Bugun bizde bakalim esimle animasyon filmleri cok severiz kizimizda oldu ohh tam bizlik :))Can'ım ters yüz diye Bi animasyon. Çok güzel di Bi kız çoçuğunun doğumundan itibaren aklından geçenler düşündükleri
Biz de pisik olduk malesef. İslak mendili biraktim suyla temzliyrm doktrn verdigi kremi suruyorum.
Canım peki acıma falan geçti mi?Canim gogsunu kuru tutma sende @dely ve benm gibi strecle sar boylece catlamaz benm akilli esim izin vermedi baslarda ole yaptm snra kizdi yok bakteri olur faln dedi ama benn karbonatli su ile silmeden emzirmiorum istersen sende dene ben uclari yarilinca yine strece dondum cunku ped cok kurutuo yapisio canm daha cok yanio...
Canım sagol 40+1 oldukcnm inşallah sağlıkla al kucağına, kaç haftalıksın şimdi?
Anaammm anam anam siz böyle yaziyorsnz ben kendimi görüyorumKızlar doktordan geldik alttan muane oldum açılma yokmuş ama şuan belimde çok kötü ağrı var ayrıca leke de geldi bu gidişle pzt gelir heralde olmadı çarşamba günü suni sancı verecekler çok korkuyorum
Evet kullanıyorumHala tsh hapını kullanmaya devam ediyomusun cnm
Valla canım sona yaklaştıkça iyice korku sardi dogurup eve gelseydim bi çok rahatlicam sende bi kipirti yok muAnaammm anam anam siz böyle yaziyorsnz ben kendimi görüyorumnolcak kız halimiz bu minnaklar neler ediyorlar bize anammmm ama anlattıgn belirtiler harikaa umarım suni sanciya gerek kalmaz kuzm kendi kendine gelir yavrun paytak_paytak_kosan_koala naptı bu arada ya dr a gidecekti bugün çok merak ettim valla
Canm bu tam uc kisimda bogmac olan yerler varya orasi ztn catlak gibi durmuo ama orasi aciyan yer benm kahverengi kismin tamamini alamio bebisler o yuzden bole yara oluo ben ilk haftalar yaptm cnm bole sorunum yoktu esim yapma deyince biraktim mahvoldu kurudu resmenn kabuk tutucak duruma geldi tekrar streclemeye basladim dinlemicem esimi aciyi ceken benm ins daha cabuk gecicek inaniormCanım peki acıma falan geçti mi?
Çatlak olsa gözle görmez miyim ki?
Bu akşam deneyeceğim dediklerini. İnşallah geçer acısı.
Sma dan başka hangi mamayı kullanabilirim ki? Ya her yedirdiğimde kusuyo iyi gelmiyor belliDeğişik mama denee
Hipp al canımSma dan başka hangi mamayı kullanabilirim ki? Ya her yedirdiğimde kusuyo iyi gelmiyor belli
Can'ım gözünüz aydın. Allah sağlıkla hayırlı Bi şekilde büyütmeyi nasip etsinTeyzeleri biz taburcu olduk evimize geldik
Bi mamanın içinde çinko mu ne bişe vardı şimdi yanlış olmasın tam hatırlamıyorum bu o değil dimi yada ben yanlış hatırlıyorumHipp al canım
Canim hic korkma benimde ne su gelmisti ne bi belirti suni ile yaptim 5 saat alttan fitille sanci 3 saat damardan aldim inanki dayaniliyor icini ferah tut tatlim bebisin cikisi bikac ikinma zaten tabii zorlugu olcak ama melegin kucagina verilince her seyi unutcan☺☺Kızlar doktordan geldik alttan muane oldum açılma yokmuş ama şuan belimde çok kötü ağrı var ayrıca leke de geldi bu gidişle pzt gelir heralde olmadı çarşamba günü suni sancı verecekler çok korkuyorum
cnm ilk 5 saniyeyse bnmde oyle.. uclarindaki kilcal damarlarla ilgiliymis o. catlak olsa surekli acir. bnde ilk memeyi verdigimde dislerimi skiyorum snra hmen geciyo zaten o bazi kisilerde zamnla gecerkn bazilarinda hep kaliyomus. annem ne cok sikayetlendin emiyo iste yavrum 3 saniye dayaniver dedi sustum oturdum:) bide nekadar dogru bilemicem ama telepatik bisey gibi bebis acikmya basladiginda annesinin memeleri sizlarmis, takip ediyorum sizlma basladiktan kisa sure sonra asel agliyo. enteresan ama gercek gibi.Göğüslerimde gözle görülen bir yara ya da kanama yok. Ama acı var. Sızlama var. Ne zaman alışacaklar emzirmeye bilemiyorum. Bakıyorum ama yara bere yok. Çatlak mı olmuş oluyor yine de? Ya da neden acıyordur? Ağzına aldığı 5 saniye acı var sonrasında yok hiç.
Ayy o sızlama bende de oluyor =).. Kızlar bide benim oğlum sağ göğsümü emmiyor ememiyor doğrusu napmam lazım bi bilginiz var mı?cnm ilk 5 saniyeyse bnmde oyle.. uclarindaki kilcal damarlarla ilgiliymis o. catlak olsa surekli acir. bnde ilk memeyi verdigimde dislerimi skiyorum snra hmen geciyo zaten o bazi kisilerde zamnla gecerkn bazilarinda hep kaliyomus. annem ne cok sikayetlendin emiyo iste yavrum 3 saniye dayaniver dedi sustum oturdum:) bide nekadar dogru bilemicem ama telepatik bisey gibi bebis acikmya basladiginda annesinin memeleri sizlarmis, takip ediyorum sizlma basladiktan kisa sure sonra asel agliyo. enteresan ama gercek gibi.
hakkında hayırlısı olsun, nişanın geldiyse, bel ağrın da başladıysa doğum yakındır inş. ama suni sancıyla yeterli açılma sağlanamadığı için hiç açılman yoksa boşuna o acıyı çekme derim. ekim annelerinden tek sen mi kaldın Kasıma cnm? kasımda aşk başkadır diye düşün moral olsunKızlar doktordan geldik alttan muane oldum açılma yokmuş ama şuan belimde çok kötü ağrı var ayrıca leke de geldi bu gidişle pzt gelir heralde olmadı çarşamba günü suni sancı verecekler çok korkuyorum
Bi mamanın içinde çinko mu ne bişe vardı şimdi yanlış olmasın tam hatırlamıyorum bu o değil dimi yada ben yanlış hatırlıyorum
Canim similac iyi bir mama hemsire arkadasim onermisti bebek hemsiresi sen arastir bi ben verdim sevdi ama artik sadece sut veriyorm eksik olursa similac vercem yineBi mamanın içinde çinko mu ne bişe vardı şimdi yanlış olmasın tam hatırlamıyorum bu o değil dimi yada ben yanlış hatırlıyorum
Kafam karıştıı.. Tamam canım saolCan'ım haberlere göre kurşun ve kalmiyum vardı sma dışında mama olarak golden goat ya da evolvia yı aşabilirsin evolvia yı Dr umuz söylemişti diğeri de anne sütü ne en yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?