- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
Sag ol hayatım alıcamBir tane ilac canim bruno markası
Bende de şişlik var canım. Herkeste var sanırım o şişlik ama sebebini bilmiyorum.Hayırlı akşamlar kızlar. Sizlere birkaç sorum olacaktı. Sezaryen olan anneler dikiş yerinizde şişlik var mı acaba? Dün gece farkettim kendimde de aklıma takıldı. Bir de bebeğim ctesi gününden beri 200 gr kilo almış çocuk doktorumuza gitmiştik gayet güzel dedi dr umuz. Sizlerde durum nasıldı? Kızımın gaz problemi için de bio gaia diye bir ilaç önerdi kullanan var mı? Çok soru sordum ama her an girip yazamıyorum hem evdeki doluluktan hem kızımla ilgilenmekten.
Sanırım 5 kilo oldu. Bir kaç tane 1 kaldı. Bitiriyim de 2ye geciyim ben de o zaman. Saol canım.T kilo olduysa 2ye geç cannm yoksa taşabilir kaka çiş
Aynen canim bende ozelde doğum yaptım ama duydum ki pek doğru sonuç cikartmiyolarmis suan hafif gözünde var sarılık. Vücudu kızarıyo kakasini yaparken yada ağlarken ozaman bastırıyorum sarı gibi ama normal uyurken vücudu kendi rengi olduğu için sarılık yok gibi sağlık ocağı myane ettiğinde çok hafif var 4 5 lerdedir oda her yeni dogan bebekte olur dedi bende şimdi sürekli emziriyorum uykuya çok meyilli değil uyutürsak yada emdiği zaman uyuyo bide ışıgi açık uyuyoruz şimdilik hastaneler e götürüp de bebegimi üzmek istemiyorum zaten 5 yada 6 günden sonra atmaya basliyomus sarılığı sürekli kaka yapiyoz zaten bende pazartesiye kadar beklicem inşallah yokturCanim biz ozel hastanede dogum yaptik ama ben memnun kalmadim oradan kontrollerime ve bebegimi devlet hastanesine gotrdum biz istanbulda yasioruz burda kanuni sultan suleyman hast. Var oraya gittik dogumdan 2 gun sonra gozunde ve hafif yuzunde baslamisti sarilik orada acil yeni dogan kismindan hiic beklemeden giris yaptik ve 1 bucuk saat sonra sonuclari aldik elimize ve cocuk doktoruda yeni dogan muayenesini yapti en ince ayrintisina kadar ozellerde boyle degil cunku bize sarilik vucuduna inerse gelin dedi hastaneye yani cocuk yatis yapsin hastaneye katki olsun istiolar resmen bir daha gtmem ozellere ii tecrube oldu bize ve erkenden anladigimiz icinde yatis falan olmadi sukur bol bol emzirip besledk dusurduk sariligi
Hayırlısıyla kavuşursun inşallah sen de canım.. Sağlıkla gelsin inşallah yavrunBen hala doğum yapamadm kızlar.28 ekim doğum tarihimizdi ama yarn yatış yaplcak agrm adet ağrıları gibi.dua edn banada bende evladma kavusaym.bugün sabah açık kahve akıntı vardı ,bidaha gelmedi sarı sümüksü gelyr yapılan bise devamli
Serum fizyolojiyi burnuna yatar vaziyette sık ve cocugu dik konuma getir burnundaki serum fizyolojik akıcak dışarı iki burnunada sırayla yap aspiratör ile 10 günlük bebek için biraz erken bence ben bir kere yaptim hicbirsey cikmadı bir kere dene olmazsabenim bebeğim 10 günlük sürekli burnu tıkanıyor günde kaç kereye kadar bunu sıkıp aspiratör ile çekebilirim bilen varmı
Bizimkinin saclarida yagli sankiBizim ki hiç terlemedi 11.güne kadar. 4 gündür başladı terlemeye. Saçları nasıl ıslanıyo öyle
