2015 Ekim Anneleri

Bende varım doguramayanlar kulübünde canım Ekimi bitirdik hakkımızda hayırlısı olsun 40+5 oldum gelen giden yok yarın önce suni gelmezse sezeryan olacağım Allahın izniyle..

Kizlar bebisin burnunu temizliycem de bilmiyorum nasil temizleniyor.bi tarif eder misiniz. Burun aspiratoru var ama galiba cok ise yaramiyor.

Kizlar bebisin burnunu temizliycem de bilmiyorum nasil temizleniyor.bi tarif eder misiniz. Burun aspiratoru var ama galiba cok ise yaramiyor.
canım bende ilk defa dün temizledim çok kolay serum fizyolojigi damlat biraz bekle sonra da Aspiratörle çok hemen geliyo zaten

Merhaba kızlar annem geldi çok sık giremiyorum hala dogurmadim agrilarim geri kayboldu lekelenme geri gitti dipçik gibiyim kısacası :) beni ancak suni sancı haklicak galiba

Bende varım Kasım annesi olacağız tabi gelirse bebisler...
Hadi kızlar Aralık ayına kalmayiiinn Hayırlısıyla sağlıkla kavusursunuz bebislere inşallah Sizin akıllı bebişler biliyorlar dünyanın ne zor olduğunu. Gazlar açlık.. İçerisi rahat tabi ohhh

Canım bizde de aynı durum var 12 ye kadar sürdüğü de oluyor ama hemen kolik diye düşünmek istemiyoruz o saatlerde iki gündür araba ile bir yerlere gidiyoruz uyuyor umarım kroniklesmez ve çabucak geçer.. Kırkı çıkınca düzelir diyorlar bende düzelmezse 41. gün yakaniza yapışcam diyorum

Bizde de aynı cnm bigün evde bni bayılmş bulcnz diyrm bide 2 gundr sulu kaka banyoluk oluyrz

@serifehsyn kızlar bizde de aynı bi ara sabah 7-9 akşam 7-9 du saarleri hiç şaşmıyor bile bu hafta saatimiz değişti akşam 5-10 arası oldu mafolluyrm
Kucagımda zıplıyrz evi dört dönüyorz annemde kuzıyor kokuna alıştırıyosun biyere bırakıp gidemicen sana alışcak diyo ama baska türlü olmuyr işte gecen akşm arabayla dolastırdk uyudu bizim kırkımız dün çıktı inşlh düzelir bakalm.
Ama yawrmn sancısı var kucagmda bile ikibüklm oluyor pıt yapınca rahatlıyor yawrum

Canım hiç vakit bulamıyorum ekim bitti çok merak ettim gözümden uyku akıyor aslında ama senin minnak gelmemiş maşallah bütün bebişler anne karnında ciddi ciddi vakit geçirdiler neredeyse
Gerçekten hemen hemen hepimizinki çok durdu di mi ya :) siz saglicakla aldnz kucağınıza, darısı dogurmayanlara bekleyenlere olsun o zaman :)

Canım aynı belirtiler bende de var ama gelmiyor kızım bir türlü..yarın suni sancıyla deneyecek doktorum sonra da sezeryan dedi 40+5 oldum beklemek de tedirginlik yaratıyor allah korusun..
Kuzum inşallah hiçbir müdaheleye gerek kalmadan bir nefeste dogurursun :) ama gerek olursa da bebegine odaklan, onu güzel güzel kucağına alacaksn onu düşün

Ayni bizi anlatmissin annemde aynini diyor ama napayim durmuyor agliyor surekli dun aksam 7den 11 e kadar agladi hoplatiyorum ziplatiyorum pış pış yapiyorum kucagimda evin icinde dort donuyoruz dun cok yorulmusum yavrumda kivraniyo gazdan kuzum benim kiyamiyorum ya. Bizim kirkimiz cikali 3 gun oldu ama duzelmedi yaa annem gilde kirki cikinca duzelir diyordu hayal kirikligi oldu bana. Bence bebek duzelmiyor anne kirk gunde uykusuzluga bebegin bu durumuna alisiyor.

Sezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi
Cnm bndede var sanirim gececj gibide degil ablqm dogun yapali 9 yil oldu hala varmis onda esim kucukken kolundan ameliyat olmus dikis yeri hala hissizmis

Tatlim duamizdasiniz kolay dogumlariniz olsun insallah benimde ilkti ve ultrasondan kilosu fazla cikti 3850.ama Allah bi kolayligini veriyor zorlugu olsada cok abartilcak gbi degil hele kiminin aci esigi yuksek herkes bir degil sen gonlunu ferah tut insallah kendi sancilarin gelir acilman olur benim olmadi tatlim ama sukur gecti inanki oldu bitti dceksin yavrunla evine gdeceksin insallah

Burun aspiratörün otribebe değilse önce ondan aldır :) bizde iki tane başka marka vardı çekemiyorduk burun delikleri minicik olunca otribebe alınca rahatladım. Uçlarına tek kullanımlık diyorlar ama ben yıkayıp tekrar tekrar kullandım. Süngeri eskiyince de pamuk koyup devam edicem.
Temizlemek için serum fizyolojikten ikişer damla damlatıyorum burnun bir dk kadar bekleyip aspiratörle çekiyorum. Aspiratörü burnunun içine soktuğunda başını aşağı yukarı sağa sola hareket ettir böylelikle sümüğü bulman kolay olur :) ayrıca serum fizyolojik günde 6 kez kullanilabiliyor. O nedenle ben saat başı sütümden damlatıyorum o da çok güzel açıyor. Kalkanda biriken sütleri böyle değerlendiriyorum :)

Kizlar bebeklerinizin gazını nasıl cikartiyorsunuz biz genelde memede uyuyakaliyoruz ve bazen uyanmasin diye gazını cikartmadan yatağına koyuyorum bazen de çok. Uzun süre ugrastiktan sonra çıkıyo ama gazını cikartmadan yatınca da vicdanim rahat etmiyor

Ayy inşallah canım geçsin bir an evvel ve hemen bol bol sütüm olsun istiyorummm

Deneyeyim şişeyi bakalım bende öyle derin yara yok inşalah geçerrrr

Neden suyum gelmiyor ya suni sancı istemiyorum
Canım suni sancıya bu kadaf tepkili olma korkma yani. Ben iki doğumumda da aldım suni sancı. Hele bu doğumumda açıklik vardi 5 cm sancım yoktu. Sancıyi alınca 1.5 saatte doğurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…