- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Allahtan ümit kesilmez..sona kız bebisler kaldık değilmi assolistler
Canim ben zencfil cayi nane limon bol meyve ama bana misin demiyo bide bas agrima parol iciyorum su cok iciyodum da biraz midem bulaniyo insallah hemen iyileşirz canimm bende deniyim onlarida ins düzelirz benim bebis de cok hapsiryo bigun otri bebe ile burnunu temizledim zavallim zavlvallim tikanmis...bebislerimiz iyi olsun da bizde iyi olalim insallahÇok geçmiş olsun canım. Ben de ağır gribim. Neler yapıyorsun? Ne yiyip içiyorsun? Bak tavuk suyu çorba baya iyi geliyor. Bir de eşim arastırmış hurma iyi geliyor dedi. Hurma yiyorum. Bir de bol su.
Canim ara ara agriyor galiba bana da suni sancı verirler ctesiye randevu aldım bakalım nolacak ama çok ittiriyo kendini acaba kanalami girmeye calisiyo yavrum ya da yolu bulamiyoCok guzel gelmeye niyetlendi demekki.benim yarin sabah 6 da yatisim olacak suni sanci verilecek.dr sorumlulugu aliyorsan pazartesine kadar bekle dedi.ultrasona gore coktan gunun doldu dedi.bende siz nasil uygun goruyorsaniz oyle olsun dedim.simdi yarin sabaha kadar kendi sancim gelecekmi diye merak ediyorum daha agriyan bi yerim yok ama icimden bi ses sabaha kadar sancim baslayacak diyor.birde sabah esimle birliktelik oldu burda bi arkadas soylemisti iliskiye girmisler doguma gitmis.ni umudum var bakalim.sende ya bugun ya yarin dogurursun.bel agrin baslamis.bu bel agrin gelip giden agrimi hepmi var
Kızlar göbek bağını ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşim yarın istanbula maça gidecek, istersen denize atayım, istersen stadyuma atayım diyor :)
Can'ım bende kara kara düşünüyorum annem gidince Nasıl yapıcamda diye annem yemek temizlik yapıyo bebeğede bakıyo Allah gerçekten yardımcımız olsun çok zorCanim bn de ayni konudan dertliyim. Normalde esim ev islerine falan yardim ederdi.sindi iyice birakti. Hslbuki suan cok daha fazla ihtiyacim var. Gece uyaniyor e niye agliyor bu cocuk deyip yatiy
or.ben 25 gundur uykusuzum ustelik tek basimayim kimse de yok yanimda esim aksam 9 da geliyor isten dusun artik halimi. Dun gece hic uyumadim esim bugun izinli ve araba bakmaya gitti aksam da arkadaslariyla buluscskmis. Ev daginik uykusuzum cocuk surekli huzursuz artik kafayi yemek uzeriyim.
Bizimkilri annemler kuranin içinde saklamislar.. bilmem ki biz napariz, bi dogsaydi :)
Canım paylaşmaz olurmuyum hayal kırıklığı yaşattın bana dedim uzun yıllardır zor şartlarda kavuştuğumuz kuzumuzla 20 gün evde oturmaya sabredemedin dedim. Oğlumdada zaten yoktun 10 günlüktü askere gittiğinde şuan bizden fazladan bir kaç saat ayrı kalman bile bana o günleri anımsatıyor dedim. Eskilerden kurtulamadığım için sinirleniyor çok acı günlerdi benim için çünkü.. Mağduru oynayıp işte 2 çocukla yanlız kalmak istemiyorum sana ihtiyacım var numaralarını yemez canım çünkü yıllarca hep güçlü olup kendi işlerimi kendim yaptığım için şuanda farkında hiç kendimi salmadım pijamayı bile yatak harici giyinip dolaşmadım sürekli iyi görünmek için makyajlı giyimliyim kendimi bu şekilde iyi hissediyorum ama şimdi anlıyorum ki hata yapmışım kendi sendromlu dönemim geçinceye kadar naz poz yapsam daha iyi olacakmış
Canim ben de yeni atlattim hatta bebegim de oldu. 1 gün yattık sonra toparlandik cook şükür. Tarhana içtik sabah akşam. Limon kaynattik içtik. Zencefil limon bal içtim. Bir de muz uzerine bol bal döküp yedik. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ertesi gün gayet iyi uyandik bebegimle rabbime çok şükür.Çok geçmiş olsun canım. Ben de ağır gribim. Neler yapıyorsun? Ne yiyip içiyorsun? Bak tavuk suyu çorba baya iyi geliyor. Bir de eşim arastırmış hurma iyi geliyor dedi. Hurma yiyorum. Bir de bol su.
