Canim giyip kullandigin bir kiyafetini bebisin kafasina yakin bir yere koy kokunu alsin yattigi yerde sen varmissin gibi hissedebilir biz oyle yapioruz bir dene derim belki ise yararEn fazla 2 saatte 1 uyanıyor. Kısa emiyorsa o kadar da dayanmıyor tabi. Zaten 2 gündür perişan etti beni. Migren tuttu yorgunluktan, bitigimBu ara çok çok zor uyuyor zaten gece de gündüz de.. Bagirsaklar gurgur sürekli.. Sancılı hep.. Çok sık kaka yapıyor. İshal mi oldu acaba? Yani zaten sıvı yapıyorlar da, çok mu sıvı, bilemiyorum. Tam dalıyor, sancı uyandırıyor yavrumu..
Sen gece hep mi sagip veriyorsun, yoksa sadece 1 kere mi? Yani 2 saatte 1 uyansa yine 3-4 kere vermek gerekir. Ben de öyle yapiyim yaa.. ama biberona alismaz insallah di mi? Gündüz de sık emince sagmaya pek zaman olmuyor da.. Olmazsa arada mama veriyim de, o ara sagiyim.
Benimki de 2 gündür böyle. Gazdan sanırım ama emin de değilim. Eşim de bir rahat ki, deli ediyor rahatlığı beni!! Annem olmasa kafayı yemiştim kesin. Şimdi bile bittim. Babam geldi bugün. Seçim için gidecekler. 2 gün yalnız napicaz bakalım, ki ondan da 1 hafta sonra mevlüt var. Ondan sonra artık dönecek annem. Delirmezsem iyidirİnşallah düzene girer, inşallah eşim de cildirtmaz beni
İnşallah canım ya.. Perisanim.. Demin de 2 saat kucağımda uyuttum. Yerine biraksam uyaniyoorr
Gece annem dinlensin diye ben kendim uğraşıyorum. Eşimi de katmaya çalışıyorum ama tabi bebiş daha çok bana bağlı olunca, pek etkili olmuyor. Uyutmaya falan çalışıyor işte arada.. ama hem pek bir rahat hem de sanki 3 çocuk büyütmüş gibi inat. İnşallah alışır o da.. Annem gidince napicaz bilmiyorum..
Spinal anestezi mi oldun canımYaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm
ALlah şifa versin canim. Dedigin agri bende ameliyat sonrası oldu. Yat dinlen bebegin uyurken. Mejezik 200mg alirdim o bile kar etmedigi olurdu en iyi gelen yatio dinlenmek olurduYaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm
zobiska hala doğuramayanlardan canımALlah şifa versin canim. Dedigin agri bende ameliyat sonrası oldu. Yat dinlen bebegin uyurken. Mejezik 200mg alirdim o bile kar etmedigi olurdu en iyi gelen yatio dinlenmek olurdu
Kuzum yokk benimki daha doğmadı bileeeeALlah şifa versin canim. Dedigin agri bende ameliyat sonrası oldu. Yat dinlen bebegin uyurken. Mejezik 200mg alirdim o bile kar etmedigi olurdu en iyi gelen yatio dinlenmek olurdu
Cnm doğum yapmışmıydın sen ? Öyleyse ve spinal olduysan bol su ve kahve içiceksn yaklasık 7-8 günü buluyor bn 2 geceyi acilde gecirmiştm Allah şifa versin çok zorYaaa kızlar bi bakiverin çok feci kısmi baş ağrım var birkaç saattir boynumdan yukarı kulağmın oralar gözüm felan ve gerçekten çok ağrıyor napaym anlamadm
Canım zaten bu kuzular o kadar üçkağtçılar ki hareketli olmaları gerektigi zaman hissetmeye çalıştğmz zaman bööyle dururlar bizi merakta bırakırlar hepsi aynı bunlarınşimdi nasılsın peki? Var mı bi değişiklik?
Cnm doğum yapmışmıydın sen ? Öyleyse ve spinal olduysan bol su ve kahve içiceksn yaklasık 7-8 günü buluyor bn 2 geceyi acilde gecirmiştm Allah şifa versin çok zor
Cnm mama vermiyorum akrabamiz var cocuk dr fitil soyledi onu kullandik bir gundur surekli ikiniyo simdi yaptida rahatladi uyudu hic uyumamistiCanm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...
Can'ım 4 aylık ken başlıycakmışız iki Dr da öyle dedi biz sadece d vitamini veriyoruzKizlar bebeginiz icin demir ilaci verdi doktor bize verdi bi akrabamiz cocuk dr ona sorduk kesinlikle 4 aydan once kullanma dedi siz kullaniyo musunuz
offf kızlar benim de aklım gidiyor uyurum diye ya özellikle geceEn buyuk korkum cnm emzırırken uyumak. Önce kalkıp aglasada elimi yuzumu yakayıp telefonu alıyorum elime. İyiki bura var:)) ter konusu skıntı. Bende ter kokmuyorumda süt kokuyorum resmen. Sut ter karısınca berbat bi combo oluyo:) bide 46 gunluguz ama hala devam eden kanamalar bunaltıyo beni. Umarım duzelıcek umarım..
Gittim canım baktrdm tansiyona 12 8 çıktı normal dediler :S biraz daha iyiyim çok teşekkür ederim kuzum :* afedersinz biraz ishal olmuştm bugün çok su mu kaybettim ondan mı oldu anlamadm... bolca su içiyorum umarm daha iyi olurumzobiska dah doğum yapmamışsn şimdi gördm cnm :)
Niye olduki acaba tansiyonunu bir kontrol et isterssn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?