2015 Ekim Anneleri

Günaydın annisler ve benim gibi hala hamisler.. bugun ankara baya soğuk yağışlı.. ve ben hala dogurmicakmisim gibiyim..
kizlar hani bebislerinizin uyumadigindan bahsediyorsunuz ya, karnı tok da olsa. Benim bi arkadasim nişanmda dağıttığım lavanta yastıkları ile çocuğunu cok rahat uyuttugunu söylemişti, yastığı sürekli yanında tutmus çocuğun uyurken yataginda durmus. Acaba keselere lavanta koyup bi deneseniz mi

Tebrikler canım. Sağlıkla büyüt yavrunu. Heyecan, yaşanan doğumun verdiği psikoloji, hemşirelerin gelip gitmesi, ziyaretçiler derken 2 gün hastanede. 1 gün doğum öncesi 1 gün hastane sonrası dersek toplam 4 gün uyumamıştım. Olağan şeyler canım. Sonra ister istemez uyursun. Vücut alarm veriyor.

Kızlar gece doğum yaptım 03.45 de aldım oğlumu kucağıma rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu .. hastaneden çıkınca uzun uzun anlatırım hepinizi öpüyorum

gece yazmayinca tahmin etmistik canim artık. Sezeryan olmuşsun canim olsun önemli olan sağlıkla kucağına almis olman.. Allah anali babali buyutsun, hayırlı olsun

Canım öğrenecek üzme kendini. Benimde sırtım belim heryerim tutuluyor kızım mücadele ederken. Kendisi de terliyor ben de. Yılmadan devam ediyorum. Zaman alacak.

Ececim bisey sorucam senn dikisler ne durumda tamam cok aci kalmadi ara sira oluo ama bi dikislerim daha dusmedi uzun uzun ipler gozukuo ya benmde bugn 15 gun oldu bunlari doktormu alicakti yoksa bana bisey soylemedi kontrolde bilgin varmi ya...

Hava muhteşem benceee bayıldım hemen çıkıp yürüyüş yapacm :))))

Allahim çıldırtrlar insanı! Sen cok takmamaya çalış diycem ama hersey ortada. Bilmiyorum ama bu kaynanalarn kıskançlıgi insani korkutuyor, ben bile simdiden korkuyorum. Kaynanam rahatsız bana pek faydası yok annem gelecek ama gelir gider herhalde.. yaşayıp gorucez ama sabırlı olun canım, sakin annenleri uzaklastirma sen çok zorlanirsin bu sefer bu kadinla.. erkekler de bi tuhaf, görüyorsun işte.. Allah sabir versin canım..

hayırlı olsun canim sağlıkla almissin kucagina mühim olan bu.. hem kordon diyorsun iyi ki sezeryan olmussun.. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canim..

Canm yalniz degilsinki bak bende ayniyim sol gogsumu kolay alio bazen ama sag gogsum hafif daha buyuk ve ucu sut toplayinca cikmio pek inan on dk ugrasiorz bide bi yandan aglamasi agzini acip saga sola kaydirmasi kafayi yiyorum oturup onla aglayasim gelio cebellesioruz resmen her seferinde napicami bende sasirdim duzelirmi bilmiorum bide ben ek mama veriorum biberon gibi kolay gelmesini beklio memedende sutum gelince agzina alamayinca bosa akio agzindan okadar zorlandimki bu aksamda mamayi az verip memeyi cok tutturmaya cabaliorum ama inan yiprandim baya bende Rabbim bize kolaylik versin hep dualar okuoruz esimle...

Hava muhteşem benceee bayıldım hemen çıkıp yürüyüş yapacm :))))

Ayy evin icinde bile burnum kulaklarim soğuk.. gidip biraz daha uyuyayim diye bakıyorum :) hic hazirlanip çıkasm yok, böyle otura otura da nasıl inecek bu çocuk bi de halıları vermedim daha, hava böyle gitmesin yaa adamlar almaz fln

Canım sarılığı en son 2 gün önce 8 küsürdü. Ama o günde sonra baya dikkatli beslemeye çalıştık. Tutturduysak benden emdi, peşinden sağıp verdik. Bol bol içirdik süt. Yarın doktor kontrolümüz var. Bakalım neler olmuş.

Kızlar bebeğim sarılık oldu moralim çok bozuk 17 çıktı değeri tecrübeli anneler neler yapabilirim . Lütfen dua edin kızlar yarın yine topuk kanı vereceğiz
Canm arkadaslarda soyler benm bebegimde sarilik oldu panik yapma bol bol emzir anne sutun yoksa mutlaka mama ver 2 saatte bir 30 cc mutlaka ver bunlari doktorda soyler ztn bu arada sekerli suyu vermelisin cok degil bikac cay kasigi ama bol bol emzirmek en onemlisi bebis ac kalinca sarilik oluor ben oyle oldm bi gece ac kaldi uyudu paso kesinlikle uyandir ve besle sarilikta uykuya egilim artar kan sekeri uykuda dusermis bende yeni ogrendim beslenmesine dikkat et sonra dustugunu goruceksin cnm uzulme bende senn gibiydim ama cok sukur dustu yeni dogan sariligi normal ama vucuda inmemesi onemli...

Ben de uyuyamıyorum canım. Acaba doydu mu iyi mi, gözü neden çapaklı düşün düşün dur.
Uç taktım canım, hemen de tuttu ama aradan bakınca hiç süt gittiğini görmedim. Sanki boşa çekti. Bir de uç göğsümden kalkıp durdu.

Amin canım, inşallah Allah hepimize kolaylık verir.
Tutturmaya çalışırken bebeğimin kafasını sağa sola çevirip, ayaklarıyla beni tekmelesi ve sert bi şekilde nefes alması beni o kadar üzüyor ki. Ben ağlıyorum bazen onunla beraber. Mama vermiyorum artık canım ben. Her emzirmeden sonra sütümü sağıyorum, dolaba atıyorum. Bir sonraki emzirmeden sonra hemen onu da biberonla veriyorum. Hem sütüm göğsümde kalmamış oluyor hem de bebek anne sütüyle besleniyor. Mama verdiğimde kakasını çişini çok az yapmaya başladı, böyle yapınca baya düzene girdi. Her emzirmede çiş de kaka da yapıyor.

Allah analı babalı büyütsün canım gözünaydın

Sakın strese girme canım. bir sekilde kucağında olacak ona odaklan insan hastaneye gidene kadar doktorlara bile güvenemiyor. Aklına takılanları ebelere doktora hep sor ve guven konuşmak olsun diye konuş onlarla. Stres yapma diye yazıyorum bunları :) doğumdan önceki halimle aynıyız şuan senınle iyi anlıyorum o yüzden. Bak ben düşün düşün bebeğime yansıtmısım çocuk stresten kakasını yaptı karnımda, grupta bi benim oğlan boklu bebek sanırım

Günaydın kızlar artık çok zor yatiyorum yatakta dönmek tam bir işkence bu arada doğumdan çok korkmaya başladım nasıl olacak bilmiyorum her iki doğum şeklinden de tirsiyorum ama bu bebis bi şekil dünyaya gelicek ouy ouy

Ne guzel cnm sutun yetio bak bnm az o yuzden mecbur veriorum bide memeden sogucak die aklim cikio biberona alismaz ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…