ama bnmde iştahım yok bişey yiesim yok bi aksam düzgün ymk yiebiliorm onun dısında hep su birde o agızda kalan fena tat bndede var özellkle sabahları kahvaltıda ypsam gecmior sanki sekere vuruorm kndimi bi müddet değişsin die1. 5 litre bende bir ara içmeye özen gösteriyordum ama şu haftalar bulantılarımın tavanda gezdiği haftalar olduğu için ne mümkün ağzıma bişiy koymak. Ağzımda sürekli bir ekşi acı çirkin bir tat var. Ne yersem yiyeyim o tat geçmiyor.
Bende kahvaltı yaptım ağzım zehir gibi gene. Sanki hasta oluruzda ağzımızda kötü bir tat olur ya aynen öyle acaba bulantılarla birlikte bu da geçer mi yoksa doğuma kadar bunu yaşıcak mıyız?bnm bulantım olmadıgı için içebiliorum ama bnmde iştahım yok bişey yiesim yok bi aksam düzgün ymk yiebiliorm onun dısında hep su birde o agızda kalan fena tat bndede var özellkle sabahları kahvaltıda ypsam gecmior sanki sekere vuruorm kndimi bi müddet değişsin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?