2015 Ekim Anneleri

Cnm bnm bebeğimde cok az yapmaya başladı. Günde bi kere yapıyo ve çok az...sadece anne sütü alıyo.senin bebeğin de mi yalnızca anne sütü alıuorfu
Cnm benm simdi gunde 2-3 kez yapio ama belli olmuo iste hem anne sutu hem mama veriorum sutum az oldugu icin cnm ama duzene girer zamanla birde cis yapmasi daha cok onemliymis sik yapiorsa korkmayin dedi doktorrr

KIzlar bebegın burnu tıkalı dr a cektım gonderdım
Serum fizyolojık bruno alın demiş
Anlamadım cevap yazdım ama donmedi iki farklı ilaç mı bu
Bilginiz var mı
Canım Serum Fizyolojik alacaksın. Markası Bruno. Bak ekliyorum.

Eklentiler

• 20151030_132845-1.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar Ömer den haberi olan var mı annesi hiç yazmıyo artık ya da ben göremedim çok merak ediyorum her gün aklımda inş iyileşme yolundadır

Canım valla geceleri bende canavara düşünüyorum el kadar bebeğe kızıyorum uyumuyor diye annem gelip devralıyor hemen. Annemde bugün son günümüz cts evime dönüyorum ne yapıcaz bilmem.
Can'ım geceleri ben ışığı kapatıp çok az ışıtan gece lambası kullanıyoruz ondan mı bilmiyorum emzşrşyorum hemen uyuyo gece gündüz farkını bilmesi gerekiyor Muş sen ışıkta mı emzşriyosun gece

Ben hala doğum yapamadm kızlar.28 ekim doğum tarihimizdi ama yarn yatış yaplcak agrm adet ağrıları gibi.dua edn banada bende evladma kavusaym.bugün sabah açık kahve akıntı vardı ,bidaha gelmedi sarı sümüksü gelyr yapılan bise devamli

Ayy bi kişi daha eklendi hayirlisi olsun canım bende doguramiyorum

Canim benim oglumda cok az emiyo agzina doluyo oksuryo o zamanda 10 dk yi bulmaz emdigi ve de kusuyor..sanirim bi anda cok geldignden doyuyorlar.ama yapiyo kaka peki cis yapiyo mu her gun

Merhaba anneler
Alıntı yapıyorum, cevap yazamıyorum çoğu zaman, kalıyor öyle. Herkes iyidir inşallah.. Babam geldi çarşamba günü. Seçim için annemle dönecekler yarın, sonra annem salı tekrar gelecek. Bakalım 2 gün yalnız nasıl geçecek. Yavrum dün akşam çok ağladı gazdan. O ağladı ben ağladım.. Ayağına karnına sıcak su koyduk sonra. Biraz rahatladı ama, hep gazlı.. Ne olacak bu gaz bilmiyorum ya
Şimdi de evde ilk defa yalnızım. Teyzem biraz rahatsız, eşim annemleri teyzeme götürdü. İnşallah zorlamaz beni minnoşum.. Herkese iyi günler ve kolay gelsin

emerken cukcukcuk sesi geliyorsa hava emiyor demekmiş. eğer yutkunuyorsa süt emiyor demekmiş yenidoğan bebeğin midesi 2o cc ancak alıyormuş zaten her hafta büyüyormuş bunları gebe eğitiminde ebe hemşire anlatmıştı.

Canım, benim eşim işe çok erken gitmediği halde hiç o kadar duyarlı değil. Sevmeyi seviyor maşallah.. He arada uyutmaya çalışıyor, gaz çıkartmaya çalışıyor falan, o kadar sıfır değil ama, tabi ben daha çok istiyorum. Dün akşam yavrum ağlıyordu, ben agliyordum, annem aldı uğraşıyoruz ediyoruz.. Sustu biraz yavrum, salona geçtik. Eşime diyorum çok ilgilisin bravo! Ne oldu ki.. Altını mi degistiriyordunuz diyor. Elinde telefon, oyun oynuyor ancak. Söylersen yapıyor. Mama verirken mama yapıp besliyordu falan. Şimdi bebiş bana bağlı diye pek sorumluluk almıyor maalesef. Ben orda perişan oluyorum, gelsene diyorum. E bebek sende ben napiyim diyor. Ya yanımda olsa, sadece sarilsa, geçer falan bile dese ben mutlu olucam ama, nerdee o düşünce. Ver o zaman bana diyor alıyor, hoppidi hoppidi sallıyor, öpüyor kokluyor. 2 gündür sütümü sagip gece veriyoruz da kalkıp sütü ısıtıp besliyor bebişi şükür. Gazına falan uğraşıyor. İş vermek lazım bunlara. Yoksa bilmiyorlar ne yapsınlar. Annem korkuyor ben gidince ne olacak diye. Benimle gel bir süre kal dedi hatta. Ben de korkuyorum doğrusu. Annem gidince daha ilgili, daha yardımcı olman lazım, yoksa ben kafayı yerim dedim eşime. Tamam diyor ama, inşallah öyle olur..

Canimm ya masaAlah sutun iyimis bende cc isini beceremiorum sutum az 30 40 cc anca cikio bugb 24 gunluguz kac cc mama vericegimi sasirdim 60-70 cc yapioruz gece nobet tuttuk resmen uyumadi bi turlu kac cc vermem gerekio ah bi bilsem

Benim eşimde bir kütük odun
3 gece evvel cinnet gecırdım
Yemekler masa da mutfak tencere tava
Bebek durmaz
Benim de duş almam gerekiyordu
Ya kaldır dimi tabakları be odun ölmezsin
Bi delirdim yıkanmıyorum dedim be yıkanmıyorum pislik içinde oturucam
Mutfagı asagı ındırdım
Aldım makası belime gelen sacları kestım
Bızımkı delirdıgımı sandı
Halil sezai gibi bişey oldum ya
Öyle guzeldım kı bakımlı boylu poslu kadındım
Dana gıbıyım şu an yedikçe yiyorum ya
Tam 90 kilo offfff ya çok bunaldım

Bu gece bizde gram uyumadik sabahi ettik neyse burnunda bisy fark ettm aspiratorumuz var hafifce alayim dedim olmadi sonra huylandi hapsirma ve oksurme tarzi bisey yapti 3 kez falan bi baktim burundan kocaman kati bir sumuk kurumus birde bebegimin burnusunu tikamisssss hemen aldim onu yavrum butn gece bundanmi uyuyamadi sesinin tonuda bi farkliydi neyse burundan cikan koca seyden sonra bi daldi uykuya ben soklardayim tabi, kizlar surekli burunlari kontrol edin bence huzursuz olmasin bebisleriniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…