Yolu bulmaya calusiyordur.cumartesiye kalmayacagiz insallah.drun ne dedi bekleyecekmi yatiracakmi.eger ultrasonla satin en basindan beri uyumluysa bir hafta daha bekle derim.Canim ara ara agriyor galiba bana da suni sancı verirler ctesiye randevu aldım bakalım nolacak ama çok ittiriyo kendini acaba kanalami girmeye calisiyo yavrum ya da yolu bulamiyo
Ya dalgiç olacak yada topcu:)))Kızlar göbek bağını ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Eşim yarın istanbula maça gidecek, istersen denize atayım, istersen stadyuma atayım diyor :)
Benim bebegimin gobegi 8. Gün düştü bir ip gibi birsey tutuyordu oda kendiliğinden çıktı canım daha sonra göbeğinde bir parça kaldığını gördük doktora götürdük buda düşer düşmezse haftaya tekrar görelim dedi.. bir kaç gün sonra banyo yaptırırken o parça filesinin üzerine düştü canım aynı durum mu sizdedeKızlar bir şey sormak istiyorum.. 11. Günde göbeği düştü ama sanırım kıyafetini çıkarırken yani ucundan tutuyordu. Ama göbek kısmı tam kuru değil biraz böyle nemli hafif bu kordon rengi gibi kısım var.. Normalmi?? Yoksa düştüğünde kupkurumu olması lazımdı???
aynen oyle canım masallah bu arada 13 yıl allahım ayırmasın bızde goruruz ınsallah bızım 4. yılımız ....Nasıl yaşanmış geçmiş o günler hala aklım almıyor çocuklukla çekilmiş şimdi olsa tahammül etmem inkansız olurdu sanırım.. Zorlu o günlerden sonra çokkk mutlu 13 yıllık bir evliliğimiz var aslında şımarıklık yapıyorum biraz işte eski günler aklıma geliyor daha özverili olsun istiyorum eşimde ama malesef erkeklerin biZim gibi ince düşünebilmeleri imkansız. Az beklenti çok mutluluk
31 ne kadar gelir dedi olmazsa beklerim normal doğum için dedi bebekte bi sıkıntı olmazsa iyice assagi indi karnim çok zor son günler yaYolu bulmaya calusiyordur.cumartesiye kalmayacagiz insallah.drun ne dedi bekleyecekmi yatiracakmi.eger ultrasonla satin en basindan beri uyumluysa bir hafta daha bekle derim.
Ben boğaziçi Üniversitesine atmayı düşünüyorumKızlar göbek bağını ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Aynı benimde öyle bir itiyorki doğdu doğacak diyorum ne su var ne sancim bekliyoruz yarın sabah kontrolum var 40+1 bakalım ne diyecek doktorumCanim ara ara agriyor galiba bana da suni sancı verirler ctesiye randevu aldım bakalım nolacak ama çok ittiriyo kendini acaba kanalami girmeye calisiyo yavrum ya da yolu bulamiyo
Hayıııırrrr :/ bütün gece uyuyamadm her tarafım ağrıyor anlatamam öyle böyle bi ağrı değilArtık bir takvimim bile yokyarın sabah kontrolum var ekim bitiyor galiba biz kasim annesi olcaz paytak_paytak_kosan_koala zobiska htys kızlar yok mu gelişme
Canım valla tek isteğim kuzumu bir an önce sağlıkla kucağıma almak... Bugün ateş te başladı. .. neyse ki annem burda ve eşim de tatilCanim cok gecmis olsun daha da iyi olursun insallah dogumuna azcik kalmis Allah kurtarsın kolay bi dogum olsun insallah
Hayırlısı olsun canım inşallah bi kucağimiza alsaydikAynı benimde öyle bir itiyorki doğdu doğacak diyorum ne su var ne sancim bekliyoruz yarın sabah kontrolum var 40+1 bakalım ne diyecek doktorum
Her seferinde döküyor musun şekerli suyuCnm bnde aynı yaptım şekerlisu döküyodum öyle öyle alıştı şimdi heme kapıyr hala hem meme hem sağıp biberonla veriyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?