InsaAllah cnm yoktur sen surekli emzir yedindogan sariligidir oda her bebekte oluo normal...Aynen canim bende ozelde doğum yaptım ama duydum ki pek doğru sonuç cikartmiyolarmis suan hafif gözünde var sarılık. Vücudu kızarıyo kakasini yaparken yada ağlarken ozaman bastırıyorum sarı gibi ama normal uyurken vücudu kendi rengi olduğu için sarılık yok gibi sağlık ocağı myane ettiğinde çok hafif var 4 5 lerdedir oda her yeni dogan bebekte olur dedi bende şimdi sürekli emziriyorum uykuya çok meyilli değil uyutürsak yada emdiği zaman uyuyo bide ışıgi açık uyuyoruz şimdilik hastaneler e götürüp de bebegimi üzmek istemiyorum zaten 5 yada 6 günden sonra atmaya basliyomus sarılığı sürekli kaka yapiyoz zaten bende pazartesiye kadar beklicem inşallah yoktur
Canım okurken çok güldüm aynen bizi anlatmışsın 3 gündür her saat başı emiyoruz altını temizliyoruz tekrar emiyoruz kusuyoruz üstünü değiştirip tekrat emiyoruz kısır döngü bizde de böyle. Aklima takilan bizim bebis memede 10dakika olmadan uyuyakaliyor ve uyandırmaya calistikca biraz emmeye çalışıyor yarim saate yakin öyle uğraşıyoruz sonra artık bakiyorum birakmiyor serçe parmağımı verip biraktiriyorum sonra gaz çıkarmaya çalışırken tekrar uyaniyor tekrar meme istiyor kafayı yicek gibi oluyorum. Doymuyormu diyorum ama doymasa bu kadar çok bez degisirmi kusar mi bilemiyorum..Uyumayan bebek yapmışız biz. Gözlerim ne zaman uykudan kapanmaya başlasa ıkınma sesleri geliyor beşiktenZorlaya zorlaya kundaktan önce 1 elini, sonra diğerini çıkarıyor. O eller hemen ağıza gidiyor, teki de yetmiyor, çifte emiyor Sabah 5e kadar uğraştırıyor kendi ile. Tam altını temizliyorum 1 posta daha kaka. Temizlemek için açıyorum hobaaa yine çiş. Kıyafetleri batıyor, değiştireyim şu bu derken acıkıyor yineee En son annem uyuyakalıyor, biz minikle başbaşayız. Bir de kusmamız başladı. Hem de ağız dolusu. Emiyor, kusuyor, emiyor... Ah o gülümsemeleri de olmasa
Lovely35 serum fizyolojik ve otribebe ile burun temizlemeyi sen mi anlatmıştın canım? Anne baba olarak gribiz, acaba kuzunun da burnu mu tıkalı ki geceleri uykusuz duruyor? Dün denedim ama bir şey bulamadım madeninde oğlumun Acaba yanlış mı yaptım ki dedim.
3 bazen 4 durumuna göre değişiyor.Kızlar günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz? Biz güzel emiyoruz ama hala aranıyor mama yla destekliyorum. Sadece gece veriyordum ama az önce 1 saat emmenin üstüne hala ağladı ve 60 cc yi bitirdi
Canım önce serum fizyolojik sıkıp minnak sümüklerini yumuşatıyoruz sonra hüpletiyoruz otribebe bebedor iki markada iyi. Biz 2 günde bir yapıyoruz bu işlemi. Banyo yaptırırkende burnunu sıkıp temizliyoruz. Tıkalı burun çok rahatsız eder ne emer ne uyur huzursuz olur.Uyumayan bebek yapmışız biz. Gözlerim ne zaman uykudan kapanmaya başlasa ıkınma sesleri geliyor beşiktenZorlaya zorlaya kundaktan önce 1 elini, sonra diğerini çıkarıyor. O eller hemen ağıza gidiyor, teki de yetmiyor, çifte emiyor Sabah 5e kadar uğraştırıyor kendi ile. Tam altını temizliyorum 1 posta daha kaka. Temizlemek için açıyorum hobaaa yine çiş. Kıyafetleri batıyor, değiştireyim şu bu derken acıkıyor yineee En son annem uyuyakalıyor, biz minikle başbaşayız. Bir de kusmamız başladı. Hem de ağız dolusu. Emiyor, kusuyor, emiyor... Ah o gülümsemeleri de olmasa
Lovely35 serum fizyolojik ve otribebe ile burun temizlemeyi sen mi anlatmıştın canım? Anne baba olarak gribiz, acaba kuzunun da burnu mu tıkalı ki geceleri uykusuz duruyor? Dün denedim ama bir şey bulamadım madeninde oğlumun Acaba yanlış mı yaptım ki dedim.
