- 26 Mart 2015
- 372
- 527
- 53
Bende varım doguramayanlar kulübünde canım Ekimi bitirdik hakkımızda hayırlısı olsun 40+5 oldum gelen giden yok yarın önce suni gelmezse sezeryan olacağım Allahın izniyle..Kizlarrr nasilsiniz herkes iyi gb goz attim sayfalara bebeklerle ugrasiyo herkes..
Ben de bugun gunduz drneme amacli 40 cc mama verdim kizima kustu hepsini acaba ilk olunca mi agir geldi bilemedim..yoksa miktar olarak arkasinda 70 cc diyordu bi de o kadar versem ne olurdu bilmem..
bi de dogum yapmayan annelerimiz varzobiska @paytak_paytak_kosan_koala htys gorduklerim sizlersiniz sayfa aralarindan sag salim kucaginiza alin insallah..
canım bende ilk defa dün temizledim çok kolay serum fizyolojigi damlat biraz bekle sonra da Aspiratörle çok hemen geliyo zatenKizlar bebisin burnunu temizliycem de bilmiyorum nasil temizleniyor.bi tarif eder misiniz. Burun aspiratoru var ama galiba cok ise yaramiyor.
Merhaba kızlar annem geldi çok sık giremiyorum hala dogurmadim agrilarim geri kayboldu lekelenme geri gitti dipçik gibiyim kısacası :) beni ancak suni sancı haklicak galiba
Hadi kızlarBende varım Kasım annesi olacağız tabi gelirse bebisler...
Canım bizde de aynı durum var 12 ye kadar sürdüğü de oluyor ama hemen kolik diye düşünmek istemiyoruz o saatlerde iki gündür araba ile bir yerlere gidiyoruz uyuyor umarım kroniklesmez ve çabucak geçer.. Kırkı çıkınca düzelir diyorlar bende düzelmezse 41. gün yakaniza yapışcam diyorumAllah kolik bebeklerin annesine babasına sabır güç kuvvet versin. Pazartesiden beri kesintisiz her akşam 8-11 arası deli gibi ağlayan bir cadı var evde. Karnı tok altı temiz ama inatla bildiğiniz çığlık atıyor. Sürekli beni istiyor kollarımı hissetmiyorum artık gece sonundainternetten araştırdık 3. Ayda biter ama uzayabilirde diyor dua ediyorum 3. Ayda bitsin diye
Biİm evde hergün ayrı bir atraksyon... Bu seferkş sorun kaka ve çişin kokusu... Öyle böyle değil iki gündür acayip kokuyo gaz çıkarsa bütün evi sarıyo wallaa bayılıcaz yakında :))) yediğim bişeydenmi acaba??? Üşütme yok çünkü kakası notmal ama fecii kokuyo
@serifehsyn kızlar bizde de aynı bi ara sabah 7-9 akşam 7-9 du saarleri hiç şaşmıyor bile bu hafta saatimiz değişti akşam 5-10 arası oldu mafolluyrmCanım bizde de aynı durum var 12 ye kadar sürdüğü de oluyor ama hemen kolik diye düşünmek istemiyoruz o saatlerde iki gündür araba ile bir yerlere gidiyoruz uyuyor umarım kroniklesmez ve çabucak geçer.. Kırkı çıkınca düzelir diyorlar bende düzelmezse 41. gün yakaniza yapışcam diyorum
Gerçekten hemen hemen hepimizinki çok durdu di mi ya :) siz saglicakla aldnz kucağınıza, darısı dogurmayanlara bekleyenlere olsun o zaman :)Canım hiç vakit bulamıyorum ekim bitti çok merak ettim gözümden uyku akıyor aslında ama senin minnak gelmemiş maşallah bütün bebişler anne karnında ciddi ciddi vakit geçirdiler neredeyse
Tamam canım ben bi sorayım sağolCnm bebek yağını ilk aylarda doktorlar önermiorlar die biliyorum gözenekleri tıkadığı söylentisi var
Kuzum inşallah hiçbir müdaheleye gerek kalmadan bir nefeste dogurursun :) ama gerek olursa da bebegine odaklan, onu güzel güzel kucağına alacaksn onu düşünCanım aynı belirtiler bende de var ama gelmiyor kızım bir türlü..yarın suni sancıyla deneyecek doktorum sonra da sezeryan dedi 40+5 oldum beklemek de tedirginlik yaratıyor allah korusun..
