Yağ çok iyiymiş canım. Bir zararı yok ki. Hatta eklem yerlerine bile sürüyoruz bazen biz, dizlerine falan yani. İyi olurmuş. Etrafa buluşmasından falansa korkun, kozmetik dukkanlarinda satılan boş şişeler var, losyon falan koymak için. Onlara koyabilirsin yağı. Daha kolay sürülür o zaman canım.Aynı marka ıslak mendil bende alerji yapmıştı. Ben de toplu almıştım. Ama kullanamadım bebeğimde de alerji yaparsa diye. Zeytinyağı en güzeli, annem de istiyor sürmek ama ben pek yanaşmadım. Çok hareketli bi bebek. Krem sürerken bile elleri, ayakları her yeri krem oluyor. Yağ olursa diye korkuyorum.
Benim var cnm..dikisin bitis yeriymis doktor dedi..hatta dikisin daha ilerisi dikis olmayan yerde de sislik var dr orada ic dugumlerim var normal dedi..Bende de var canım ve uzun sürüyormuş baya. ben de bir şey soracağım dikiş yerinde şişlik var mı hiç? Benim üst dikişte biraz var sabah çok az oluyor akşama biraz artıyor ama ağrı sızı akıntı vs hiçbir şey yok. Normal mi değil mi bilmiyorum hiç
Teşekkür ederim canımTekraggecmiş olsn cnm
Başlarda sürekli salya sümük ağlıyordum ama şimdi daha iyiyim canım, çok teşekkür ederimOyy kuzum ben kıyamam ona ya minnacık bir bebek...annesi lütfen sen pozitif ol oğluna güzel enerji yolla ki bir an önce iyileşsn çok çok geçmiş olsun kuzum ...
Bu terleme lohusalıktan sanırım. ben de gece 3 4 kez pijama değiştiriyorumAy ondan aliyim mi? Annemler işe yarardi sizde diyor.
Canım valla hiç öyle gazlı şeyler yemiyorum aslında ya. Hep gazlı bu çocukAma ben geceleri çok terliyorum. Annem de terleyip usuyorsundur, farketmiyorsundur diyor. Usuyunce gaz yaparmış süte. Ama elimde değil yani, askılı ile bile yatsam su gibi oluyorum, napiyim yaa :/
Bugunluk mesai bitti bnm kızda uyudu ya bakalım inşallah derin uykusuna yatmıştır. Eylül hanımda inşallah anneciğini daha fazla üzmeden yormadan uyurCok yoruldum bugun cnm valla hala uyumadi surekli agliyor. Bizde bi deneyelim olmazsa ya. Baya zor oluyor yalniz kalacagim birde iyice zor olacakbizimde gunduzleri daha iyi ama aksamlari surekli agliyor bi iceri bi disari kucakta girip cikip duruyoruz valla
Cnm hiç duymamıştım uzun sürdüğünü ve olabildiğini sanki büyüyen rahim kısmında var o durum hem bugün başladı 10. Günde bnde hiç şişlik fln yok dikiş yok estetik yapıştırma oldu benim bi iki gün korse taktım. Doktorum takabilirsin demişti bnde ondan oldu sandım korktum takmadım bugünBende de var canım ve uzun sürüyormuş baya. ben de bir şey soracağım dikiş yerinde şişlik var mı hiç? Benim üst dikişte biraz var sabah çok az oluyor akşama biraz artıyor ama ağrı sızı akıntı vs hiçbir şey yok. Normal mi değil mi bilmiyorum hiç
Benim var cnm..dikisin bitis yeriymis doktor dedi..hatta dikisin daha ilerisi dikis olmayan yerde de sislik var dr orada ic dugumlerim var normal dedi..
Cnm hiç duymamıştım uzun sürdüğünü ve olabildiğini sanki büyüyen rahim kısmında var o durum hem bugün başladı 10. Günde bnde hiç şişlik fln yok dikiş yok estetik yapıştırma oldu benim bi iki gün korse taktım. Doktorum takabilirsin demişti bnde ondan oldu sandım korktum takmadım bugün
Canım ben sudocrem ve chicconun kremlerini denedim ikisi de kalıntı bırakıyor.kalıntılar banyoda anca geçiyor. ben de sık sık uni babynin bebe yağını kullanmaya başladım.pişik de olmuyor kalıntoı da kalmıyorKızlar bebeklerinizin poposuna pişik kremi sürüyor musunuz? Her alt açmada mı sürüyorsunuz? Nasıl yapıyorsunuz ve hangi kremi kullanıyorsunuz?
