Cnm bnde e bebekteb aldim alt tenizleme mendili islak mendilden gercekten ii bu arada her acmada surme bn surmuyorum hic pisik olmadi sende temizligini guzel yapiyormussun gerek yok ondanBen de Sebamed kullanıyorum canım. Desitin de var evde.
Ilık suyla temizlemek en güzeli. Bebek bakım pamuğu almıştım, onu ılık suyla ıslatıp siliyoruz. Ama annem ısrarla her altını açtığımızda pişik kremi sürmek istiyor.
Şuan çok şaşırdım. Bende bugün kendi kendime bu çocuk ne zaman göğsüm sızlasa o zaman meme istiyor dedim. Hatta gün içerisinde bazen hiç acımıyor keşke uyansa da şimdi emzirsem diye de düşündüğüm oluyor.cnm ilk 5 saniyeyse bnmde oyle.. uclarindaki kilcal damarlarla ilgiliymis o. catlak olsa surekli acir. bnde ilk memeyi verdigimde dislerimi skiyorum snra hmen geciyo zaten o bazi kisilerde zamnla gecerkn bazilarinda hep kaliyomus. annem ne cok sikayetlendin emiyo iste yavrum 3 saniye dayaniver dedi sustum oturdum:) bide nekadar dogru bilemicem ama telepatik bisey gibi bebis acikmya basladiginda annesinin memeleri sizlarmis, takip ediyorum sizlma basladiktan kisa sure sonra asel agliyo. enteresan ama gercek gibi.
Birazdan banyo yaptırcaz sonrasında emziricem ve 3-4 saat uyanmaz diye düşünüyorum. O arada bende streçleyeceğim. Evdeki tahinde bitmek üzere yağ bulamadım üzerinde. Olmadı lansinoh sürüp streçlerim.Canm bu tam uc kisimda bogmac olan yerler varya orasi ztn catlak gibi durmuo ama orasi aciyan yer benm kahverengi kismin tamamini alamio bebisler o yuzden bole yara oluo ben ilk haftalar yaptm cnm bole sorunum yoktu esim yapma deyince biraktim mahvoldu kurudu resmenn kabuk tutucak duruma geldi tekrar streclemeye basladim dinlemicem esimi aciyi ceken benm ins daha cabuk gecicek inaniorm
ucu cikmiyosa memenin ondandir belki. ya da daha az sut geliyosa almak istemiyodur. az sut geliyosa dusta bol bol masaj yap, ucu cikmiyosa kelebek kullan.Ayy o sızlama bende de oluyor =).. Kızlar bide benim oğlum sağ göğsümü emmiyor ememiyor doğrusu napmam lazım bi bilginiz var mı?
evet bende duyunca cok sasirmistim. hatta yok canim olurmu fln derken sonra ikna oldum sanirim boyle bisi annelik. cnm ben dogum yaptigimdan beri gogus pedi kullsniyorum camsasira deymiyo dolayisiyla acimiyo uclari. sadece bahsettigim o ilk aldigindaki 5 saniyelik surec. o da varsin acisin nabalim emsinde minigimŞuan çok şaşırdım. Bende bugün kendi kendime bu çocuk ne zaman göğsüm sızlasa o zaman meme istiyor dedim. Hatta gün içerisinde bazen hiç acımıyor keşke uyansa da şimdi emzirsem diye de düşündüğüm oluyor.
İlk 5 saniye acıyor sonra emzirme bitene kadar hiç acımıyor. Ama atletim falan deyince de acıyor. Çatlak görüntüsü yara gibi mi? Belki de göğüslerde aşışınca acımayacak zamanla.
