2015 Ekim Anneleri

Cnm bnde e bebekteb aldim alt tenizleme mendili islak mendilden gercekten ii bu arada her acmada surme bn surmuyorum hic pisik olmadi sende temizligini guzel yapiyormussun gerek yok ondan

Şuan çok şaşırdım. Bende bugün kendi kendime bu çocuk ne zaman göğsüm sızlasa o zaman meme istiyor dedim. Hatta gün içerisinde bazen hiç acımıyor keşke uyansa da şimdi emzirsem diye de düşündüğüm oluyor.
İlk 5 saniye acıyor sonra emzirme bitene kadar hiç acımıyor. Ama atletim falan deyince de acıyor. Çatlak görüntüsü yara gibi mi? Belki de göğüslerde aşışınca acımayacak zamanla.

Birazdan banyo yaptırcaz sonrasında emziricem ve 3-4 saat uyanmaz diye düşünüyorum. O arada bende streçleyeceğim. Evdeki tahinde bitmek üzere yağ bulamadım üzerinde. Olmadı lansinoh sürüp streçlerim.

cnm
Ayy o sızlama bende de oluyor =).. Kızlar bide benim oğlum sağ göğsümü emmiyor ememiyor doğrusu napmam lazım bi bilginiz var mı?
ucu cikmiyosa memenin ondandir belki. ya da daha az sut geliyosa almak istemiyodur. az sut geliyosa dusta bol bol masaj yap, ucu cikmiyosa kelebek kullan.

b
evet bende duyunca cok sasirmistim. hatta yok canim olurmu fln derken sonra ikna oldum sanirim boyle bisi annelik. cnm ben dogum yaptigimdan beri gogus pedi kullsniyorum camsasira deymiyo dolayisiyla acimiyo uclari. sadece bahsettigim o ilk aldigindaki 5 saniyelik surec. o da varsin acisin nabalim emsinde minigim

Valla canım sona yaklaştıkça iyice korku sardi dogurup eve gelseydim bi çok rahatlicam sende bi kipirti yok mu
Bugün kasılma hissediyorum ama bilmiyorum gerçekten kasılma mı :/ böyle bi nefesim felan kesiliyor karnım sertlesiyor..ama kızım hareketli bütün gün hareket ediyor deli gibi.. valla anlamadm. Nişan su hiçbişey yok... dediğin gibi dogursak ta evimize gelsek güzel güzel. ..

Allah kolik bebeklerin annesine babasına sabır güç kuvvet versin. Pazartesiden beri kesintisiz her akşam 8-11 arası deli gibi ağlayan bir cadı var evde. Karnı tok altı temiz ama inatla bildiğiniz çığlık atıyor. Sürekli beni istiyor kollarımı hissetmiyorum artık gece sonunda internetten araştırdık 3. Ayda biter ama uzayabilirde diyor dua ediyorum 3. Ayda bitsin diye

Canim benim kizimda oyle surekli agliyor surekli hic uykusu yok hem. Bakiyorum burda emzirip uyutuyorlar banyo yapinca 3 4 saat uyur diyorlar ama benim kizim hic uyumuyo ya kucakta uyuyp kaliyo birakiyorum 5 dk sonra aglayarak uyaniyo cok fazla gaz problemimiz var birde surekli kucakta. Diger turlu durmuyor malesef gecede gobegimin ustunde uyuyor napayim surekli kucak surekli kucak bende bu cozumu buldum yoksa cok yoruluyor insan.

Bizim yine şükür uykumuz var canım sadece akşam çıldırıyor bir türlü sakinleşmiyor bi elektrik süpürge sesi iyi geliyor onunla sakinleşiyor azda olsa. Bende göbeğinin üstünde uyutuyorum hep hem rahat uyuyor öyle hem kafa şekli güzel oluyor. Gaz probleminiz için sab simplex önerebilirim bizi rahatlattı canım doktorunuza bir danış istersen

cnm kanguru al bu sekilde bi bagimlilik olustuysa

Kızlar ben saçlarımı kestireceğim galiba
Hem çok uzun hem çok gür, yıkaması ayrı dert kurutması ayrı dert. Sinüzitim var, banyoya alelacele girip çıkıyorum, çıkar çıkmaz emziriyorum, havlu kafamda sırılsıklam oluyor.
Hiç istemiyorum ama bıktım saçımı uzun uzun yıkamaktan ve kurutmaktan.

Sezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi

Hiç acele etme canım sonra çok pişman oluyor insan. Bende ilkinden sonra kestirdim sonra büyük pişmanlık oldu

Hiç acele etme canım sonra çok pişman oluyor insan. Bende ilkinden sonra kestirdim sonra büyük pişmanlık oldu
Ben de pişman olmaktan korkuyorum, yıllardır kestirmiyorum neredeyse. İşe başlayınca nasıl yaparım bilmiyorum, sabah 6 da kalkıcam bu gidişle.

Sezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi

Bende de var canım ve uzun sürüyormuş baya. ben de bir şey soracağım dikiş yerinde şişlik var mı hiç? Benim üst dikişte biraz var sabah çok az oluyor akşama biraz artıyor ama ağrı sızı akıntı vs hiçbir şey yok. Normal mi değil mi bilmiyorum hiç

Cok yoruldum bugun cnm valla hala uyumadi surekli agliyor. Bizde bi deneyelim olmazsa ya. Baya zor oluyor yalniz kalacagim birde iyice zor olacak bizimde gunduzleri daha iyi ama aksamlari surekli agliyor bi iceri bi disari kucakta girip cikip duruyoruz valla

cnm kanguru al bu sekilde bi bagimlilik olustuysa
Canim alacagim hemen. ama kucaktata agliyor napacagimi sasirdim inan. Bi oturuyoruz bi kalkiyoruz iceri disari surekli yuruyup konusup ses yapip duruyoruz kucagimda dururken oyle guzel guzel bakinsa o zamanda agliyor hele bugun cok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…