2015 Ekim Anneleri

Canım nucadeleni bırakma zamanla damaklati güçlenip alacak ama Biberon a alismasin tamamen devamli savasin:)

Iner canim insallah hepimizin zaten mekik falan sart cok yumusak cunku benim..17 kilo almistim ben 11 i gtti ama daha var ...canim bebisin kilo alir insallaah hemencecik...daha da duser sarilik beslendikce

Kızlar bebeklerinizi doğumdan sonra ne zaman yıkadınız?

Oğlum doğalı 5 gün oldu göbek bağıda düşmedi yıkasam mı yıkamasam mı bilemedim

Canım yıkama dr lar bu konuda ikiye ayrılıyor biri yıkayın ama pansuman yapın diyor diğeri düşene kadar yıkamayin diyor bizim dr kendi kurumasından yana 12 gün yikamadik düştü 24 saat geçti yıkadik bi sorun olmadı şükür sende dr ne onerdi ise onu yap eşim sürekli çocuk pislendi yikayalim dedi yıka mikrop alırsa dr a sen götürür sun kadin istemiyo yıkamayin dedi dedim bekledi mecbur:)

Kundağın gözünü seveyim biraz öncede cebelleştik sen misin uyumayan dedim hop bir kundak iş bitti.
Aynen canim yok benegin hareketi kisitlanir sagliksiz vs annem hepimizi kundaklamis sukur iyiyiz hem sicramiyo korkmuyo uyuyo iyi etmissin canim uyumazsa prenses kundaklancak ☺

Ağladığında ter dokturuyolar bide yazın kokmadigim kadar kötü kokuyo terim anlamadim her gün duş alıyorum gündüz o uyuyunca sende uyu yoksa uykusuz kalırsın ve allah korusun memede uyursun aman diyim uykusuz kalma hem sütün hem kendin hemde bebeğin için zamanla düzelecek

göbek bağı kac güne düşüyor ortalamA deneyimli anneler? Bu arada dr.lar yıkamayın diyorlar ama sorumluluk almamak içinmiş bir cok kisi acemilikten kopmasına sebep oluyormus Çünkü. Benim kendi KAdın dogum doktorum siz onlara bakmayın yıkayın diyor Bu yüzden.

Canım daha hiç biriniz gününüzü doldurmadınız son günler beklemek zor ama ben şunu anladım ilk gebeliklerde gününü dolduruyor genelde bebekler.

Birde kızlar erken gelir derler son 4 çaresiz bekliyoruz canım
Ya bizim neden duzensiz sancilarimiz yok.dun o kadar yurudum gece uyudum sabah kalktim yine tik yok.ne agri ne sanci ne baski.bugun yine dr kontrolum var bakalim muayane edecek ne diyecek
Benimde oyle aman aman bisey yok gayet rahatim bizde cuma veya ctesi gidicez doktora o kadar bekliyoruz inş sezeryan olmaz

Canim benim oglumun 5.gun dustu ben doktora sordum 2.gun yikadik...sabah aksam alkolle temzliyorum cogu yikamayin diyor ama benim doktor yilayin dedi diye yikadik

Benimde oyle aman aman bisey yok gayet rahatim bizde cuma veya ctesi gidicez doktora o kadar bekliyoruz inş sezeryan olmaz
Insallah sezeryan olmaz.yolun sonuna kadar geldik artik.bugun drum karar verecek bakalim.buarada persembeden itibaren tatil.tatilemi denk gelecegiz acaba

Insallah sezeryan olmaz.yolun sonuna kadar geldik artik.bugun drum karar verecek bakalim.buarada persembeden itibaren tatil.tatilemi denk gelecegiz acaba

Adamlara göre hava hoş bütün herseyi kadinlar cekiyor bizi anlamalari mümkün değil annemler bizde babamla dogumdan 3-4 gun önce gelder annem olmasa ben naparmisim bilmem kendi annelerimiz olmada sanki onlarin anneleri bize bakacaklarmiydi bizimki eve girer girmez dogru bebegin odasina kosuyor görmemiş gibi o torununu düşünüyor annemse beni

Canım onlar doymadiklari icin degil icgüdüsel yapiyorlar bizimkide öyle hep memede dursa duracak emziğede alistiramadik ugrasiyoruz alistirmaya bakalim rahat olacak ama

Arkadaslar merhaba, doğum yapan anneler birsey danisacagim bebegim 4250gr doğdu. 15.günümüz bugün 4350 çıktı. Çok az geldi bana hemşireye sordum ilk 3 4 gün 300gr kadar vermiştir şimdi doğum kilosuna ulaşıp geçmesi iyi birsey dedi. Ama ayni zamanda doğum yapan arkadasimin bebegi tam 800gram koymuş doğum kilosunun üstüne. Sağlık ocağına çok guvenemiyorum. Bir sıkıntı olma ihtimali varmıdır acaba?

Sorma canım. O ter kokusu yok mu Yani günlerce yıkanmamış gibi oluyorum. Oysa devamlı dustayım. Saçlarımı kurutuyorum dustan sonra, en fazla 10 dakika kuru kalıyor. Hep ıslak terden. 10-15 gün sürer terleme diyorlar.

Canım onlar doymadiklari icin degil icgüdüsel yapiyorlar bizimkide öyle hep memede dursa duracak emziğede alistiramadik ugrasiyoruz alistirmaya bakalim rahat olacak ama
Ağzına birşey değse battaniyesi falan hemen emmeye çalışıyor. Bende aç sanıyorum.
Bizimki emziğe alıştı ama ben vermiyorum uyurken falan. Sadece giydirirken çok ağlarsa 2.dak veriyorum o kadar.

Canım biz yıkadık 2.gününde 12.günde gobegimiz düştü. Ama bizim sıkıntımız oldu biraz içeride iltihap oluştu yeşil. Batikonla geçti çok şükür. Benim anladigim kuru tutmak gerek yikarsan iyice kurula lütfen, ve dokunmaktan çekinme ölü deri zaten canı acımaz

Aynı bizimkini anlatmışsın canım.
Bir de doktorumuz 10.günden sonra 2 saate 1 uyandırmayı bırakın dedi. Ben sandım ki 3-4 saat falan uyuyacak. Daha 1 saat geçiyor ki kıpırdanmalar başlıyor. Sonra gözler açılıyor. Saat başı emziriyorum neredeyse. Önceden de uyandırmak için ne taklalar atardık. Bir günü bir gününü tutmuyor. Henüz onlarda alışamadılar galiba.

Bizimkide memeyi geveleyince almaya çalışıyorum ama sıkıştırıyor damağında. Gözlerimden yaş geliyor. Mecbur biraz daha oyalanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…