İkiniz de çok tatlısınız :) Güle güle büyüt hep böyle :)Teyzeleri biz taburcu olduk evimize geldik
Benimkide uyudu gibi canim simdi uyanmazsa tabi :) insallah uyku duzeni duzelir ya 4 ten sonra hic uyumuyor banada o saatlerde bir tatli geliyorki uyku sorma :) benim kiz uyurken gaz geliyor uyaniyor aglayarak. Simdi 2 saat uyur diye dusunuyorum ya bakalim.Bugunluk mesai bitti bnm kızda uyudu ya bakalım inşallah derin uykusuna yatmıştır. Eylül hanımda inşallah anneciğini daha fazla üzmeden yormadan uyur
Benimki kullanabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz demiştiCanım internetten araştırırken öğrendim ben hissizlik olduğunu. Benim dikiş vardı canım estetik. Senin durum korseyle ilgili değildir. Senin doktorun kullanabilirsin demiş miydi? Benimki kesinlikle önermiyorum karnı sıkıştırdığı için daha çok göbek kalabiliyor. İyileştikten sonra spor yapacaksın demişti ben de yapmadım
Göbişin içindeki kırmızı çıkıntıda bi kç güne kuruyup düşer cnm bizim göbek 2 gün önce düştü çıkıntısı bugünKızlar hayırlı akşamlar.
Bebişler doğduktan sonra başka şeylere insan vakit ayıtmakta zorlanıyormuş buraya sadece sayfaları okumak için girebiliyorum onun dışında yazmaya vakit kalmıyor. Bugün 11 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü kırmızı bir çıkıntı var göbeğin içinde ama galiba normal bir şey bu. Kızımın halası birkaç gündür buradaydı şimdi kocaeliye dönüyor göbüşü ona verdik kocaeli üniversitesinde tıp fakültesine gömecek:) bu arada annem çarşamba dönmüştü memlekete bugün kayınvalidem de gidiyor. Kafamızı biraz daha dinleyeceğimizi düşünüyorum yalnız kalmaya ihtiyacımız var eşimle ama bir yandan da düşündürüyor bu durum acaba yetişebilir miyim diye. Neyse ki eşim babalık izniyle yıllık iznini birleştirdi 23 kasıma kadar yanımızda idare ederiz herhalde. Bu konuda moral vermenize ihtiyacım var kızlar
Ah caniimmmMaşallah sizee Çok geçmiş olsun. Allah hep mutluluklarını göstersin bebişlerin insallaahh Gözünüzaydın
Oyyy annesii çok şükürnasıl da tatlsnz öyle bin kere maşallah
Çok geçmiş olsun canım, sağlıkla büyüt oğlunu :)
Çok sevindim canım kavuştun yavruna Allah ayırmasın bir daha
Gecmis olsun canim.masallah çok guzelsiniz
Oy maşallah tipini severim onun. Gözünüz aydın canım. İnşallah sağlıkla büyür miniğin.
Hadi gözünüz aydın canım çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarimizla sınamasın bizleri
Can'ım gözünüz aydın. Allah sağlıkla hayırlı Bi şekilde büyütmeyi nasip etsin
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Çok zormuş ama geçti gitti. Yalnız bizim sorunumuz kaka yapamamasıydı biliyorsunuz. Hastanede her gün yaptığını söylüyorlardı. Bugün hiç yapmadı. Üstten gazı çıkıyor ama karnında gurultu var. İki kez çok çok azcık sanki gazla kaçmış gibi kaka değmiş beze ama biraz koyu kıvamlı. Kimyon tohumu versem bir şey olur mu? Bende işe yarıyor ama bir kaşık çocuğa versem bir şey olur mu bilemedim.İkiniz de çok tatlısınız :) Güle güle büyüt hep böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?