Bugün kasılma hissediyorum ama bilmiyorum gerçekten kasılma mı :/ böyle bi nefesim felan kesiliyor karnım sertlesiyor..ama kızım hareketli bütün gün hareket ediyor deli gibi.. valla anlamadm. Nişan su hiçbişey yok... dediğin gibi dogursak ta evimize gelsek güzel güzel. ..Valla canım sona yaklaştıkça iyice korku sardi dogurup eve gelseydim bi çok rahatlicam sende bi kipirti yok mu
Smilac iyi diyolar.bende SMA veriyorum ama kusmuyoSma dan başka hangi mamayı kullanabilirim ki? Ya her yedirdiğimde kusuyo iyi gelmiyor belli
Canim benim kizimda oyle surekli agliyor surekli hic uykusu yok hem. Bakiyorum burda emzirip uyutuyorlar banyo yapinca 3 4 saat uyur diyorlar ama benim kizim hic uyumuyo ya kucakta uyuyp kaliyo birakiyorum 5 dk sonra aglayarak uyaniyo cok fazla gaz problemimiz var birde surekli kucakta. Diger turlu durmuyor malesefAllah kolik bebeklerin annesine babasına sabır güç kuvvet versin. Pazartesiden beri kesintisiz her akşam 8-11 arası deli gibi ağlayan bir cadı var evde. Karnı tok altı temiz ama inatla bildiğiniz çığlık atıyor. Sürekli beni istiyor kollarımı hissetmiyorum artık gece sonundainternetten araştırdık 3. Ayda biter ama uzayabilirde diyor dua ediyorum 3. Ayda bitsin diye
Bizim yine şükür uykumuz var canım sadece akşam çıldırıyor bir türlü sakinleşmiyor bi elektrik süpürge sesi iyi geliyor onunla sakinleşiyor azda olsa. Bende göbeğinin üstünde uyutuyorum hep hem rahat uyuyor öyle hem kafa şekli güzel oluyor. Gaz probleminiz için sab simplex önerebilirim bizi rahatlattı canım doktorunuza bir danış istersenCanim benim kizimda oyle surekli agliyor surekli hic uykusu yok hem. Bakiyorum burda emzirip uyutuyorlar banyo yapinca 3 4 saat uyur diyorlar ama benim kizim hic uyumuyo ya kucakta uyuyp kaliyo birakiyorum 5 dk sonra aglayarak uyaniyo cok fazla gaz problemimiz var birde surekli kucakta. Diger turlu durmuyor malesefgecede gobegimin ustunde uyuyor napayim surekli kucak surekli kucak bende bu cozumu buldum yoksa cok yoruluyor insan.
cnm kanguru al bu sekilde bi bagimlilik olustuysaCanim benim kizimda oyle surekli agliyor surekli hic uykusu yok hem. Bakiyorum burda emzirip uyutuyorlar banyo yapinca 3 4 saat uyur diyorlar ama benim kizim hic uyumuyo ya kucakta uyuyp kaliyo birakiyorum 5 dk sonra aglayarak uyaniyo cok fazla gaz problemimiz var birde surekli kucakta. Diger turlu durmuyor malesefgecede gobegimin ustunde uyuyor napayim surekli kucak surekli kucak bende bu cozumu buldum yoksa cok yoruluyor insan.
Hiç acele etme canım sonra çok pişman oluyor insan. Bende ilkinden sonra kestirdim sonra büyük pişmanlık olduKızlar ben saçlarımı kestireceğim galiba
Hem çok uzun hem çok gür, yıkaması ayrı dert kurutması ayrı dert. Sinüzitim var, banyoya alelacele girip çıkıyorum, çıkar çıkmaz emziriyorum, havlu kafamda sırılsıklam oluyor.
Hiç istemiyorum ama bıktım saçımı uzun uzun yıkamaktan ve kurutmaktan.
Canım o hissizlik uzun süre devam ediyormuş.Sezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi
Ben de pişman olmaktan korkuyorum, yıllardır kestirmiyorum neredeyse. İşe başlayınca nasıl yaparım bilmiyorum, sabah 6 da kalkıcam bu gidişle.Hiç acele etme canım sonra çok pişman oluyor insan. Bende ilkinden sonra kestirdim sonra büyük pişmanlık oldu
Sezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi
Cok yoruldum bugun cnm valla hala uyumadi surekli agliyor. Bizde bi deneyelim olmazsa ya. Baya zor oluyor yalniz kalacagim birde iyice zor olacakBizim yine şükür uykumuz var canım sadece akşam çıldırıyor bir türlü sakinleşmiyor bi elektrik süpürge sesi iyi geliyor onunla sakinleşiyor azda olsa. Bende göbeğinin üstünde uyutuyorum hep hem rahat uyuyor öyle hem kafa şekli güzel oluyor. Gaz probleminiz için sab simplex önerebilirim bizi rahatlattı canım doktorunuza bir danış istersen
Canim alacagim hemen. ama kucaktata agliyor napacagimi sasirdim inan. Bi oturuyoruz bi kalkiyoruz iceri disari surekli yuruyup konusup ses yapip duruyoruz kucagimda dururken oyle guzel guzel bakinsa o zamanda agliyor hele bugun cok yoruldumcnm kanguru al bu sekilde bi bagimlilik olustuysa
OAcıtıyo mu peki dikişler alınırken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?