Ayni bizi anlatmissin annemde aynini diyor ama napayim durmuyor agliyor surekli dun aksam 7den 11 e kadar agladi hoplatiyorum ziplatiyorum pış pış yapiyorum kucagimda evin icinde dort donuyoruz dun cok yorulmusum yavrumda kivraniyo gazdan kuzum benim kiyamiyorum ya. Bizim kirkimiz cikali 3 gun oldu ama duzelmedi yaa annem gilde kirki cikinca duzelir diyordu hayal kirikligi oldu bana. Bence bebek duzelmiyor anne kirk gunde uykusuzluga bebegin bu durumuna alisiyor.@serifehsyn kızlar bizde de aynı bi ara sabah 7-9 akşam 7-9 du saarleri hiç şaşmıyor bile bu hafta saatimiz değişti akşam 5-10 arası oldu mafolluyrm
Kucagımda zıplıyrz evi dört dönüyorz annemde kuzıyor kokuna alıştırıyosun biyere bırakıp gidemicen sana alışcak diyoama baska türlü olmuyr işte gecen akşm arabayla dolastırdk uyudu bizim kırkımız dün çıktı inşlh düzelir bakalm.
Ama yawrmn sancısı var kucagmda bile ikibüklm oluyor pıt yapınca rahatlıyor yawrum
Cnm bndede var sanirim gececj gibide degil ablqm dogun yapali 9 yil oldu hala varmis onda esim kucukken kolundan ameliyat olmus dikis yeri hala hissizmisSezeryan olan bayanlar karnınızda biraz hissizlik var mı bnde biraz var gibi normalmi geçer mi
Tatlim duamizdasiniz kolay dogumlariniz olsun insallah benimde ilkti ve ultrasondan kilosu fazla cikti 3850.ama Allah bi kolayligini veriyor zorlugu olsada cok abartilcak gbi degil hele kiminin aci esigi yuksek herkes bir degil sen gonlunu ferah tut insallah kendi sancilarin gelir acilman olur benim olmadi tatlim ama sukur gecti inanki oldu bitti dceksin yavrunla evine gdeceksin insallahAynen canim o popoYmus, yaymis yatıyor Benimm oglum Resmen.. yazamadim dr.dan sonra annemlerleydim...
sancı Cikmadi yine nstde, sanci.cikmayinca kadin alttan da kontrol Etmedi :/
Cildiriiiciiimmm. Bundan sonra iki gunnde birr goruScez dedi, ptesiye randevu verdi yine.Hastanede sakin Sakin yatan cocuk aksam oldu mu iceride dans ediyor, belim agriyo. Sanki odidrar yolu enfeksiyonu olmusum gibi o hareket ettikce altta sizlama hissediyorumdr hafta içi de gelmezse pers-cuma yatis verir deneriz dogurmayi dedi, bu da suni demek sanirim... Allahim yardımcımz olsun kendi sancimizla kolaylik ve sağlıkla kurtulalim ve kavusalim yavrularimiza ins canim Yaa..
Umarim dedigin gigibidir. Zira bende de boyle bi ihihtimal var ve bu insani biraz Geriyor ister iStemez.. dua edin bize
sagol canim amin insallah.. bize dua edin, kimimiz eylul annesi olurken biz kasima kaldikhepimiz ayni gun dogururmusuz :)
Burun aspiratörün otribebe değilse önce ondan aldır :) bizde iki tane başka marka vardı çekemiyorduk burun delikleri minicik olunca otribebe alınca rahatladım. Uçlarına tek kullanımlık diyorlar ama ben yıkayıp tekrar tekrar kullandım. Süngeri eskiyince de pamuk koyup devam edicem.Kizlar bebisin burnunu temizliycem de bilmiyorum nasil temizleniyor.bi tarif eder misiniz. Burun aspiratoru var ama galiba cok ise yaramiyor.
Cnm anca frsat buldm sicak su ile sise olayini yaptk ama sicak su buharina dayanamadim cunku gogsumun ucundaki catlaklar yuzunden yoksa sut akmaya baslamisti ama hassas orasi dayanamayinca biraktm bilgn olsn smdi strecle sardm uclari hep nemli kalsn die bakalim ins gecer hemen sennde benmde su agrilar sizilar...
İnşallah canım bekliyoruz gelmiyolarYine aylardan Kasım ... Ekim bitti ve gitti. Doğurmayan anneler Kasım ın ilk haftası doğurur büyük ihtimal. Allah kolaylıklar versin kızlar. Dualarım sizinle
Canım suni sancıya bu kadaf tepkili olma korkma yani. Ben iki doğumumda da aldım suni sancı. Hele bu doğumumda açıklik vardi 5 cm sancım yoktu. Sancıyi alınca 1.5 saatte doğurdumNeden suyum gelmiyor ya suni sancı istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?