2015 Ekim Anneleri

Tamm cnm doktrdan cıkınca yazarm mutlaka aman ihmal etme tırnaklrına bak sürekli

Kızlar bana bi yardım yine. Ya bebeğime memeyi tutturamıyorum. Bazen tutuyor bazende savaş veriyoruz bn pes ediyorum sağıp biberonla veriyorum sırf sarılık olmasın diye. Tutturmanın kolay bi yolu yokmu biberona alıştı diye tuttmadığını sanmıyorum çnkü dün ve bugün emzirdim bi kaç kere tesadüfi tuttu bırakmadı emdi yarım saat galan ama bazende böyle hiç tuttmuyor çok üzülüyorum nasıl başarıcam küçük diye mi böyle acaba büyüyünce geçcekmi bu durum bi akıl verin bi kolay yol gösterin nolurr

Sanırım çoğumuz aynı olayı yaşıyoruz. Bu cimcimeler, cingözler az değil. Maşallah herbirine. Sağlıklı büyüsünler.

Kızlar iyi geceler herkese. Bugün kötü birgün geçirdim annem sağolsun yine beni kızdırdı yok normal doğum neden yapmadın yok ben 4.5 kilo doğurdum eskiden sezeryan mi vardı diyor zaten normali zorlamadigim için pişmanım benim canımı çok acıtıyor kafayı yiyicem bende ağlıyorum eşimde sen istedin sezeryani ve gittin yaptirdin diyor başta bana hiç yardimci olmadılar hiç yorum yapmadılar şimdide yok doktorlar sezeryandan yanaymış zaten sezeryan icin bir bahane buluyorlarmis. ya bir doğum yaptım burnumdan geldi. En sonunda anne böyle konuşmaya devam edeceksen evine git dedim oda aldı çantasını ve gitti. Ben gitgide kötü oluyorum.

Yüzde bizde de var cnm ama bu bilfgmz tırnak batması nasl zonklamiştr allah bilir
Aynen cnm zonklar ama irin topladiktan snra pek aci yapmaz uzulme sen benm bebisligimda boynumun iki yaninda kocaman ciban cikmis doktor demis bu iltihabi vucuttan atma bicimiymis savunma mekanizmasi gibi bisey sanirim..

Kizlar Günaydın! Ctesiden beri yazamadım. Bebekleri olanlar olmus Rabbim saglik sihhat versin hayırlı olsunlar inşallah..
ctesi dr.um sancilar başlamış dedi belki bu gece bile görüşebiliriz dedi, cok şaşırdım çünkü düzenli görünmüyordu. Gece ve pzr baya tetikte bekledik. Eger bi işaret gelmezse ptesi kontrole gel demisti, bugün 10da randevu var. Muhtemelen açılma fln kontrol etcek.
Pzr sabahi müthiş bi bulanti ve afedrrsiniz acayip bi ishal vardı gelcek bu herhalde dedim ama bugune ciktik bakalim hayırlısı.. dualarinizi eksik etmeyin emi...

Valla normali de benim annem gördü 2 hafta ağladım ben süründüm resmen ben ağladım annem, eşim ağladı halime. Sezeryanda zorluk çekiyorum diyorsan normalinde aynı zorluğu hatta daha fazla eminim çünkü oturamıyorsun. Oturamadığın için yemek yiyemiyorsun, bebeğini yatarak emzirmeye çalışıyorsun. Bu arada bizdede durumlar farklı değil hergün birbirimize giriyoruz annemle ben biraz abartıyorum sanırım kalp kırıyorum devamlı.

Tabii yazacaksın...iyi yaptın . Ben diyorum ki eşinle paylaş bu sorunu. Bazen beklentileri açık açık söylemek gerekiyor.

Hayırlı sağlıklı doğumun olsun inşallah canım sen de bebişin de iyi olsun inşallah

Günaydınnnn kizlar. Sezeryan oldum. Kanama hala devam ediyor. Bakıyorum iki gün gelmiyor bi bakıyorum gelmiş. Tamamen ne zaman kesilecek?? Ya da eski regl dönemine girilecek. Tecrübeli anneler siz daha iyi bilirsiniz

Canım dogurmuşsn sag salim kucağına almşsn , bu kadar konuşup neden sıkbogaz ediyorlar seni yaa bi de lohusasn sen !

Kızlar bebeklerinizi doğumdan sonra ne zaman yıkadınız?

Oğlum doğalı 5 gün oldu göbek bağıda düşmedi yıkasam mı yıkamasam mı bilemedim
Günaydınlar..
Göbek düsmediyse yikama göbek kurumaya baslamistir islatma derim ben..cocuk doktoru da dogumdan bi gun sonra yikayabilirsin sonrasinda gobek dusene kadar yikama demisti..

Canım doğumdan sonra Ela nın kilosunda düşme oldu mu? Biz de 2900 doğduk ama 2680 iz şuan üzülüyorum mama vermek istemiyorum emiyor çünkü
Bebeğin ilk hafta kilosu yüzde 10 kadar düşer zaten bu ırandan fazlası tehlikeli sizin yüzde 10 bile değil canını sıkacağı hiçbirşey yok.bizimki 2600 doğdu 2400 e düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…