2015 Ekim Anneleri

Kızlar gogus ucu yaralari için neler yaptınız çok kotuyumm yardim edin
Bende bende artik bugun dayanilmaz oldu agzindan aldim yavrumun sagip verdim sutumu onuda elle sagabiliorun canm cok yanio cunku ne yapicam bende bilmiorum bi caresi varsa bende istiom

Soğanı denedin mi peki kokuyo ama iyi gelmisti bana

Cnm resim kacıncı sayfada göremedim bende alıcam ama kararsızım

31 ne kadar gelir dedi olmazsa beklerim normal doğum için dedi bebekte bi sıkıntı olmazsa iyice assagi indi karnim çok zor son günler ya
Ayyy sorma ya iyiki tatile girdik benim drum cok pimpirikli hergun cagiriyordu.hergun gidiyom ultrasona bakiyor nst istiyor alttan muayane ediyor gına geldiydi.tatile girdikde rahatladim biraz

Çok fenayım kızlar tüy ve tozakarşı alerjim var fün kışlıkları çıkardm dolanı döktüm tıkadı biraz bugunde gün vardı anneme geldim burda bişey beni tıkadı ama ne bulamadık hapşrmaktan içim dışıma çıktı mafoldm

Bana cevap yok muuu

Bnmki cok uardimci cnm gece kiz ah dese ayakta bixinki hatta sabah ise gitmeden aliyor aglarsa sen uyu diyor bana gidene kadar gezdiriyor uyutuyor veriyor bana mamayi bile o yapiuor usenmiyor

Ayyy sorma ya iyiki tatile girdik benim drum cok pimpirikli hergun cagiriyordu.hergun gidiyom ultrasona bakiyor nst istiyor alttan muayane ediyor gına geldiydi.tatile girdikde rahatladim biraz
Hahaah cok guldum canım :) senin bebisi biktirmis doktor ondan gelmiyo bence

Kv sevmeye gelince oglumu kucagindan iki dk indirmiyo Karnı yeni doğan çocuğu battaniyesine koyup sallamak istiyo gazı var diye çok yüksek yastığa koyup beli boşlukta bırakıyo uyarınca da surat yapıyo tez zamanda Sıyırıcam! !!oğlum geldi 3 kişi olacaktık olduk 5!!!!her akşam aramadan zamansız sevmeye geliyorlar 40 çıkınca da böyle olursa akıl sağlığı bozuk annesi olacak yavrumu n

Bende geçen aynı işi yaptım çok hapsurduk tozdan oldu geniz tikanmistir

Bizimde düşünce öyleydi bi gün sonra nasıl yikicaz nemli dedim ertesi gün açtım kurumus:) yani sizinki de kurur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…