2015 Ekim Anneleri

Canım serum fizyolojiğin hepsini mi sıkıyorsunuz? Bir de damla damla değil mi?

Canım benimki de meme istiyor hep. Beni yalancı meme olarak kullanıyor. Gerçi biraz azaldı bu durum. Doymadigi için değil günden güne huyları değiştiği için öyle oluyordur. Benimki de mama verince hastanede 4-5 saat bile uyurdu, şimdi mama da versek en fazla 3 saat uyuyor. Zaten anne sütü mamadan daha kolay sindirildigi için anne sütü ve mama ile uyku süreleri fark edermiş. Anne sütü ile daha sık acikabilir canım.
Bir de minnaklar anne kokusu istiyorlar. Benimki de çoğu zaman uykuya dalana kadar emmek istiyor. Yalancı memeye alistirmaya çalışıyoruz canım. Başka çare bulamadık. Kauçuk uçlu emzige biraz kanıyor bakalım, kısa süre de olsa.
Ben 2 gündür gündüz sagdigim sütü gece veriyorum. Biberonu emerken pek uyuyakalmiyor. Bir de ne kadar içtiğini biliyoruz. Dolu dolu içtiği için de, en az 2 saat uyuyor. Yatağa koyunca uyanma huyu tam geçmedi yine de. Allah kolaylık versin hepimize..

Kızlar Ömer den haberi olan var mı annesi hiç yazmıyo artık ya da ben göremedim çok merak ediyorum her gün aklımda inş iyileşme yolundadır
Geçen haftaydi sanırım, hala yoğun bakimdaydi yavrucak.. İnşallah düzelecek dualarla..

Ben de anneme devamlı doymuyor diyorum. Memede kalma süresi 25 dakikadan 10 dakikalara düştü. Annem de doymuyor olsa günde nasıl 12 defa çiş 6 defa kaka yapar diyor. Şimdi altını açtım bezi nasıl ağırlaşmış. 2 saat uyudu, kim bilir kaç çiş yaptı. Kaka da vardı. Hatta tam yeni bezi takarken yine kaka yaptı, paçam bacaklarım hep kaka
Annem 40ı çıkınca düzelecek diyor ama bakalım

Ben bakınca göremiyorum burnunda hiçbir şey. Özellikle bakıyorum ama. Demek ki göremediğim yerlerde var.

Aynen canım yalancı meme olarak kullanıyor bide benim yatağımda rahat uyuyor kendi yatağına koyunca kıyamet kopuyor annemler de kendi yatağında yatsın sana iyice alismasin diyo sastim kaldım valla..Yalancı emzige bende alistirmaya çalışıyorum inş en kisa zamanda tutar bide acaba geceleri mama versem mi diye düşündüm ama sütüm varken mama vermeye de gönlüm razı degil

ben çekiyorum içinden cıkıyor bi süre sonra yeniden doluyor o şekilde uykuyada dalamıyor günde kaç kere çekme sınırı var doktora sormam lazım.

Ayyy caniimm.. Çok haklısın valla.. İnsan çok bunaliyor. Ah biraz daha destek olsalar.. Benim eşim de söylemeden yapmazdı canım. Diyeceksin ki: ben duşa giriyorum, sen de ben çıkana kadar buraları kaldır, makineyi yerleştir vs. Yapacağı her adımı söylemek lazım.
Ben de çok bunaldım ama sabır canım sabır.. Biraz daha zaman geçsin düzenler oturacak inşallah.. Öyle umuyorum..

Canim.insallah duzelir smdi 3 5 dk emdi birakti bilmiyorm doydumu insallah sure uzar guzel emerler☺oh sevindim kakayi yapmis yapar annesi☺

Aynen cnm deneye deneye buluom yavastan bugn 70cc yi devirdi dombili emzirmeden bi yarm saat sonra bakalim bole bole cozucez sanirim...

Kızlar bugün kontrolümüz vardı çok şükür kilo alımına geçmiş ama doğum kilosuna henüz ulaşamadık. Mama daha çok bir dedi. Daha önce kaşıkla ver biberon kullanma demişti ama artık 60 cc falan içiyor biberon ver dedi. Siz nasıl yapıyorsunuz memeyi almakta zorlanmasın bir de. Off ne zaman tek başına sütümle doyacak yaa

Canim cok gecmis olsun.. artik bunaldik mi nedir anlamiyorum ki.. ben bazen cok huzurluyum bazen oldukca tedirginim.. bazen cok belirtiler oluyo bazen sifir rahatsızlık...

Bana da geçen ctesi boyle dediydi. Sanci acilma çıkmamışti, haftaya gelince de ayni olursa ptesi sali yatis veririm demişti :/
Yarin gidicez bakalim, nişan geldi sürekli bi akıntı oluyo cocuk iki gün sakindi dün geceden beri costu resmen dalgalandim da durulamadim diye sarki söyleyecek. Bi tuhaf cok hareketli.. hareket ettikce önden arkadan tuvaletim gelio afedersiniz..baklim yarın ne diyecek dr teyzemiz..

Canım hâlâ beklemedeyiz minnağı, paytağın belirtileri kuvvetli gibi bakalım :)

benimki dalga geçiyor bence yaa.. nişan üzerinden bile 3 gün geçti nerdeyse.. nişanın geldiği gunden sonra iki gün kipirdamadi doğru düzgün, dun gece resmen coştu.. bi saat izledik karnim sekilden şekile girdi gelcek herhaldr dedim ama agrim sizim yok.. acilma olmuş olsa bari.. yarin dr kontrolü, açıkçası merak icindeyim.

Kızlar ben Kasım annesi olacağm inşallah doğum yapmş olan annelere bi sorm olacak acaba doğuma eşi ile birlikte giren var mı varsa nasıl oluyor eşiniz öyle mi gördü yoksa başınızın yanında elinizden mi tuttu
Doğum yaptığımda eşim yanımda olsamı olmasamı çok kararsızımm lütfen yardm edin...

canım ben sezeryan oldum hem eşim hem kardeşim girdi kardeşim foto çekti esim basucumda elimi tuttu iyi ki de girmiş diyorum ayrı bi destek oluo insana ki bebisi beraber karşılamak da ayrı bi güzel

Kızlar meme başında böyld sivilce var. Geçen sefer som memedeydi bugün sağ memede çıkmış

Eklentiler

• image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 116
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…