2015 Ekim Anneleri

Canım peki acıma falan geçti mi?
Çatlak olsa gözle görmez miyim ki?
Bu akşam deneyeceğim dediklerini. İnşallah geçer acısı.

Anaammm anam anam siz böyle yaziyorsnz ben kendimi görüyorum nolcak kız halimiz bu minnaklar neler ediyorlar bize anammmm ama anlattıgn belirtiler harikaa umarım suni sanciya gerek kalmaz kuzm kendi kendine gelir yavrun paytak_paytak_kosan_koala naptı bu arada ya dr a gidecekti bugün çok merak ettim valla

Valla canım sona yaklaştıkça iyice korku sardi dogurup eve gelseydim bi çok rahatlicam sende bi kipirti yok mu

Canım peki acıma falan geçti mi?
Çatlak olsa gözle görmez miyim ki?
Bu akşam deneyeceğim dediklerini. İnşallah geçer acısı.
Canm bu tam uc kisimda bogmac olan yerler varya orasi ztn catlak gibi durmuo ama orasi aciyan yer benm kahverengi kismin tamamini alamio bebisler o yuzden bole yara oluo ben ilk haftalar yaptm cnm bole sorunum yoktu esim yapma deyince biraktim mahvoldu kurudu resmenn kabuk tutucak duruma geldi tekrar streclemeye basladim dinlemicem esimi aciyi ceken benm ins daha cabuk gecicek inaniorm

Canim hic korkma benimde ne su gelmisti ne bi belirti suni ile yaptim 5 saat alttan fitille sanci 3 saat damardan aldim inanki dayaniliyor icini ferah tut tatlim bebisin cikisi bikac ikinma zaten tabii zorlugu olcak ama melegin kucagina verilince her seyi unutcan☺☺

cnm ilk 5 saniyeyse bnmde oyle.. uclarindaki kilcal damarlarla ilgiliymis o. catlak olsa surekli acir. bnde ilk memeyi verdigimde dislerimi skiyorum snra hmen geciyo zaten o bazi kisilerde zamnla gecerkn bazilarinda hep kaliyomus. annem ne cok sikayetlendin emiyo iste yavrum 3 saniye dayaniver dedi sustum oturdum:) bide nekadar dogru bilemicem ama telepatik bisey gibi bebis acikmya basladiginda annesinin memeleri sizlarmis, takip ediyorum sizlma basladiktan kisa sure sonra asel agliyo. enteresan ama gercek gibi.

Ayy o sızlama bende de oluyor =).. Kızlar bide benim oğlum sağ göğsümü emmiyor ememiyor doğrusu napmam lazım bi bilginiz var mı?

hakkında hayırlısı olsun, nişanın geldiyse, bel ağrın da başladıysa doğum yakındır inş. ama suni sancıyla yeterli açılma sağlanamadığı için hiç açılman yoksa boşuna o acıyı çekme derim. ekim annelerinden tek sen mi kaldın Kasıma cnm? kasımda aşk başkadır diye düşün moral olsun

Bi mamanın içinde çinko mu ne bişe vardı şimdi yanlış olmasın tam hatırlamıyorum bu o değil dimi yada ben yanlış hatırlıyorum

Can'ım haberlere göre kurşun ve kalmiyum vardı sma dışında mama olarak golden goat ya da evolvia yı aşabilirsin evolvia yı Dr umuz söylemişti diğeri de anne sütü ne en yakın

Bi mamanın içinde çinko mu ne bişe vardı şimdi yanlış olmasın tam hatırlamıyorum bu o değil dimi yada ben yanlış hatırlıyorum
Canim similac iyi bir mama hemsire arkadasim onermisti bebek hemsiresi sen arastir bi ben verdim sevdi ama artik sadece sut veriyorm eksik olursa similac vercem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…