- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
Etmemmiiii kız olsaydı hepsi göbek isim nazlıcan, nazlısu, nazlıgul derdik:) ne bu naz böyle:) innnşallah hayırla gelicekler vnm. Doğum saati işte napsakta allahın dediği an gelmeyince olmuyo. Bnm bıdıgımda erkenden geldi biliyosun oyle yazılmıs dmekki. Her gece asel emdıkce dua edıyorum hadı ınsallah
Kizlarrrr bugun aksam 6 da dogum yaptim kendi sancilarimla normal dogum oldu
Bak gittiği gün doğurdum.:)Anaaaaaaa takvimim de gitmiş komuşularrr nasıl alismistim çok boşluğa dustum
Emerken ne cok terliyorlar gercekten.sanki çok önemli işler yapiyorlar
Bende bu gece ya da yarın gece bekliyorum artıkBak gittiği gün doğurdum.:)
Cnm bnm bebeğimde cok az yapmaya başladı. Günde bi kere yapıyo ve çok az...sadece anne sütü alıyo.senin bebeğin de mi yalnızca anne sütü alıuorfuCanm gecende bizimkide 2gun yapmadi kosturduk doktora bize 4-5 gune kadar yapmamasi normal kilo aldigini gosterir dedi sennde ikinmasi kabiz oldugundan yada yapamadigindan degilse gazi var demektir yada bizim gibi toptan 2 bez yapicak korkma cnm birde mama veriorsan az bise mutlaka su ver...
Kızlar günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Biz güzel emiyoruz ama hala aranıyor mama yla destekliyorum. Sadece gece veriyordum ama az önce 1 saat emmenin üstüne hala ağladı ve 60 cc yi bitirdi
Kızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bnm oğlum çok az kaka yapıyo gündü bi kere hatta en son dün bu saatlerde az bişe yapmıştı...küçük küçük osuruyo ama cıkaramıyo sanki...bi de emdiğinde bes sekiz dk fln emiyo bi saatte.bir buçuk saatte bir ama dolu dolu çok süt geliyo sonra uyuyakalıyo agzını fln acmk mümkün değil... sizce normal mi...cok ac olsa aglar susmazdı dimi...
Bizim ki hiç terlemedi 11.güne kadar. 4 gündür başladı terlemeye. Saçları nasıl ıslanıyo öyleEmerken ne cok terliyorlar gercekten.sanki çok önemli işler yapiyorlar
İnşallah hayırlısı ile ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yaramaz da çok bekletmesin artık annesini.Bende bu gece ya da yarın gece bekliyorum artık
Canim Allah kolaylik versin hepimize annem gunduz cok yoruluyor canim gribim hep yatiyorum gece de onu uyandrmak istemiyorm cok bagirdim cocuk da korktu uzuldum aklim basima gelince her sey guzel olur insallah..eve dondugunde de her sey yolunda olur insallah Allah sabir ve guc versin hepimizeCanım valla geceleri bende canavara düşünüyorum el kadar bebeğe kızıyorum uyumuyor diye annem gelip devralıyor hemen. Annemde bugün son günümüz cts evime dönüyorum ne yapıcaz bilmem.
Amin canım inşallah beklemek çok zor yaİnşallah hayırlısı ile ve sağlıkla kucağına alırsın kuzunu. Yaramaz da çok bekletmesin artık annesini.
Ayni sorun bizde de var.gunde iki uc kere kaka yapiyo ama leke seklinde bezinde oluyo cogu zaman.emmesi de on dakika doktor normal dedi bebekten bebege degisir kilo alimi iyi dedi.ama ben cok üzülüyorum aksam olunca aglamak geliyo icimden.sutum azaldi gibi hissediyorum az emince.gece iki saatte bi uyandiriyo bakalim haftaya cuma bi aylik olacak kilo alımına gore belli olur ama icim rahat etmiyo herkesin ki daha uzun eminceKızlar bilgisi olan yazabilir mi? Bnm oğlum çok az kaka yapıyo gündü bi kere hatta en son dün bu saatlerde az bişe yapmıştı...küçük küçük osuruyo ama cıkaramıyo sanki...bi de emdiğinde bes sekiz dk fln emiyo bi saatte.bir buçuk saatte bir ama dolu dolu çok süt geliyo sonra uyuyakalıyo agzını fln acmk mümkün değil... sizce normal mi...cok ac olsa aglar susmazdı dimi...
Kızlar bizimde göbüşümüz düştü... bugün 8 günlük olduk yıkasam mı acaba? Hemen yıkamak gerekir mi?[/QUOTE
Esmacım göbeği düştükten Bi gün sonra yıkatabilirsin gerçekten çok rahatlıyo bebişler bizim 23 . Gün düştü göbeğimiz nu sürede 2 defa yıkadım sonra düşmeyince yılilamadık sildik ama oğluşum baya rahatsızdı bu süreçten yıkanınca suyu çok seviyo inş seninki de suyu seven Bi bebektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?