Allah anali babali büyütsün canim.Hayırlı aksamlar yazdıklarınızı okuyamadım sayfalar ilerlemiş baya ben doğum yaptım saat 12.43 te çok şükür bebişim de ben de iyiyiz. Kızım 3670 gr doğdu daha küçük bekliyordum ben gerçi. Allah bekleyenlere de yardım etsin elimden geldiğince hepinize dua ettim. Haber vermiş olayım dedim öpüyorum kızlar sizi:)
Yaaa bn yrn normal dığum denemesine giricem kilosu 3.500 gözüküo acaba sezeryan mı istesem yazdıklarını okuyunca bi korktumm
Allah anali babali büyütsün canim.
Forumdaki çoğu kişi sezeryan oldu ve çoğunlukta çok memnun senin gibi. Benim henüz açılmam yok fitille açılma deneyecek doktorum ve suni sancıyla. Yoksa geri kalan herşey normal doğum için de müsait. Normali denemeden direkt sezeryanı istemek garip geldi bana o yüzden kabul ettim ama normal olan arkadaşlarda böyle bahsedince yanlş mı yapıyorum acaba dedim. Canım da tatlı deildir aslnda ama insan hiç bilmeyince ne yaşanacağını korkuyo doğal olarakCanım hakkında hayırlısı olsun inş açılman falan mı var normal doğum deneyecekmişsin. Ben sezaryen oldum daha çok erken biliyorum ama çok şükür sıkıntı yaşamadım şimdilik sütüm de ilk andan itibaren var. Hatta sezaryende hiç bir şey hissetmedim de gayet rahat geçti. Eğer denemen sonucunda olmazsa sezaryene dönülürse de rahat ol her şey güzel olacak inş
Canım öncelikle tebrikler, gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah.Arkadaşlar tebrik mesajları gönderen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Alıntılayamıyorum şu an herkesi ama Allahım hepimizin yavrularına hayırlı ömürler versin.
Çok garip hissediyorum hala karnımda kıpırdanmasını bekliyor gibiyim ama karşımda minnak kızım bana minicik gözleriyle bakıyor etrafı ve beni inceliyor. Çok güzel bir duyguymuş bu. Şimdi de uykum kaçtı uyanık kalıp izleyesim var hep ne olacaksa bu uyanıklık halim. Kesin yarına kötü hissedeceğim. Doğum yapan arkadaşlar siz de de böyle uyanıklık hali olmuş muydu?
Forumdaki çoğu kişi sezeryan oldu ve çoğunlukta çok memnun senin gibi. Benim henüz açılmam yok fitille açılma deneyecek doktorum ve suni sancıyla. Yoksa geri kalan herşey normal doğum için de müsait. Normali denemeden direkt sezeryanı istemek garip geldi bana o yüzden kabul ettim ama normal olan arkadaşlarda böyle bahsedince yanlş mı yapıyorum acaba dedim. Canım da tatlı deildir aslnda ama insan hiç bilmeyince ne yaşanacağını korkuyo doğal olarak
Canım öncelikle tebrikler, gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
O uyanıklık hali bende hala mevcut. Uyusam bile hep uyanık gibiyim. Yani çevrede olup bitenlerin hep farkındayım. Uyumak yerine bebeğimi izlemeyi tercih ediyorum bir de. Ama çok şükür bu uykusuzluğum kötü hissettirmedi henüz. Belki de çok yeniyiz diyedir.
Regl bence de canım adet ağrım da var çünkü benim. Senin de adettir belkiUzun zamandır giremiyordum bende bu soruyu sorcaktim .Bugün 40 mız çıktı bir ara azaldı heh tamam kesiliyor bitiyor dedim esimde sevindi hatta ☺2 gundur kananam çoğaldı adet kanı gibime geldi yani o sari gibi olan akinti kalmadi korkuyorum bende ..