Gece bende karanlıkta canım. Ama biz 2:30 yapıyoruz yinede saati. Uyuduktan sonra güzel uyuyor. Dün gece 3:30 uyudu. Sabah 6:00 kalktı. 7:30'a kadar emdi üzerine mama yedi öğlen 13:45 kalktı emzirdim hala uyuyor mesela.Can'ım geceleri ben ışığı kapatıp çok az ışıtan gece lambası kullanıyoruz ondan mı bilmiyorum emzşrşyorum hemen uyuyo gece gündüz farkını bilmesi gerekiyor Muş sen ışıkta mı emzşriyosun gece
Canimm ya masaAlah sutun iyimis bende cc isini beceremiorum sutum az 30 40 cc anca cikio bugb 24 gunluguz kac cc mama vericegimi sasirdim 60-70 cc yapioruz gece nobet tuttuk resmen uyumadi bi turlu kac cc vermem gerekio ah bi bilsem
Canım önce serum fizyolojik sıkıp minnak sümüklerini yumuşatıyoruz sonra hüpletiyoruz otribebe bebedor iki markada iyi. Biz 2 günde bir yapıyoruz bu işlemi. Banyo yaptırırkende burnunu sıkıp temizliyoruz. Tıkalı burun çok rahatsız eder ne emer ne uyur huzursuz olur.
Aynen öksürüyo sonra uyuyo işte..evet tabi cişi yapıyo onda bi sorun yok az öncede bezini baya bi doldurmuş kaka yapmış içim rahatladı:) kaka yapsın diye bakıyoruz işte...bi de emme süresi normal olsa tam süper olcakCanim benim oglumda cok az emiyo agzina doluyo oksuryo o zamanda 10 dk yi bulmaz emdigi ve de kusuyor..sanirim bi anda cok geldignden doyuyorlar.ama yapiyo kaka peki cis yapiyo mu her gun
Aaahh ayşegül bu ağırlık ve bekleme stresinin üzerine bi de ateşlendim dün mahvoldumBu be
bı bebısler yol yapa yapa malum sıyasetcılerı gectıler valla. Dogum haberınızı almak ıcın foruma gırıp son sayfadan baslıyorum nsılsa tebrık vardır dıye. I ıh yok. Ne nazlılarmıs yahu aaa:)htys @paytak_paytak_kosan_koala zobiska
Aaahh ayşegül bu ağırlık ve bekleme stresinin üzerine bi de ateşlendim dün mahvoldumBu be
bı bebısler yol yapa yapa malum sıyasetcılerı gectıler valla. Dogum haberınızı almak ıcın foruma gırıp son sayfadan baslıyorum nsılsa tebrık vardır dıye. I ıh yok. Ne nazlılarmıs yahu aaa:)htys @paytak_paytak_kosan_koala zobiska
Kizlarrrrr kasim annesi olacagim benDoktor ne dicek yaz canım bende yarin gitcem sezeryan yollarimi gozukuyor bize acaba
İnşallah canım heyecanla bekliyoruz hepimiz valla... :)Canim cok gecmis olsun daha da iyi olursun insallah dogumuna azcik kalmis Allah kurtarsın kolay bi dogum olsun insallah
Benimde sonum bu bence hayirlisi olsun canım sağlıkla kavusalim insallahKizlarrrrr kasim annesi olacagim benDoktor hem nst hem ultrason hemde çatı muayenesi yaptı.. Sonuç sıfır sancı sıfır açılma...Pazartesiye gün verdi önce suni sanci deneriz dedi sonra da sezeryan..2 kasim anne oluyorum Allahım hayirlisiyla kavuşmayı nasip etsin ınsaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?