2015 Ekim Anneleri

Ben de geçen gün çok kırıldım, çok ağladım Hormonlarla falan da pek alakası yok yani. Adam inat inat! Ooff ooff!
Dışarı çıkmak istemesi doğal ama canım. Ev çok kalabaliksa, onlar bizden çok bunaliyorlar. Benimki de bir akşam arkadaşıyla buluştu. Hee; geç gelme dedim, o ayrı Ama haklısın tabi.. Ben de çok bunaldım. Pijamali inek oldum diyorum artık. Emzir kapa, emzir kapa.. Başka bir şey yok dünyada.. Saçım başım yüzüm gözüm perişan.. Nefes almam lazım.. Bir akşam kahve icmeye çıkalım dedim eşime, annem de burdayken. Bir şeyler yapmazsak bunalım olucam iyice.. Eşler de zamanla daha çok alisacaklar canım. Öyle umuyorum. Benimki uyutuyor bazen, huysuzlaninca oyalamaya çalışıyor, alt değiştirmeye falan çalışıyor ama ne de olsa anneye bağlı daha bebekler bu zamanlarda. Az daha buyuduklerinde daha ilgili olacaklardir onlar da.

Canım, çok geçmiş olsun.. ama kontrol altında ve iyi şükür ki.. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım. Güçlü olmaya çalış.. O çok güçlü, maşallah
Dualarımız sizinle.. Her şey yoluna girecek hayırlısıyla inşallah..

Sanırım çoğumuz aynı olayı yaşıyoruz. Bu cimcimeler, cingözler az değil. Maşallah herbirine. Sağlıklı büyüsünler.
Evet canım, öyleymiş. En azından yalnız değilmişim, doğal bir şeymiş, sevindim Ne zamana kadar gider böyle acaba.. 2 ay diyorlar ama, inşallah.. İnşallah şu uykular, emmeler bir düzene girer.
Amin canım, amiinn

Canım, sariliktan dolayı da mama öneriyorlar. Biz de verdik. Sariligi atması için çok iyi bealenmesi gerekiyormuş. Kakayla atiyorlarmis. Gerekirse mama takviyesi verin dediler bize de, verdik biz de. Kilo vermişse, sen de mama ver ki, bir an önce geçsin sariligi. Bizimkinin 13e kadar çıktı. Sonra 11e, geçen hafta da 9a düştü. Bir daha baktirmadik ama belli oluyor, geçti baya baya.. Baktiricaz yine.
Genelde çoğu doğumdan sonra kilo kaybediyor, şişlik iniyor canım. 3.900 doğmuştu oğlum. Hastaneden 3.700 çıktı. 3 gün sonra 3.640 olmuştu. Sonra almaya başladı yavaştan.

Aynen canim demekki bebekler boyle oluyo ama geceleri boyle olunca cok zor oluyo canim ya surekli memede kalmak istiyor ya hic uyku uyunmuyor iyice yoruluyor insan
Benimki de boyleee Çok zor gerçekten.. Çoğunda varmış demek ki bu durum. Yalnız olmadığıma sevindim bari.. ama napicaz bilmem.. Zamanla geçer umarım.

Canım, günden güne azalıyor. 10-15 günde Baya fark ediyor. Benim 20 günü geçti. Şu an baya rahatım. Yorulursam falan yine ağrı oluyor. Hafif bir acı hala var, o.ne zaman gidecek, ne zaman tamamen eskisi gibi olacak bilmiyorum ama, normale yakınım yani.

Ay canım yaa.. Geçmiş gitmiş olay. Bebeğin sağlıklı, sen de sağlıklısın sonuçta. Konusu edilecek şey mi bu!? Sen pişmanım falan dedin de ondan mı dediler onlar da acaba.. ama yine de denmez. Zaten en duygusal zamanlarimiz. Annenin yaptığı hiç olmamış. Anlayış göstermeli sana bu durumda. Hem sen de pişman olma canım. Normalde de başına ne gelirdi bilmiyorsun ki şu anda. Belki daha kötü olurdu. Belki sorun olacaktı da yine sezaryen olacaktin vs. Bilmiyoruz bunu ve ogrenemeyecegiz. Unut pişmanlığını canım. En güzel zaman, şu zaman. Onların dediklerine de takma hiç kafanı. Annenle de aranız düzelir bir kaç güne. Öyle yapması çok hatalı. Gelir bir kaç güne geri bence.. Sen melegine odaklan

Bizde kilo kaybı yok gatta 5 günde 100 gr almış ama sarılık 13 çıktı ama doktor mama vermeyin dedi nasıl geçicek bu sarılık yaa kuzum sapsarı şuan sadece yüzünde ama manyak gibi sürekli vücudunu inceliyorum

Canım bizim durum da aynisi. Ne yapsam bilemiyorum. Dun aksam da çok gazi vardı çok az emdi,ben de kendimi suçluyorum emiyordu ne güzel,nazar ettim kendi kendime.. ne zaman düzene girecekler çok merak ediyorum.