Kızlar ben bu gece 23.30 itibariyle suni sancı sayesinde normal doğurdum çok kolay oldu demeyi isterdim lakin oyle olmadı ama şu an iyiyiz kızımla maşallah 3480 gr doğdu hemen de emdi maşallah sorunsuz bir bebişe benzicek yavrum,emziğe de alıştırdım alır almaz sustu emziği şimdilik iyiyiz sizde nazar değmesin diye Bi nas suresi okursanız sevinirim hepinizi optum
bzm de ctesi bakalim ne kadar almis kuzumBizim daha vaktimiz var bakalim 1 hafta sonra çarşamba günü 1aylik kontrolüne gidicez inşallah
tam olarak oyle oluuor bnde bi kac gun hala hamileymisim gibi hissettim tuhaf olan karnimda hala hareketler hissediyodun uykunda oyle ama bi zaman sonra duzene giriyo bu sefer de bebek uyutmuo kolay gelsin :)Arkadaşlar tebrik mesajları gönderen herkese tek tek teşekkür ediyorum. Alıntılayamıyorum şu an herkesi ama Allahım hepimizin yavrularına hayırlı ömürler versin.
Çok garip hissediyorum hala karnımda kıpırdanmasını bekliyor gibiyim ama karşımda minnak kızım bana minicik gözleriyle bakıyor etrafı ve beni inceliyor. Çok güzel bir duyguymuş bu. Şimdi de uykum kaçtı uyanık kalıp izleyesim var hep ne olacaksa bu uyanıklık halim. Kesin yarına kötü hissedeceğim. Doğum yapan arkadaşlar siz de de böyle uyanıklık hali olmuş muydu?
amin cnm sağolHayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Canım, aynı şeyi yaşamışız. Annemle ilk 2 gün ben de çok zorlandım. Bir de ne desem alındı. Küçücük uyarı yapsam küstü. Ama şimdi nasıl üzerimize titriyor. Onun da heyecanı var şimdi. Emin ol ilgisiz değildir. Şimdi hassasız, her şey rahatsız ediyor olabilir bizi. Sakin ol canım sen, strese girme hiç.Belki de canım. Uyku hiç gelmedi yanımda da annem var o da fosur fosur uyudu kaldım bir başıma odada. Yaşadığımız yerden farklı bir yerde doğum yaptığımdan ve eşim de kayınvalidemi eve götürmek zorunda kaldığımdan yalnız kaldım. Çok da sinir oldum yaa annem bana bakmaya diye geldi ben ona bakıyorum nerdeyse. Keşke eşim kalsaymış o daha çok yardımcı olurdu
İşte tam da bu yüzden geriliyorum son günlerimde. Etrafımdaki insanlar benden daha lohusa oluyor sankiCanım, aynı şeyi yaşamışız. Annemle ilk 2 gün ben de çok zorlandım. Bir de ne desem alındı. Küçücük uyarı yapsam küstü. Ama şimdi nasıl üzerimize titriyor. Onun da heyecanı var şimdi. Emin ol ilgisiz değildir. Şimdi hassasız, her şey rahatsız ediyor olabilir bizi. Sakin ol canım sen, strese girme hiç.
Canım doğumdan korkma, toparlanma sürecini de herkes aynı yaşamıyor ama herkesten duyduğum alttaki dikişin sezeryan dikişine benzemediği acı yönünden hassas bir yerde çünkü. Bak bugün 18. gün dipçik gibiyim. İlk 2 hafta zorluyor belki ama sonra birşeyin kalmıyor. Herşeye rağmen hala normalciyim.Yaaa bn yrn normal dığum denemesine giricem kilosu 3.500 gözüküo acaba sezeryan mı istesem yazdıklarını okuyunca bi korktumm
Ben en çok hastanede sinirlenmiştim canım. Zaten toparlanamamışım, insanlar sinirime gidiyordu. Hele de gelenin geçenin bebeği kucaklayıp göğsüme yatırıp mememi çekiştirmesi çok kötü etkiledi beni. Bi bakıyorum teyzem, bi bakıyorum annem, kuzenim ve hemşireler. Ben de isterim bebeğimi emzirmek tabii ki, ANNEsiyim onun! Ama yok, kimse anlamıyor. Devamlı dene, emzir, alışsın. Göğsümün ucunu çekiştire çekiştire nasıl acıtıyorlardı...İşte tam da bu yüzden geriliyorum son günlerimde. Etrafımdaki insanlar benden daha lohusa oluyor sankiBu arada gnaydın canım. Bebiş mi uyandırdı, bu saatte ayaktasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?