Bende bende artik bugun dayanilmaz oldu agzindan aldim yavrumun sagip verdim sutumu onuda elle sagabiliorun canm cok yanio cunku ne yapicam bende bilmiorum bi caresi varsa bende istiomKızlar gogus ucu yaralari için neler yaptınız çok kotuyumm yardim edin
Soğanı denedin mi peki kokuyo ama iyi gelmisti banaArkadaslar Merhaba,
Ben epeydir bakamiyorum foruma. Simdi de girdim ama sayfayi inceleme sansim pek olmadi. Oncelikle tum dogum yapan arkadaslarin gozu aydin olsun :)
Ben dogum yapali tam 1 ay oldu. Gogus ucundan cok cekiyorum. Neler kullandmsa derman olmadi. Hakiki zeytin yagi, karbonat ve lansonih krem ama hala cok aci cekiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mi cok ihtiyacim var
Çok acken memeyi verme bence cnm daha cok sinirleniyrlar yarı doysun karnı sonra memeni verOnu da deneyeyim çok yıprandım dayanamıyorum artık ağlamasına veriyorum mamayı düzgün uyuyamamakta mahvediyor brni
Cnm resim kacıncı sayfada göremedim bende alıcam ama kararsızımDün gece saat 4:30 uyudu canım momfortla alakası var mı bilmem delirtti bizi. Hergün 2:30 uyurdu ama daha bir günde alışacağını sanmıyorum evde takmıyorum aslında ben ilk gün geldiğinde bir deneme amaçlı taktım bir de dün işte gezdik 2 saat kadar.
Ayyy sorma ya iyiki tatile girdik benim drum cok pimpirikli hergun cagiriyordu.hergun gidiyom ultrasona bakiyor nst istiyor alttan muayane ediyor gına geldiydi.tatile girdikde rahatladim biraz31 ne kadar gelir dedi olmazsa beklerim normal doğum için dedi bebekte bi sıkıntı olmazsa iyice assagi indi karnim çok zor son günler ya
Bana cevap yok muuuKızlar bir şey sormak istiyorum.. 11. Günde göbeği düştü ama sanırım kıyafetini çıkarırken yani ucundan tutuyordu. Ama göbek kısmı tam kuru değil biraz böyle nemli hafif bu kordon rengi gibi kısım var.. Normalmi?? Yoksa düştüğünde kupkurumu olması lazımdı???
Canım bizim de öyleydi bi kaç gün içinde düzeldi.Bana cevap yok muuu
Ben garmastan kullanıyrm bide onu dene isterse ben memnun kaldmKızlar gogus ucu yaralari için neler yaptınız çok kotuyumm yardim edin
Normal cnm bir haftaya düZelir o sıvı yer kuruyor. Banyo yaparken dikkatli ol sadece ıslak kalmasın fazla su gelmesin göbüşüneBana cevap yok muuu
Tamam canım hasta olur die korkuyorum havalar serin yhaYıka canım yıka, bebeğin de rahatlasın güzelce uyur sonra :)
Ayy yerim yha =)Biz yikadik canim.bir görsen nasıl rahatladi.yumus yumus uyuyor.
Öyle yapmaya çalışıyorum 30 cc mama veriyorum önce sonra deniyorum ama pek işe yaramıyor şimdilik inş alışır yavrumÇok acken memeyi verme bence cnm daha cok sinirleniyrlar yarı doysun karnı sonra memeni ver
Bnmki cok uardimci cnm gece kiz ah dese ayakta bixinki hatta sabah ise gitmeden aliyor aglarsa sen uyu diyor bana gidene kadar gezdiriyor uyutuyor veriyor bana mamayi bile o yapiuor usenmiyorKızlar eşleriniz size ne kadar yardım ediyor çok merak ediyorum eşim gece nerdeyse hiç uyanmıyor annemle ben bölüşüyoruz hazırlarsa Bi mama hazırlıyo eşim hoş ona da kıyamıyorum sonuçta 7 de işe gidiyo ama bilemedim ablamın eşi herşeyi yapardı altını bile değiştirir şi benim eşim alt konusunda çok kötü ben değiştirirken bi kusmadığı kalıyo annemde ben gidince de mi böyle olcak diyo hani şimdi izinliyken idare etmeye çalışırım da iki ay sonra işe başlıycam sizde durumlar nasıl
Hahaah cok guldum canım :) senin bebisi biktirmis doktor ondan gelmiyo benceAyyy sorma ya iyiki tatile girdik benim drum cok pimpirikli hergun cagiriyordu.hergun gidiyom ultrasona bakiyor nst istiyor alttan muayane ediyor gına geldiydi.tatile girdikde rahatladim biraz
Çok fenayım kızlar tüy ve tozakarşı alerjim var fün kışlıkları çıkardm dolanı döktüm tıkadı biraz bugunde gün vardı anneme geldim burda bişey beni tıkadı ama ne bulamadık hapşrmaktan içim dışıma çıktı mafoldm
Kızlar bir şey sormak istiyorum.. 11. Günde göbeği düştü ama sanırım kıyafetini çıkarırken yani ucundan tutuyordu. Ama göbek kısmı tam kuru değil biraz böyle nemli hafif bu kordon rengi gibi kısım var.. Normalmi?? Yoksa düştüğünde kupkurumu olması lazımdı???
İnşlh cnmÖyle yapmaya çalışıyorum 30 cc mama veriyorum önce sonra deniyorum ama pek işe yaramıyor şimdilik inş alışır yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?