2015 Ekim Anneleri

Biz bugün 12 günlük olduk.dun göbüsümüzde düştü banyomuzu da yaptırdı anneannesi.gerci bu ikinci banyomuzdu.bu arada kızlar bebeklerinizi tuzladinizmi? Biz daha tuzlamadik ama tuzlayacagiz.annem diyor agzina tarçın kafasına zencefil koycaz sonrada yiycez galiba

Ben bizim kuzunun burnuna baktım ama göremedim bir şey. Acaba tıkalı mıdır ki? Ben de bakayım tekrar. İnşallah iyileşiriz canım hemen

Hepsini denesem mi acaba :)
Şnşallah biz de hemen toparlanırız. Çok üzülüyorum kuzuma.

Biz tuzlamadık Can'ım bu arada mesajını çok beğendim eşime okuttum o bile çok güldü iyi ki varsınız

Can'ım bende kara kara düşünüyorum annem gidince Nasıl yapıcamda diye annem yemek temizlik yapıyo bebeğede bakıyo Allah gerçekten yardımcımız olsun çok zor
Canim boswer bi sekilde halledersin ilk zamanlar zor oluyor ama alisiliyor. Bn kimseyi istemedim heeseyi kendim yapmaya calistim buna ragmen az once ilgisiz es ilan edildim artik bulasikmis yemekmis umrumda bile degil sadece bebegimle ilgilenc varsin ev daginik olsun yemek olmasin napim.yaptim da cok mu yarandim sanki

Dün gece saat 4:30 uyudu canım momfortla alakası var mı bilmem delirtti bizi. Hergün 2:30 uyurdu ama daha bir günde alışacağını sanmıyorum evde takmıyorum aslında ben ilk gün geldiğinde bir deneme amaçlı taktım bir de dün işte gezdik 2 saat kadar.

Arkadaslar Merhaba,

Ben epeydir bakamiyorum foruma. Simdi de girdim ama sayfayi inceleme sansim pek olmadi. Oncelikle tum dogum yapan arkadaslarin gozu aydin olsun :)

Ben dogum yapali tam 1 ay oldu. Gogus ucundan cok cekiyorum. Neler kullandmsa derman olmadi. Hakiki zeytin yagi, karbonat ve lansonih krem ama hala cok aci cekiyorum. Bu konuda tavsiyesi olan var mi cok ihtiyacim var

Haha koptum valla biz tuzladik canmmm hehe bakalim bizimki kokacakmi ilerde haha

[QUOTEinus, post: 43272280, member: 684207"]Benim de 8 gün oldu canım daha yeni yeni acısı çıkıyor. Sanki dikişler de değil üst tarafı acıyor. Bir de dikişlerde hafif şişme var gibi sizde de var mı böyle bir durum? Çevremde yakında doğum yapmış kimse de yok soramıyorum[/QUOTE]
Bende sisme yok 5. Gununde dotoruna gitnedin mi benim 5. Gun bakti iyi gorunuyor dedi 40 cikinca bidaha gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…