Bence doyuyor olmali 2 memeyi emince de ondan sasirdimCanım memeden kopmasın diye önce emziriyorum sonra mama veriyorum ama gün içinde devamlı değil günde 3-4 kere takviye amaçlı veriyorum mesela gece mutlaka veriyorum uyusun diye sabah emziriyorum mama veriyorum devam ediyor yine uyumaya.
Bana sanki korkiyor gobe geliyor tek basina kalmaktan.Sıcaklık.istiyor canım.demek ki . bazen benimki de oyle gazini tam.cikartamadigim.zamanlar oluyor
Daha durun naptiniz daha yeni dogum yaptiniz o kilolar yerlesmemis kilolar 6 aya kadar yavas yavas gidecek.siz ve bebek saglikli olun en onemlisi bu gerisini stres yapmayin diyet ve spor suan sutunuzu etkiler.Sadece tatli vb. Seyler yemeyin zaten 1 gunluk emzirme 1 ya da 2 saatlik yaptiginiz spora esdeger sekilde kalori yakarmis.Canım bu arada yazmayı unutmuşum diyet yapma tabiki emzirme dönemi tam diyetisyenlerde onermiyormus zaten elbet birgün veririz bakalım ama kendimi iyi hissetmek istiyorum ya dışarıya çıkmaya utanıyorum ınan çıkmak içimden bile gelmiyor
Canim tebrikler nice senelere insallah Allah mutlulugunuzu daim etsin bebise de maasallah guzeller guzeli nazar degmesin. Allah anali babali buyutsun insallah☺Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Canım çözüm bulan varsa ne dua ederim. Bizimki memeye gelmiyor, benı eğiliyorum ona doğru. Tutunca da geri doğrulamıyorum. 2 büklüm emziriyorum resmen. Dikkat ettim yemek yerken yemek masasında artık öne doğru eğiliyorum, ütü yaparkende eğiliyorum iyice. Annem de dik dur diye kızıp duruyor
Bende koyuyorum yastıksız emziremiyorum, ama yine de eğiliyorum öne demekki ağrıdığına göreBen emzirme yastıgı kullanıyorum sirtimada yastık gayet rahat oluyo
Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Merhaba güzel anneler...bugün bizim 3.evlilik yıldönümümüz kızımız 2 günlük oldu hepinizi öpüyoruzzzz teyzeleri bu foto bizden size gelsin ekim annelerinin assolistler grubundan...
Zamanla verilir tabi inşallah bakalım göreceğizDaha durun naptiniz daha yeni dogum yaptiniz o kilolar yerlesmemis kilolar 6 aya kadar yavas yavas gidecek.siz ve bebek saglikli olun en onemlisi bu gerisini stres yapmayin diyet ve spor suan sutunuzu etkiler.Sadece tatli vb. Seyler yemeyin zaten 1 gunluk emzirme 1 ya da 2 saatlik yaptiginiz spora esdeger sekilde kalori yakarmis.
Silikon göğüs ucuyla bile kaç kere göğüslerim yara oldu. Ben gece mama verip dediğin gibi krem sürüp kapattım. Böyle dinlendirerek geçti sabah emzirmeye devam ettim canım daha kötü olmasındansa uyguladığın taktik doğru mama vermek istemezsen sağ gece de sütünü ver sabaha kadar lansinohla geçiyor.
Beni zorla sendroma sokuyor kaynanam. ya akıl fikir verin bana resmen oğluyla aramı açmaya çalışıyor ya. gül gibi annem bakıyordu ne güzel kadın annem burda diye tripleniyordu sürekli laf sokuyordu orası kalabalık diye anneme sırf eşimle aram kötü olmasın diye gelme dedim kaynanam kalsın birazda. kadın akşam 5 te geliyor sabah 9 da gidiyor iyi de gece zatrn eşim yanımda bana gündüz adam lazım. az önce de duştan çıktım daha bornoz var üstümde ben gidiyorum diyor. iki dakika dur üstümü değiltireyim dedim kız uyanırsa çıplak kalıcam yoksa. çamaşırım var asılcak falan dedi. ya bi atarlandım tamam git hadi diyorum bu sefer gitmiyor ben ne dedim ben ne yaptım başladı ağlamaya. birdr diyor ki kaldım ya. ben git dedikten sonra kalman birşey ifade etmiyor dedim ay çocuk gibi ağlamaya başladı. ağlayıncada tansiyonu çıkıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da ağzıma geleni saydım. oğlundan boşanayoö da kurtuş dedim. şimdi bunı oğluna nasıl der allah bilir siz benim yüzümden merveyle boşanacakmışsınız. eşimde bama köpürcek ne alaka diye. yeter artık ya bıktım kaynanaödan da triplerinden de cahilliğinden de.Kızlar.. çok sıkıldım bu lohusalık sendromundan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?