2015 Ekim Anneleri

Bizimki her bezi değiştirirken de ediyor :)
Hiç pişiğimiz olmadı ama devamlı da sürmek istemiyorum. Poposu kırmızı oluyor bazen ama bir sonraki beze geçiyor. İnşallah pişiksiz günlerimiz olur hepimizin.
Canim cok kakali ama olsun pisik iyi oluyo sudokrem.cdden iyiymis☺bebislerimin popolari pismez insallah☺☺

Canim maasallah ben bunlari yapmiyorm su iciyorm hosafta iki kase bu kadar rezene humana hic kullanmadm ben..denerim bende cunku mama kullanmiyorum sutun azaamasi icin destek olur insallah hepimizin bol sutu olur

Ya ben mideden de pek gaz cikartamiyorum. Bir de gece gaz çıkartmaya çalışırken uyanıyor. Hem gaz çıkmıyor, bebiş de uyandigiyla kalıyor. Sonra uyut uyutabilirsen.. Gece gaz cikartmadan kalıyor maalesef :/

Teyzem de dün ananemin kuzenim e küçükken Hindistan çevirileri bi şeyi kaynattigini çocuk alsın diye az pudra şekeri eklediklerini anlattı anca.onunla susuyor du dedi ama kafamiza göre onu yapamayız ki
Bizimkiler de rendeleyip mamasiyla ya da anne sutuyle verirlermis. Denicem ben ya..

Yok canım 3-5 kas kaşığı ver.hem bağırsakları mi çalıştırıyor hem uyku verir korkmaa.bide hergun 3 çay kaşığı su icir unutma su her canlıya lazim
Tamam canım, veriyim. Saol

Oğlum annesinide düşümüyo bütün gün evdeyiz bu sayede bi tur attık hava aldık yemek bile yedik
Ehhe Oh iyi olmuş

Ben de cok agladim boyle bir aci yok gercekten.. kantoron yagi denememistim ilk is onu da alip deneyecegim. Umarim care olur, cok tsk ederm tavsiyen icin..

Peki marketten normal tahin alsam olur mu uzerindeki yag?
Ben de tahin yağı sürdüm canım. Üzerine de streç film kapatıyordum. Üzerine de bulasmasin diye ped. Emzirirken temizliyordum. Marketten almıştım ben. Aynı şekilde zeytinyağı da sürdüm. Geçti şükür.. Geçmiş olsun. Dene sen de. İşe yarar inşallah.

Tahin yagi ayrica satiliyor mu ? Yoksa tahin mi aldn?

Ben de cok agladim boyle bir aci yok gercekten.. kantoron yagi denememistim ilk is onu da alip deneyecegim. Umarim care olur, cok tsk ederm tavsiyen icin..

Peki marketten normal tahin alsam olur mu uzerindeki yag?
Evet canm olur benmki de marketten alinmaydi. Umarim care olur. Bol bol sur. surdugun bezi de cikarma hep gogsunde dursun.Allah yardmcin olsun.

Kizlar bu hemeroidden biktim az vardi normal dogum dogum yaptim smdi artti doktora gdecem ama sancisindan duramiyorum normal dogum yapan anneler szde de var mi bole durum??

Can'ım her alt açmada sürmeye çalışıyorum ama ev biraz serin bazen apar topar kapatıyorum ben bepantol ve zeytin yağı sürüyorum boynuna ve koltuk altına da sebamed sürüyorum
Boynu ve koltuk altına biz de sürüyoruz. Canım bir de parmak aralarına sürüyoruz.

Ay cnm bi ben strec film kapatiorum saniodum esimde bana kiziodu napiosun bole saglikli degil die, ya dedim bole memli kalio daha ii oluo die anlamiodu simdi senn msji gosterdimde vay be dio bi sen degilmissin haha

Aynı marka ıslak mendil bende alerji yapmıştı. Ben de toplu almıştım. Ama kullanamadım bebeğimde de alerji yaparsa diye. Zeytinyağı en güzeli, annem de istiyor sürmek ama ben pek yanaşmadım. Çok hareketli bi bebek. Krem sürerken bile elleri, ayakları her yeri krem oluyor. Yağ olursa diye korkuyorum.

Göğüslerimde gözle görülen bir yara ya da kanama yok. Ama acı var. Sızlama var. Ne zaman alışacaklar emzirmeye bilemiyorum. Bakıyorum ama yara bere yok. Çatlak mı olmuş oluyor yine de? Ya da neden acıyordur? Ağzına aldığı 5 saniye acı var sonrasında yok hiç.

Biz de pisik olduk malesef. İslak mendili biraktim suyla temzliyrm doktrn verdigi kremi suruyorum.
Canm size cozum solimm vazelinn bebisin poposuna vazelin suruoruzzZ fazla pisigi yok sudocrem var niveanin pisik onleyicisini almistim ama ikiside pek gecirmemisti yine KK de okumustum vazelin cok ise yario die dierlerinden cok vazelin suruorum ve sukur bisey yok pek sizde bi deneyin ama donusumlu surun bi acmada vazroin dierinde sudocrem bi sonrakinde pisik onleyici suruorum bole bas ettik suan durum ii

Son düzenleme:
Canim gogsunu kuru tutma sende dely ve benm gibi strecle sar boylece catlamaz benm akilli esim izin vermedi baslarda ole yaptm snra kizdi yok bakteri olur faln dedi ama benn karbonatli su ile silmeden emzirmiorum istersen sende dene ben uclari yarilinca yine strece dondum cunku ped cok kurutuo yapisio canm daha cok yanio...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…