2015 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım. Ben de ağır gribim. Neler yapıyorsun? Ne yiyip içiyorsun? Bak tavuk suyu çorba baya iyi geliyor. Bir de eşim arastırmış hurma iyi geliyor dedi. Hurma yiyorum. Bir de bol su.
Canim ben zencfil cayi nane limon bol meyve ama bana misin demiyo bide bas agrima parol iciyorum su cok iciyodum da biraz midem bulaniyo insallah hemen iyileşirz canimm bende deniyim onlarida ins düzelirz benim bebis de cok hapsiryo bigun otri bebe ile burnunu temizledim zavallim zavlvallim tikanmis...bebislerimiz iyi olsun da bizde iyi olalim insallah

Canim ara ara agriyor galiba bana da suni sancı verirler ctesiye randevu aldım bakalım nolacak ama çok ittiriyo kendini acaba kanalami girmeye calisiyo yavrum ya da yolu bulamiyo

Kizlar ben anne olmayi haketmedim cok agladim iki gundur cok agr gribim dikislerim hala sizliyo agryo sukur ama ben sinirlenip ogluma bagirdim sonra da o masum masum guldu oturdum agladim kolumda derman yok tutuo emzrmeye altini da annem degstryo bagrdim diye annemde bana gucendi el kadar bebek sabirli olcan dedi ama memeyi tutmayip gece 1 5 arasi ayaktayım esim de uyumuyo kucagnda avutuyo ama meme emecek vs uyuyamadm cok agir geçiririm oldum olası zaten...Rabbime dua ediyor sabir ver guc ver diye...hepimze kolaylik versin Rabbim guc versin

Can'ım bende kara kara düşünüyorum annem gidince Nasıl yapıcamda diye annem yemek temizlik yapıyo bebeğede bakıyo Allah gerçekten yardımcımız olsun çok zor

Aynen canim biz kendimizi salmayip hemen ayaklanip makyajimizi eksik etmeyip iyi görünmeye çalışınca ihtiyacimiz yok zannediliyoruz...ne kadar iyi anlatmişsin.. inşallah eşin de seni wn kısa sürede anlar..

Çok geçmiş olsun canım. Ben de ağır gribim. Neler yapıyorsun? Ne yiyip içiyorsun? Bak tavuk suyu çorba baya iyi geliyor. Bir de eşim arastırmış hurma iyi geliyor dedi. Hurma yiyorum. Bir de bol su.
Canim ben de yeni atlattim hatta bebegim de oldu. 1 gün yattık sonra toparlandik cook şükür. Tarhana içtik sabah akşam. Limon kaynattik içtik. Zencefil limon bal içtim. Bir de muz uzerine bol bal döküp yedik. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ertesi gün gayet iyi uyandik bebegimle rabbime çok şükür.

Canim ara ara agriyor galiba bana da suni sancı verirler ctesiye randevu aldım bakalım nolacak ama çok ittiriyo kendini acaba kanalami girmeye calisiyo yavrum ya da yolu bulamiyo
Yolu bulmaya calusiyordur.cumartesiye kalmayacagiz insallah.drun ne dedi bekleyecekmi yatiracakmi.eger ultrasonla satin en basindan beri uyumluysa bir hafta daha bekle derim.

Benim bebegimin gobegi 8. Gün düştü bir ip gibi birsey tutuyordu oda kendiliğinden çıktı canım daha sonra göbeğinde bir parça kaldığını gördük doktora götürdük buda düşer düşmezse haftaya tekrar görelim dedi.. bir kaç gün sonra banyo yaptırırken o parça filesinin üzerine düştü canım aynı durum mu sizdede

aynen oyle canım masallah bu arada 13 yıl allahım ayırmasın bızde goruruz ınsallah bızım 4. yılımız ....

Yolu bulmaya calusiyordur.cumartesiye kalmayacagiz insallah.drun ne dedi bekleyecekmi yatiracakmi.eger ultrasonla satin en basindan beri uyumluysa bir hafta daha bekle derim.
31 ne kadar gelir dedi olmazsa beklerim normal doğum için dedi bebekte bi sıkıntı olmazsa iyice assagi indi karnim çok zor son günler ya

Aynı benimde öyle bir itiyorki doğdu doğacak diyorum ne su var ne sancim bekliyoruz yarın sabah kontrolum var 40+1 bakalım ne diyecek doktorum

Artık bir takvimim bile yok yarın sabah kontrolum var ekim bitiyor galiba biz kasim annesi olcaz paytak_paytak_kosan_koala zobiska htys kızlar yok mu gelişme
Hayıııırrrr :/ bütün gece uyuyamadm her tarafım ağrıyor anlatamam öyle böyle bi ağrı değil
Canim cok gecmis olsun daha da iyi olursun insallah dogumuna azcik kalmis Allah kurtarsın kolay bi dogum olsun insallah
Canım valla tek isteğim kuzumu bir an önce sağlıkla kucağıma almak... Bugün ateş te başladı. .. neyse ki annem burda ve eşim de tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…