Tamamen lagusaliktan böyle hepsi geçecek eşler anlamaz hepsi aynı annende bu dönemde alınmamalıydi hiccc üzülme sen ve bebegin sağlıklı yüzüne bak yavrum sen iyiyseniz üzülme ye hakkım yok de mutlu ol dua et

Canım aynı durum bizdede o sebeple gece yatmadan sağıp 60 cc veriyorum sonra meme verip doydugunu dusundugumde yalancı emzigini verip gaz çıkarıyoruz anca tam doyunca uyuyor bi ara yalancı meme almayi bıraktı ağlayarak uyuyup kusana kadar iciyodu allahtan yine yalancı ya kanıyor Cup Cup aç gibi emiyo :-( ama böylelikle hem uyuyoruz hem kusmuyoruz şükürr her gün daha yoluna giriyo emin ol

Merhaba anneler ve hamişler bizim bugün 7 gün oldu ilk muayenesi yapıldı bebişin sarıluk ölçümü yapmadı eğer 15. Gününe kadar bacakları sararırsa aşağı inerse sarılık o zaman tehlikeli görüyoruz dedi .her saat başı emzir akşamları 2 saatte bir emzir dedi ama bu göğüslerde o kadar süt birikir mi anlamadım sizler özel bir şey yiyip içiyormusunuz sütünüz için

Kizlar rota virus asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz saglik ocagi bize birakti kararsizim gerci ben istiyorum esim yaptirmayalim dio

Bakalım bugün doktorumuzla tanışacağız o ne diyecek. Dün gündüz uyymaktab hiç ememedi doğru düzgün ama gece çok güzel emdi ishal var sürekli yapıyor yavrum emse de çıkardığı için kilo alamıyor herhalde

Can'ım sıkma canını bebekler doğduktan sonra kilolarının yüZde onuna kadar kilo kaybı olabiliyor bebeğim 4100 doğdu 3600 e kadar geriledi kilosu şimdi 4400 civarı şişlik ödem vs o yüzden oluyo

Canım bizde de hafif sarılık var 9.4 çıktı dün mama hiç vermedim emzirmeyi çalışıyorum emiyor ama yorulur uyuyakalıyor yavrum ne kadar içtiğini anlayamıyor insan. Tahin helvası gerçekten arttırıyor sütü. Rezene çayı anne sütünü arttıran çalarsa içiyorum ve hurma yiyorum. Bunlar işe yarıyor bence

Bir benmiyim perisaaan gecenin karanligindaa...saat 3.41 tum gun uyuyan asel bidigi gayet gozlerini acmis etrafi seyrederek emmek istiyor.. Anne yine emzirme koltugunda ter icinde kalmis uyumamak icin direnirken forumda geziniyor. Baba memem olsaydi emzirirdim ama yok askim diye guuuya teselli edip uyumus..ne zaman normale donucek gecemiz gunduzumuz birbirinden ayirt edilebikevek acaba? Bir de sizde her emzirmeden sonra deli gibi terleyip gunde 10 defa dusa giriyomusunuz kizlar. Dus ve emme koltugu arasina rayli sistem doseticem!

Kızlar doğum sonrası nasıl bir korse kullanıyorsunuz? Doktorum bir hafta sonra sarabilirsin dedi ama neyle saracağımı bilemedim.

Zafer senindir o zaman :))) canım ya bu arada sen de geç doguranlardn di mi? Tam olarak kac artı kaçtn?
Canım ben tam günümü doldurdum doğum oldu. Burda 2'si gösteriyordu aslında 3 ekimdi benim son beklenen tarih tam o gün doğdu. Hatta ben ilk hamile kaldığımda telefonuma şunu kaydetmişim.

Eklentiler

• image.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 186
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…